Prietenie la plesneala 68 - Oana nu pleca!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Kari!
"C'est la vie toujours parsiva!" cum bine zice o prietena de-a mea..., respect decizia Oanei, desi sper sa revina curand in randul nostru.
Cintezee, distractie placuta la concert.
Ana, mi-ai facut pofta cu ceaiurile tale, maine ma opresc in primul Plafar sa intreb de ceaiul acela verde, cu lamaie si vanilie.
Mi s-a pus pata, de nervi merg sa spal geamurile la dormitorul nostru.
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Oana...de ceva timp ma cam "paruiam indirect" cu Avalaon... indirect ma ataca la odiseea de nov-dec.. si batea apropouti nefondate despre mine...ba ca fumez..ca poate oi fi baut..de-asta Darius al meu s-a nascut cu o malformatie la inima..
Si eu am fost atat de scarbita, ca daca te uiti la sufletul credintei ai sa vezi ca la inceputul capitolului am zis ca nici macar nu cred ca maia re rost...deja eram "vinovata" de moartea lui..
Si cine se gasise sa ma gaseasca vinovata? Avalon, impreuna cu alte fete de la nov-dec..care nu ma cunosc, nu stiu nimic despre mine...dar s-au gasit ele "cititele" sa spuna ca ar stii motivul pt care darius azi nu mai este...

..dar nu merita... asa si soacra-mea crede ca sunt vinovata de moartea lui darius... mi-a zis chiar ca plang precum becali...serios..

..asta nu inseamna ca ma cunoaste, ca stie cum e sa te trezesti in fiecare noaptev si sa-ti plangi copilul mort..

...este pacatul lor Oana...un pacat ce si l-au asumat... poate nu au atat frica de Dumnezeu...poate ele sunt cele "fara de pacat"....
Tu trebuie sa ramai printre prietenii tai, cei care au ales sa-ti fie alaturi si care nu sunt putini...care macar vor sa-ti fie alaturi in aceste grele incercari..

Cei care vorbesc fara sa stie ce anume scot pe gura sunt atat de multi...si sunt de cande lumea asta si pamantul.. trebuie ca cineva sa stie cum e sa traiesti cu teama aia permanenta..pe care o cunosti tu, o cunosc eu..si numai alti parinti care au trecut prin ce am trecut noi...

eu te admir din tot sufletul meu pentru bunatatea ta si pentru faptul ca reusesti sa te mentii pe o linie de plutire..numai cine nu te cunoaste nu poate sa vada mai departe de veselia afisata..pt ca in spatele la "happy-happy, joy-joy" se afla frica, speranta, neputinta, incredere si neincredere totodata, si muuuuuuuuulta tristete...

Te pup..si sper ca macar acest mesaj sa-l citesti si sa stii ca eu ma gandesc la tine..si stiu ca esti o mama foarte tanara, dar foarte buna pt Sosonica...cea mai buna!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Camy, deci asta era durerea ta? ca citisem la sufletul credintei...
ca o baba ce ma aflu pe lumea asta si am vazut si trait multe, pot sa va spun ca, legat de copii care se nasc cu probleme de sanatate sau mai rau, avortoni, nici un medic nu poate spune cu precizie exacta de ce si care sunt motivele pentru care s-a nascut asa.
eu ma pierdut sarcina de 6 luni, copil bine in perfecta stare...de ce si cum anume s-a produs pierderea...nu stiu, nici medicii nu s-au pronuntat atunci, de fapt nici nu am vrut sa stiu apoi.

am mai spus-o si o mai spun, cand am ramas insarcinata cu fata, medicii din Ro m-au trimis la avort, ca mor si eu, sau mai rau fac un copil cu probleme...vb ta Camy, parca erau ei dumnezei si vedeau in interiorul meu. am mers in Elvetia la medic, acolo am primit incurajari ca totul e bine si nu sunt probleme, sa duc sarcina linistita...si am dus-o, am nascut la 42 de saptamani, prin cezariana o bebelina frumoasa. avea cordonul in jurul gatului infasurat de trei ori, (am aflat dupa), era vinetie la culoare si nu a tipat decat dupa vre-o trei minute si mult oxigen, a primit apgar 8. si-a revenit in vre-o trei ore , cand mi-au adus-o era alba ca laptele si parul negru, avea o salopetuta albe cu floricele roz....era o minune de copil. au venit medicii toti si studentii de la un alt spital sa o vada, era o mica vedeta! care din fete a vazut poze cu ea, poate sa confirme ce copil reusit este. si ca tacamul sa fie complet, cand avea 9 luni, am mers la medicul care mi-a spus sa fac avort si i-am prezentat-o...a ramas fara cuvinte. avea parul bucalat si ochii albastrii (inca ii mai are)i-a fermecat pe toti de la spital care au vazut-o. asa ca stiu prea bine ce inseamna parerile medicilor-dumnezei, care stiu ei precis si de ce se intampla cutare sau cutare.

gata, ma duc sa hranesc treminatorii!

