Sezatoarea canadiana (153)
Raspunsuri - Pagina 11
oanagabriela spune:
Daca sinteti tentate de Facebook, este bine de stiut ca acum acest mijloc de socializare este folosit si de hoti :
http://technaute.cyberpresse.ca/nouvelles/internet/200908/31/01-897377-les-cambrioleurs-preparent-leurs-vols-sur-facebook.php
Cred ca este valabil si pentru forum, in ideea ca noi scriem cind si cit plecam in vacanta...Noroc ca prin Canada hotii nu stiu multi romaneste
Simonna, noroc ca accidentul a fost doar o sperietura si ca sinteti bine cu totii
Simi, bine te-ai intors printre noi
Roxana, drum bun si sa vii acasa cu sanatoasa
Emily, si fetita mea este tot asa de mofturoasa. Din putinele nostre idei: chiftelute, snitel din piept de pui (facut bucatele mici), pizza facuta in casa (luat blat de la magazin, pus suc de rosii, cascaval ras si bucatele de sunca), budinca de macaroane cu brinza, sandwich cu somon afumat, conserva de ton in ulei, pateuri cu brinza (facute in casa, cu coca cumparata si brinza telemea). Mai punem citeva rosioare mici de tot, o felie de chek. Cu iaurturile nu am avut succes, desi am incercat diverse tipuri. Fructe nu prea maninca la scoala, dar ii mai punem o mandarina sau struguri. Ii mai dadeam cirnati prajiti in cuptor, dar acum i-am taiat de pe lista
CriPOD spune:
Of, Simonna... bine ca esti ok. Pai chiar toate o patim cu burta? Cand m-a pocnit pe mine eram intr-a 8-a, m-a sunat de la asig si dupa 2 sapt sa vada daca sunt ok. Eu eram in drum spre prenatal, asa ca m-am verificat acolo. Ai grija!
OlgaTarziu spune:
Simona cred ca e facut cu noi cele de pe forum. Si eu am avut accidentul ala mare si eram in 9 saptamani. Sanatate.
Maru te rog sa ma ierti daca a parut ca intru cu picioarele incaltate in sufletul tau. Clar nu asta mi-a fost intentia. Fiecare avem motivele noastre si nu am incercat deloc sa te judec. Iarta-ma daca te-am suparat cu ceva.
Sunt intoarsa pe dos ca prietena mea cea mai bune din Ro a avut un accident vascular si a paralizat pe partea stanga. Si ma simt ca un cacat ca nu am sunat-o mai des si ca nu am fost cu ea. A trecut prin perioade extrem de stresante si nu am binevoit idioata de mine sa o sun mai des. Ea e singura mea familie, si la nunta mea ea a fost singura din partea mea care a venit. Ciudata viata asta. Ca mor parinti, oameni mai in varsta e ok dar cand lucrurile rele incep sa se intample prietenilor tai parca simti ca e asa aproape si departe totul. Ca viata e cat o clipire, inchizi ochi si pe cand ii deschizi esti batran. Nu stiu daca voi aveti senzatii de astea dar eu parca am o piatra in stomac si ma uit in abis. O senzatie cumplita. Va pup.
Ica 1975 spune:
Olga, insanatosire grabnica prietenie tale. Intr-adevar viata e mult prea scurta.
Am citit si nu-mi vine sa cred, vor sa ne oblige sa facem vaccinul ''impotriva'' gripei porcine
http://eveilleur.spaces.live.com/blog/cns!CB949A3E0D3E7EEC!493.entry
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
Diana2007 spune:
Am intrat doar sa va scriu ca n-am nascut si nici nu vreau acum sunt tare obosita.
Duminica noapte am ajuns la spital la urgente dar nu la Lakeshore ci la Children's, cu Victor. A luat o minune de virus de la gradi si dupa sambata si duminica subfebril, un pic de tuse, duminica seara nu mai avea voce iar noaptea a inceput o tuse urata, ca un latrat asa, la doua noaptea se sufoca si mi-a vomitat Advilul, am plecat la spital.
Boala se numeste "croup cough" ei zic ca infectia nu este atat de grava cat sunt manifestarile, el are o forma medie, in sensul ca doar cand se agita sau plange face un suierat specific bolii asteia, nu si cand respira normal. (asta pe langa tuse).
Am avut noroc la spital si am stat decat o ora cu totul, dar restul noptii a fost cosmar, ieri la fel a stat numai calare pe mine, nici nu vrea sa-i vada pe bunici, m-a mai salvat sotul cand a venit de la servici.
Azi noapte a fost mai bine dar eu mai mult l-am pazit speriata de cu o noapte inainte, acum l-am convins sa iasa afara doar cu bunicii, aerul de afara, rece ii face bine, de doua nopti dormim cu geamul deschis si cu carpa cu Karvol langa pat.
Simonna, cand am citit mesajul tau m-am gandit imediat la ce mi-ai spus cand am fost la tine, ca ti-e frica sa mai mergi cu masina ca te gandesti ca o sa ai un accident, ce chestie cu presentimentele astea ! Bine ca sunteti ok, imi pare rau de masina ca tare mai era simpatica.
