Sezatoarea canadiana (153)
Raspunsuri - Pagina 16
pitilache spune:
La multi ani si din partea mea tuturor Mariilor si Marianilor!
Mamaana si tie la multi ani! Anei am reusit sa-i spun in direct! Multa sanatate si numai bucurii!
Cristina (cge) sanatate Ancutei.
Diana parca vad ca naste Simona inaintea ta pana la urma! Hai ca a mai ramas putin. Aveti grija de voi!
Diana2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitilache Diana parca vad ca naste Simona inaintea ta pana la urma! Hai ca a mai ramas putin. Aveti grija de voi! "Less is more" - Mies van der Rohe |
Asa zic si eu ! dar ce putem sa facem decat sa asteptam ...
Noi ieri am fost in parcul ala din Lachine de la port, am mers mult pe jos, am facut si plimbare cu vaporasul si nimic !
Da si cand s-o hotari sa iasa, atunci sa vezi nebunie !
Ne pui si noua poze de la intalnire pe mail-ul comun ? asta daca ai timp, ca nu e graba.
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +39s cu
"Life's a journey, not a destination"
cge spune:
Simona, Diana, ma tot gandesc la voi si ma vad pe mine acum 4 ani.
Ca tot cumparam tort cu printese in perioada asta.
Eu am fost internata cu Anca inainte sa nasc pe motiv de membrane fisurate pe la 36 sapt.. Va dati seama ce dezamagire era pe Victor cand ma intorceam acasa tot 2 in 1.
Si cu toate injectiile Gravibidion am mai lungit-o 2 sapt.
Diana, tu stii cum se provoaca nasterea natural si placut?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Diana2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cge Diana, tu stii cum se provoaca nasterea natural si placut? Cristina, mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005 |
Da, stiu, se mai cheama si aspirina saracului
Dar nu prea mai avem loc de burta, de cele aproape 30 de kg luate in plus si de crampele musculare.
Si nu ma grabesc acum, pe cuvant, dar daca tot astept as vrea sa iasa balanta si nu fecioara, am si eu asa un fix !
La Multi Ani Ancutei anticipat ca nu am retinut data !
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +39s cu
"Life's a journey, not a destination"
oanagabriela spune:
La multi ani! tuturor Mariilor!
Ana, La multi ani! Multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!
Ica, chair daca nici vaccinul nu este poate solutia cea mai buna, aceasta gripa poate avea manifestari f.neplacute. Uite aici o descrire postata de cineva din Franta:
http://www.lefigaro.fr/sante/2009/09/09/01004-20090909ARTFIG00038-les-dix-jours-de-calvaire-de-ma-grippe-a-.php
Asa ca va trebui sa alegem intre 2 rele (daca nu ne imbolnavim inainte de aparitia vaccinului si nu mai avem nici o problema ) Doamne fereste sa suferim mai mult decit de o gripa obisnuita
Emilly spune:
Nelia, Oana, fetele,
multumesc mult pentru raspunsuri.In final fii-mea nu maninca mai nimic la scoala si nici nu face pipi pina acasa la ora 3pm.Nu stiu cum reuseste.Sper de miine sau de saptamina ce vine sa se mai obisnuiasca cu noile fetze si noul program.In rest ii place si daca i-as putea injecta in vena mincarea ce bine ar fi...
FETELE DIN MONTREAL am de complectat o fisa de indentitatea de-a fiica-mii pentru la scoala si m-am impotmolit la o expresie, ma poate ajuta cineva, svp; LES MOYENS QUE JE ME DONNE.Am cautat eu nitel dar zau daca stiu ce trebuie sa scriu in dreptul ei.Ceva in genul ce facea ea ca si treburi zilnice ca sa fie o fetita mare la mamica ei acasa? poate insemana ce responsabilitati are ea?? iaca asa incep si eu scoala cu fiica-mea dar de data asta in franceza
merci mult
columbiana spune:
Oana, mersi ! Mamaana, La Multi Ani si tie !
Rox, lasa ca nasc fetele odata, in aceeasi zi ; Diana, si eu - din zodia fecioarei, cunoscindu-ma votez pentru balanta :))
Emilly, nu stiu ce vrea sa zica asta;
Ai vostri s-au trezit la realitate ca s-a terminat vacanta? aiuritul asta mic al meu nu mi-a spus nimic, a lasat la scoala agenda unde-si noteaza temele pe weekend, in timp ce eu tot trimiteam bilete la invatatoare sa-mi spuna ce-au facut, ce trebuie sa repete pe cind el tacea in papusoi cu temele nefacute ; nici ca-i pasa, ba si-a scos si un joc electronic de la naftalina acum ca s-au inchis tv si restul peste saptamina ;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
lorelaim spune:
Ana si Mamaana - La Multzi Ani cu sanatate si noroc!
De-asemenea cu o micutza intarziere doresc sa urez La Multzi Ani tuturor Mariilor, Marianelor, Mariucilor
Sunt, ca de obicei, in mare fuga... Gabisor a inceput Maternelle Grande Section (la Lycee St Louis de Stockholm)... si deja si-a dat drumul si ciripeste in franceza (nu mult... cat o vrabiutza ) In prima sapt a fost un picutz cam greu... daŽ sa-a descurcat vorbind in suedeza cu copiii (colegii ei de clasa) si in engleza cu profesorii
Eu inca nu am inceput al doilea curs de conversatzie dar m-am apucat deja de invatzat din cartzile de curs... asa ca nu prea mai am timp de nimic...
Promit sa revin (sper ca in cursul acestei sapt), dupa ce mai citesc un picutz ce atzi mai facut voi pe la Sezatoare si sa scriu mai mult!
Va tzuck cu drag si va doresc multa-multa sanatate
simi spune:
Mamaana si Ana la multi ani fetelor!
La multi ani si celor ce au serbat ieri , adica Marii, Mariane si Miorite!
Diana numai spune-ne si noi scoatem pompoanele! Am tot aruncat un ochi pe-aici si in we sa vad daca n-ai noutati!
Simonica, tu, esti bine? Ce face burtica? Scoala a inceput cu bine pentru voi?Ai pm!
Ktrinel era gata sa nu te recunosc! Te-ai schimbat, arati super (nu ca inainte nu ai fi aratat bine, doamne fereste:))), dar schimbarea e clara! Pupam fetele!
Lorelaim, mult succes lui Gabisor la scoala! Ai fetita mare! Si tie mult succes in continuare!
Mikiion, cum va merge la quebec? Cum te-ai descurcat cu gradinita pina la urma?
Smile,tomorrow could be worse!
Ica 1975 spune:
La multi multi ani sarbatoritelor sezatorii Ana si Mamaana
Oana, eu prefer sa-mi asum riscul de a fi bonlava 10 zile decat sa fac vaccinul care poate avea efecte secundare mult mai mari.
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!