Sezatoarea canadiana (153)
Raspunsuri - Pagina 9
Mona_B spune:
Uite ca mai am ceva timp sa arunc o privire pe forum, inainte sa deconectam aparatele pentru transport. Multumesc mult de urari dragelor!Monicutza si cine si-au mai cumparat casa recent, nu-mi amintesc sa va fi felicitat, o fac acum. Sa fie intr-un ceas bun si sa le stapaniti sanatosi/sanatoase
Fiu-meu mai mare e o pacoste cand sunt treburi serioase de facut: nu-si gaseste locul, vrea cica sa ajute, dar mai mult ne-ncurca si comenteazaala mic e mult mai bine dupa crizele de plans de ieri.
Olga, nu stiu ce sa zic de diversificare, mai astept un pic, cum zice Nelia, el a luat asa mult in greutate doar cu lapte de la mine, il urmaresc mai departe, sa vad daca se satura ori ba. Nu ma grabesc cu solidele, ca as vrea sa-l alaptez cat de mult pot eu si vrea el. Cereale parca nu i-as da deocamdata, ca ma tem sa nu ia si mai mult in greutate. Ceai de plante, fenicul, anason, i-am mai dat intre mese, se stramba la el, dar il ia, asa, cateva lingurite. As incepe cu legumele si fructele, nici eu nu sunt pentru sucuri. Vlad nici el n-a baut nici nu se omoara dupa ele, nu stie sa bea nici cu paiul
Supe facute in casa le-ati dat, ca mama-mea sustine ca sunt bune, cica Vlad de-aia e asa slab ca nu i-am" largit" noi stomacul cu lichide, in speta supe, la momentul potrivit.
In fine asta e ultima problema pe care o avem deocamdata, va las cu bine acum. Multa sanatate gravidutelor si distractie placuta la intalniri atat Ontario cat si Montreal!
Va pup pe toate,et..a la prochaine.
Mona
Mona_B spune:
Vorbeati de Costco...sotul e addicted. Eu asa si-asa, dar el cum e shopaholic mereu considera ca avem nevoie de cate ceva. Ne plac branzeturile de acolo, legumele organice la pungi, carnea lor mie nu-mi place, doar somonul afumat. Acum de cand ma cinodanesc cu el ca umple casa cu minuni, am devenit eu shopophobic..ma rog, si eu sunt addicted de Sephora si magazinele de health food si produse naturiste, uleiuri esentiale, lumanari de ceara pura etc.
OlgaTarziu spune:
Mona cum supe facute in casa? Deci numai zeama de la legume fierte? Nu. Dar supa crema de legume si carnitza da. Dar mult mai incolo in diversificare. Oricum nu la inceput. A si poti incepe cu legume, nu cu cereale. Ei recomanda cereale pt cei mai mici si legume si apoi fructe pt cei mai marisori.
Apropo de carnea de la Costco. Imi place doar de cand mi-am luat lada frigorifica. Luam, portionam puneam in congelator si nu o mai puteam manca la dupa dezghetare ca aveam eu senzatia ca e cu ceva gust mai special. De cand am luat lada e la fel gustul ca si proaspata. Si intr-adevar e singurul loc unde gasesti categoria AA.
Saracul piticul meu se bucura de inceperea scolii dar din cauza ca nu stie ce-l asteapta. Parca vad ca din 2 in 2 zile voi fi chemata la scoala.
Daiopri spune:
Multumim de urari si intrebari. Sunt up and running
Am scris dincolo ce si cum daca aveti timp.
Am citit pe sarite caci spre deosebire de la voi, la noi e o vara durere. Asa ca iesim si noi pe afara pe ultima saptamana de vacanta.
Uram si noi scolareilor un an cat mai bun. Am ajuns si noi in grade 1 nici nu imi vine sa cred:)
Pisoiul mic a crescut are 2 dintisori jos iar sus a iesit unul, dar daca ati mai auzit asa ceva, nu cei frontali ci incisivii laterali.
Inutil sa spun ca as a fost si la fratele lui, de s-a mirat dr ca ea nu a mai vazut. O sa ii arat acum din nou, vampirasii mamei
Gena nebuna si alta nu. Macar asa stiu ca sunt frati
In rest nimic nou.
Ktrinel de multe ori am vrut sa intreb de tine, dar mereu imi aduc aminte dupa ce inchid.fetele curajoase.
Felicitari celor ce si-au luat casute. Mie tot mi-e frica sa ma bag, la preturile care se vehiculeaza aici, ca as vrea mai degraba sa ma plimb decat sa dau toti banii pe casa. Dar o veni si vreamea noastra.
Diana nu a nascut?
Mona eu am inceput diversificare al primul la 4,5 luni, iar acum la 5,5 de lene mai mult. Si pisoiul meu zic eu ca e maricel. La 6 luni 9,14 kg, acum deja are 9,5:) Si vreo 72 cm. Era ok doar cu lapte dar am zis sa incep si nu prea e doritor:))
Denisa cum mai esti?