Cu intalirea cum ramane, cine face rezervarea ?
Simi, eu ma ofer sa vin sa te iau, cred ca si tu stai in West Island, nu ? Daca te aranjeaza, scrie-mi pe pm adresa si ora la care vrei sa vin, imi prinde bine un pic de companie pe drum, ce zici ? BIne, asta daca nu nasc pana vineri, desi eu zic ca sunt slabe sanse, si nici nu vreau acum, parca vad ca am luat si eu virusul asta a lui Victor care cica nu ar fi atat de grav la adulti, dar oricum o raceala.
Ma duc sa ma culc acum cat e afara, mai intru cand apuc,
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +38s cu
"Life's a journey, not a destination"
maru spune:
Donia, fata draga, ma chinui de luni de zile sa te sun... Poate reusesc saptamana asta!
Olga, Doamne, de ce iti ceri iertare? nici vorba sa ma fi suparat, asta e, se reorienteaza pe inot, va incepe cursurile in septembrie, ceva Crucea Rosie parca...e domeniul lui Victor. Si in alta ordine de idei, sanatate prietenei tale, nu stiu daca te consoleaza, dar oricum i s-ar fi intamplat, indiferent cate telefoane ar fi primit de la tine pana acum. Nu e tarziu sa fii acum alaturi de ea, acum are nevoie de incurajari mai mult decat oricand
Diana, deci tot 2 in 1. Sanatate multa lui Victor
miss_ra spune:
Buna fetelor!
Am picat si eu aici... intre sufletele voastre calde si simt o chemare sa-mi spun povestea si , daca vreti si puteti sa va dati cu parerea , mi-ar fi de mare ajutor.
Traiesc de o poveste frumoasa de iubire dupa 11 ani de casnicie esuata(esuata de la inceput!) si incheiata(aproximativ). Problema e ca barbatul din viata mea e roman stabilit in Canada - Toronto si pleaca in 2 zile din RO. Nu ne putem casatori acum deoarece divortul se pronunta in octombrie (inceput din aprilie) Nu stim ce varianta sa alegem a.i. sa fie sigura si cat mai rapida deoarece am un baietel extraordinar de 10 ani pe care nu-l pot lasa aici si vrem sa facem o familie acolo, in Toronto. Stiu ca-mi trebuie acordul tatalui dar nu stiu ce cale sa urmez. Orice sfat al vostru e binevenit.
Va pup pe toate.
columbiana spune:
In primul rind trebuie sa obtii acordul tatalui copilului ca sa-l poti scoate din Romania, altfel n-ai nici o sansa; apoi dupa divort ati putea veni intr-o excursie in Canada, tu cu copilul iar aici sa te casatoresti; in felul asta noul sot din Toronto poate solicita imediat parenarea si voi nu mai trebuie sa iesiti din Canada pina se finalizeaza actele; in timpul asta nu ai drept la job (legal) si esti pe barba sotului tau 100%;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
simi spune:
Simo, esti ok? Te sun azi!
Diana, esti cea mai scumpa! Multumesc mult de oferta numai ca vineri seara, dupa servici merg sa-mi ridic masina! In sfirsit, am cumparat-o aseara, iar vineri intru in posesia ei. Toyota Corolla rosie.
Bine ca s-a terminat ca nu mai suportam, in fiecare seara plecam sa vedem masini, aseara am facut lectiile cu Alice in masina, in drum spre Toyota Spinelli, iar luni seara si-a prins degetul la usa unei masini, am ajuns cu ea la Lakeshore! Amin, s-a terminat!
Oana, vezi, hotii s-au speriat groaznic cind au auzit ca fiul meu ramine acasa! Dar fara gluma acum, sint cu totul de acord cu articolul pus de tine!
Si noi avem o problema cu mincarea la scoala, in sensul ca nu maninca mai nimic. Orice i-as pune aduce inapoi trei sferturi. I-as lua cafeteria numai ca-i scump tare, inca 1200 pe an, dar de-as sti ca maninca i-as lua, nu m-as mai uita la nimic. Mincare gatita nu-i prea dau decit orez, spaghetti cu carne, pure de cartofi cu snitel. In rest, vesnicul sandwich cu brinza philadelphia, o foaie de salata si cam atit. Legume ii tai separat intr-o cutiuta, dar le aduce integral acasa. Ieri seara a venit acasa cu marul, jumate de sandwich, brinza ficello si iaurtul. A mincat un bicuit si a baut un suc toata ziua!
Am vazut ca va plingeati de cous-cous ca iese cu bulgari. Eu am reteta de la o araboaica si iese la marele fix. Pun o cana de cous-cous intr-un castron larg(cu capac),apoi pun la fiert o cana si jumatate de apa cu sare(un virf de cutit), cind fierbe apa o torn peste cous-cous, il las acoperit 5 minute, dupa care torn 3 linguri de ulei de masline si amestec cous-cous-ul cu o lingura de lemn. Apoi pun din nou capacul si agit castronul un pic. Asta-i tot. Cind se raceste eu adaug legume taiate cubulete si iese cea mai buna salata!
Smile,tomorrow could be worse!