Prietenie la plesneala 68 - Oana nu pleca!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui preda_vicky
Ca si eu m-am certat cu al meu organ ieri. Ne-am impacat noi, dar... in momente de-astea spui niste vorbe pe care nu mai ai cum sa le iei inapoi si dor al naibii.

si eu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

'neata!
fetelor,am citit aici: http://www.libertatea.ro/stire/salvati-l-pe-andrei-253744.html
poate il putem ajuta pe Andrei!

Vicky,incerc ....

Vero mai esti suparici?

va

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am dat mai departe

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

fetele eu fug,s-a trezit mihaita,dar intru mai tarziu....stabiliti voi o locatie si sper sa ne iasa si sa ne intalnim....

pt taticul andrei,macar sa facem cumva publicitate la nr unde se trimit sms-uri..eu am trimis deja sms!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Delphi, un pupic apasat la inceput de zi.

Andra, multam fain de . Esti bine acum dupa ziua de ieri? Nu cred sa existe casnicie fara asemenea confruntari. Te pup si pe tine dulce ca sa treaca supararea.

Miha, mami de Mihaita, drum bun maine si sa te intorci cu bine.

Mihaela, de cand am vazut tortul ala salivez mai ceva ca subiectii lui Pavlov. Acum, ca am descoperit pagina ta de dulciuri, pot sa ii spun sotului meu ca din cauza ta nu reusesc sa slabesc?

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Neata!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Neata!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

la 12?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui preda_vicky

Miha, m-ai dat gata. Rezist sa stau nemancata, rezist fara paine, dar la dulciuri sunt belea. Ca sa nu ma ai pe constiinta, merg mai tarziu la cofetarie.
Kari, la scarbici nu ma menajeaza nimeni, dar acasa ma menajeaza sotul si soacra.
Delphi, multi , duca-se toate relele!
toate fetele, va las si ceai, sa aveti spor in toate!

Vicky

Hallo stilatelor!

Viky, soacra zici? nu vrei sa facem schimb de soacre? nu ca si a mea nu face pe mama/bunica heroina....

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

fetele de la capitala...am o propunere pt voi
duminica o duc pe mama la aeroport si s-ar putea sa merg doar eu cu copii(fara paul,ca el lucreaza),daca vin fara organ,ce ziceti ne bagam la o plesneala intre fete si cu copii????

maine dupa amiaza,stiu sigur,daca vine si paul cu noi!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

spuneti si voi daca-i corect asa ceva? din intalneala in intalneala o tineti...vrei sa mor de inima...ca de pofte deja sunt sub birou...cu tortul ala delicios musai sa ma apuc de gatit!

Bazar pt Mihaita

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralualexandrei

Delphi ieri a fost o zi grea si pt mine aproape ca imi venea sa plang de nervi,am rascolit multe rahaturi din trecut si de data aceasta am si ripostat.
Lasa tristetea uite cate suntem in jurul tau si cate te iubim si oricum tu esti o femeie puternica asa ca nu ai voie sa te lasi.

Pt ca nu avem decat tort de la Mariusimiuc (apropo am bagat blogul la favorite) iaca dau eu pt toata lumea .

si pe tine te iubim, sper ca n-ai uitat! curaj, toate trec! pentru orice situatie exista o rezolvare!

Bazar pt Mihaita

Mergi la inceput