Maru cum se mai simte Andrei? Ii pare rau de calarie?
Mqqm asa e, cresc tare repede:(
Trebuie sa plec si va doresc toate cele bune si multumesc ca va ganditi la mine.
Diana2007 spune:
Daiopri sunt tot up and going (nu running ca nu mai pot)
Am pus de gogosi la masina de paine Cami (Ange), te sunasem sa te intreb daca nu pui si ceva grasime in compozitie ca nu am vazut nimic, dar cred ca e destul ca le prajesc in ulei, nu ?
Am luat si gem de prune de Raureni si vreau sa fac si cu gem. Eu am facut compozitia de gogosi (adica masina ) si socrii o sa le prajeasca. Ceva ponturi ca sa nu iasa asa maro cum imi ies mie ci aurii ?
Mona, felicitari pentru casa si mutare usoara. Cu diversificarea, nu ca as fi experta ba chiar dimpotriva citesc si bag la cap ce spun fetele, dar si eu m-am luat dupa varsta de sase luni ca reper, mai ales ca Victor al meu nu prea le-a avut cu poftele si parea satul cu laptele meu, nu avea semnele date prin carti la care ar trebui sa incepi cu alte alimente. Dar am vazut bebelusi de patru luni care "salivau" la o bucata de paine pe care parintii o bagau in gura la masa.
Ieri am fost la doctor si se pare ca e liniste si pace in "ograda" mea deocamdata, asa cum ma si simteam. Cica colul a inceput sa se inmoaie dar este inca inchis si ca bebelusul a inceput sa coboare. Contractii foarte razlete, asa una, doua pe seara cand mergem la plimbare in parc.
Rendez-vous-ul urmator il am pe 7 septembrie ca n-a putut dna doctor saptamana viitoare, asta inseamna dupa intalnire !
Se pare ca "fecioarele" astea nu se prea grabesc spre deosebire de "lei", asa ca profit si eu de ragazul asta sa va mai citesc si sa ma odihnesc.
Pe curand,
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +37s cu
"Life's a journey, not a destination"
pitilache spune:
Asa e, toamna se apropie cu pasi cam grabiti...
Iar eu am inceput drumul de intoarcere deja, aseara mi-am luat deja la revedere de la Maastricht, azi de dimineata am plecat la Schiphol, toata dupa-amiaza si seara am batut orase la picior, iar maine decolez catre Bucuresti...
Asa ca va urez un w/e frumos si sper sa ne auzim cu bine curand!
Mona si monicutza inca o data felicitari pentru case si spor la mutat!
ange spune:
diana,imi pare rau ca nu ti-am recunoscut nr de tf.Deasta nu am raspuns.eram prin zona dar "agitata" tare cu amicii... data viitoare sa-mi lasi mesaj de nu raspund si te sun eu imediat.
In gogosi nu am pus grasime,nimic.Atunci cand le intind ma ung cu margarina pe maine(si masa la fel),apoi e tona de ulei din tigaie...intelegi tu Sper sa-ti fi iesit.
Roxana,zbor lin,sa ne vedem sanatoase!
mimitete,ma n'ervezi!cand apari?
maine ploua la Mtl aveam ultima competitie cu copii la fotbal.Li se pregatise o zi speciala,plina de surprize.Tocmai au anulat-o.F...ui mama ei de treaba cu "mama natura" asta!
weekend fain tuturor
Daiopri,
ange spune:
Doamneee!!! voi vedeti ce vad eu in josul paginii la reclame?
chiloti cu bureti pe fund pe asta nu o stiam
De sutiene cu silicon am auzit si vazut dar de bikini care-ti fac fundul bombat!!!
maru spune:
Daiopri, cu gandul la tine, si cu ruga sa se termine cu bine odiseea asta a ta! De fiecare data intru sa scriu un gand bun pentru tine, un rand de4 sustinere, dar uite ca na, nu-mi iese!
DA, lui Andrei ii pare rau de calarie, dar eu nu mai sunt de acord de loc! Joi seara ma lasasem induplecata sa il duc, acu o saptamana (vineri avea antrenamentul) si noaptea am visat ca a murit, si am plans de m-am umflat incat Victor a vrut sa ma bage sub dus ca nu ma putea trezi...n-a putut din motive evidente, asa ca a udat un prosop si mi l-a pus pe fata, sa ma trezeasca complet!
Sanatate multa!
Emilly spune:
Buna fetetor,
de foarte multa vreme n-am mai intrat pe forum dar iata-ma prezenta acum cu o intrebare la voi.Imi cer scuze daca s-a mai discutat subiectul, poate daca imi puteti spune unde as putea citi, mi-ar fi de un real folos.
Fiica-mea a inceput scoala ieri si pe mine m-a luat groaza de vreo saptamina ce-i pun de mincare la ea.Am intrebat qebecoasele din jur, ca sa-mi fac o ideie, dar mi-am zis sa va intreb si pe voi ca poate asa lista mea se mai imbogateste.
Va multumesc tare mult si spor la scoala micutilor.