Rahova sau apropiere (57)
Raspunsuri - Pagina 9
hatsumomo spune:
salut fetele La multi ani Marii si Marioare !
anangel_lexi multumesc pentru urare si lamurire
da monica-elizabet aici doamna cu dopul ma intreb si eu na parca as vrea sa se intample minunea macar cu o zi mai devreme multumesc
vicky esti un suporter grozav!
alinutza iti multumesc pentru explicatie si sfat pe care am sa-l urmez
si karligutza fanul meu no 1 iti multumesc de asemenea
va multumesc la toate pentru incurajari sfaturi si lamuriri
conteaza foarte mult pentru mine faptul ca mi sunteti alaturi
si app fa faceti sa ma simt atat de importanta .....
39 +
DPN 15.09.2009 AMR 8 ZILE
karligutza spune:
La multi ani! si tuturor fetitelor, fetelor si mamicilor cu numele Maria! Sa papati multe prajituri azi si sa va bucurati de cei dragi in jurul vostru! Si eu am sa o sun pe mama azi, ca inca nu am apucat... am vrut sa o sun de dimineata dar fiindca e la serviciu sunt sigura ca vorbeam foarte scurt si ma amana pentru o discutie la ceas de seara cand e si ea pe acasa.... ...
ah, Mioara se serbeaza tot azi? ca daca da, atunci si soacra trebuie felicitata... dar doar cu un telefon, ca m-o enervat socrul zilele trecute cand a propus singur ca ne ajuta cu ceva si apoi ne-a pasat altcuiva pe motiv ca el isi pierde timpul daca vine el sa ne ajute... deci? pedepsim soacra au ba?
si nu in ultimul rand BRAZILIA! foarte frumos ca azi e sarbatoare si la voi acolo Monica, dar pacat ca ploua, sa speram ca se va opri si ploaia ca sa savurati si spectacolele aviatice....
Vicky spor la cumparaturi... "vine scoala, bine-mi pare" asa zice Dani?
Maria de ce absentezi? esti la party de ziua numelui? sau nu care cumva nasti? te asteptam pe aici cu vesti proaspete! uite si o floricica de ziua ta!
pupici la toate fetele... ma duc sa trag un pui mic de somn langa adeluta care deja face nani de jumatate de ora!
karligutza
sunt mamica Adelutei
hatsumomo spune:
si acum neatza si prezent la condica ! am fost la control si din cate am inteles eu pe limba mea cam asa sta treaba :
- 'deschidere', 'dilatatie?!' 2 cm ( deci de asta si a facut loc nenea dopul
bebele inca nu a' coborat ' este destul de sus
pe pa parcusul acestei ultime saptamani este posibil sa se intample minunea
daca nu si nu la 40 de sapt si o zi adica Miercuri nu stiu ce injectie pentru a provoca dilatatia si contractiile
in timp ce m-a controlat m-a apasat mai tare si am simtit ca o durere la ciclul menstrual iar cand am ajuns acasa am observat pete de sange pe lenjerie asta in mai multe reprize dar pana la ora asta nimic deosebit va pup cam astea sunt toate informatiile
39 +
DPN 15.09.2009 AMR 8 ZILE
violeta69 spune:
buna
La multi ani!!!
pentru toate Mariile,mici si mari
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
hatsumomo spune:
Multumesc pentru floricica Rodica
am uitat sa specific ca Miercuri nu se refera la ziua de maine si la Miercurea viitoarre pupici
39 +
DPN 15.09.2009 AMR 6 ZILE
monica-elizabet spune:
fetelor multumim frumos de urari si dorim si noi tuturor Mariutelor si Mariilor & Marinilor La multi ani! sa fiti sanatoase/sanatosi
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
anangel_lexi spune:
Multumim inca o data pentru urari tuturor.
La multi ani tuturor Anelor si Ioachimilor!
Hatsumomo, ce sa fac, sa scot majoretele de la naftalina? Hai ca mult a fost, putin mai e!
Monica, ce bunataturi ai facut ieri? Poate imi poti da o idee ce praji sa duc la gradinita de ziua Mariei, as vrea ceva cu fructe dar nu reusesc sa ma hotarasc...
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
preda_vicky spune:
Buna dimineata si de la mine.
Eu sunt indispusa si nervoasa, si de la vreme, si din motive de birocratie, si ca am visat urat azi-noapte...
La Multi Ani! pentru cele care poarta numele de Ana! si multe .
.
violeta69 spune:
'neata!!!
La multi ani!! si Anelor azi
Vicky,mai lasa vremea,birocratia ,supararile si fii vesela
ia aminte de la mine
va pe toate
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monica-elizabet spune:
La multi ani! Anelor
vicky si sper sa ai totusi o zi buna ..uite iti zice si vio la fel deci inseamna ca ea deja e mai bine
lexi, n-am facut decat un tortulet ieri si restul le-am servit in orash
pe toate
ps: d-na cu dopu' mai esti pe=aici?
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post