Oana, tu stii cel mai bine ce trebuie sa faci! nu-i nevoie sa-ti spunem noi ca esti o mama puternica, (te-as putea infia cu succes!) si experientele prin care ai trecut iti dau puterea sa mergi mereu, numai inainte! noi toate de aici, la un loc, nu ne putem compara cu tine, la experientele de viata!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dragele mele stilate,bine v-am regasit!
oana,no comment!LUMEA ESTE REA SI INFECTA!dar si eu iti respect decizia!noi oricum vom fi alaturi de tine!

eu inca sunt rupta de oboseala...
vineri seara am ajuns la vaslui,seara in care m-am si intalnit cu delphi si al ei sot....am iesit la un mall de acolo,am mancat o pizza,iar copii mei s-au jucat la un loc de joaca dragut...
sambata am plecat la tag neamt,am vizitat manastirile agapia si varatec si am fost la cetatea neamtului...
duminica,i-am facut poamana lui taica-meu,apoi am plecat cu copii la iasi la sf paraschiva si am vizitat copoul...
luni dimineata am plecat spre dambovita prin prin tg secuiesc si brasov,iar marti dupa-amiaza am revenit acasa....pt ca paul nu a putut veni cu noi am fost propiul sofer....dar sunt tare mandra de mine.....a fost primul meu drum lung,am facut aproape 2000 de km....dar ma resimt as dormi intr-una...

urez si eu bun venit feteleor noi:camy,cinezee si claudi@....camy,un mare pt tine...a si apropo,am strans in contul pay-pal 80 euro pt alex...dupa transfer,vor ramane 75 euro,pt ca isi iau si ei comisioanele lor,apoi in trimit incontul lui alex...sa ne tii la curent...
o sa pun si poze din mica mea excursie...

p.s.andata,la multi ani pt alexandra!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Oana scumpa, stim toate ca esti o mamica extraordinara si puternica si numai tu si D-zeu stiti prin ce ati trecut. Eu te respect si te admir din tot sufletul. Aici ai o alta familie care te iubeste si iti duce lipsa. Oamenii aia care te-au jignit nu te cunosc si nu stiu ce inima mare ai, ce mama puternica si luptatoare esti. Noi stim si te iubim.
E usor sa dai sfaturi cand ai copiii sanatosi. Eu am avut-o pe Alexandra doar 2 zile in pericol si am simtit ca tot cerul cade pe mine. Daca ma luam dupa doctorita care ma trimitea acasa cu Algocalmin acum era moarta. Crezi ca eu as putea recomanda-o pe aia cuiva? Sau ca am reusit sa o iert? Si au trecut 10 ani de atunci.
Nu-mi pot imagina cum a fost pentru tine sa te iei la tranta cu soarta si sa lupti.
Respect insa dorinta ta desi tare as vrea sa te razgandesti si sa nu le dai satisfactie alora. Zau ca nu merita.

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://sites.google.com/site/stylishsurprises/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Delphi, Monica,Miha, multumesc mult pentru urari.

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://sites.google.com/site/stylishsurprises/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

oana,no comment!LUMEA ESTE REA SI INFECTA!dar si eu iti respect decizia!noi oricum vom fi alaturi de tine!

vineri seara am ajuns la vaslui,seara in care m-am si intalnit cu delphi si al ei sot....am iesit la un mall de acolo,am mancat o pizza,iar copii mei s-au jucat la un loc de joaca dragut...
sambata am plecat la tag neamt,am vizitat manastirile agapia si varatec si am fost la cetatea neamtului...
duminica,i-am facut poamana lui taica-meu,apoi am plecat cu copii la iasi la sf paraschiva si am vizitat copoul...
luni dimineata am plecat spre dambovita prin prin tg secuiesc si brasov,iar marti dupa-amiaza am revenit acasa....pt ca paul nu a putut veni cu noi am fost propiul sofer....dar sunt tare mandra de mine.....a fost primul meu drum lung,am facut aproape 2000 de km....dar ma resimt as dormi intr-una...

urez si eu bun venit feteleor noi:camy,cinezee si claudi@....camy,un mare pt tine...a si apropo,am strans in contul pay-pal 80 euro pt alex...dupa transfer,vor ramane 75 euro,pt ca isi iau si ei comisioanele lor,apoi in trimit incontul lui alex...sa ne tii la curent...

Blogul lui Mihaita
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

sunt deja la spital Ani si Alex... maine ii fac cateterism lui Alex...Doamne ajuta sa fie bine!
Multumesc mult pentru tot ce ai facut

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

Blogul lui Mihaita
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

sunt deja la spital Ani si Alex... maine ii fac cateterism lui Alex...Doamne ajuta sa fie bine!
Multumesc mult pentru tot ce ai facut

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

POZE

n-am facut nimic deosebit!
imi pare rau doar ca nu am putut sa transfer banii mai repede,dar ii vor prinde bine oricum!

Blogul lui Mihaita
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

aoleu, am uitat..acum am bagat de seama ca am avut sarbatoriti azi. (cand o sa imbatraniti si voi, o sa vedeti cum este)

Andata, un mare LA MULTI ANI pentru Alexandra. sanatate, multe bucurii sa-ti aduca, sa creasca mare si voioasa!

agent007, bine ai venit din vacanta!

Bazar pt Mihaita

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

sa va dau stingerea!

si va las cafea pentru maine dimineata, o fac maine special pentru voi! si ceai verde/albastru/etc pentru cine nu doreste cafea! si multa iubire!

Bazar pt Mihaita

Mergi la inceput