Burtici fericite de septembrie-octombrie(169)
Raspunsuri - Pagina 8
kiki_cri spune:
Buna dimineata!
Toata noaptea m-am foit in pat am dormit destul de rau...si m-am gandit mult la Techiluta noastra!
Doamne ajuta!Astept si eu vesti cu mare nerabdare!
Raluk
, multumecs si tie pt raspunsul legat de patut
.
Crissbebe,
Casa de piatra! Si daca citeai cu atentie vedeai ca au fost fete care si-au amintit de tine (daca nu ma insel chiar Raluk).Nu trebuie sa te superi ca multe nu ne-am aminit au fost zile pline cu multe nasteri...si iti dai seama ca asta e gandul nostru acum
.Nici mie nu mi-a placut cum ne-ai certat
se putea intampla oricui mai ales cand ti-am zis ca acum avem multe pe cap![]()
KIKI
34+
si 
Poze KIKI
anco spune:
s-au schimbat planurile intre timp. tre sa lipsesc putin de acasa.
ne vedem mai tarziu.
anco
36+
???? si 
poze
katteryna spune:
Apropo de spalat pe ochi si dinti...bine ca mi-ati amintit
De emotii si de bocit nitel pe melodia Techilei, uitasem.
Ioi ce semnatura mi-am tras!Ptiu sa nu-mi fie de deochi!![]()
38s+6z cu floricica
RAISA MARIA
AMR 3 ZILE
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!

kiki_cri spune:
Multumimm frumos pt munca depusa la listute. Eu sunt de accord cu formatul propus de tine.KIKI
34+
si 
Poze KIKI
selen80 spune:

BUN VENIT PE LUME BORACEILOR ANDREI SI STEFAN! SA FITI SANATOSI, PAPACIOSI, CA NOROCOSI ORICUM SUNTETI CU PARINTI ASA COOL
SI IUBITORI!
38+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 2 SAPTAMANI! 
nunta
aidaciolac spune:
Bine ati venit pe lume Andrei si Stefan multa sanatate si multe bucurii sa va aduca viata , iar voi dragilor sa va bucurati din plin de ei 

Deci m-a sunat tzacanita si are o voce super cristalina si fericita , nici nu zici ca e iesita de 10 minute din operatie
, foarte curajoasa
, ne vor trimite poze dupa vizita si cand o sa ii aduca boraceii ... fericita , extraordinar
Multumim mult dragilor 
va pupam si asteptam mai multe vesti.
Andrei are 3040g si Stefan 2780g
si la mai mare 
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
lutoniana spune:
Mi se pare mie sau lipseste Ralu? daca nu o mai linistete Dumnezeu si se culca asa tarziu...offff...
Ar trebui sa te obisnuiesti si tu sa le culci la 21.30 ca orice gravida respectabila ![]()
![]()

Cea mai fericita
37 + cu 
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac Deci m-a sunat tzacanita si are o voce super cristalina si fericita , nici nu zici ca e iesita de 10 minute din operatie , foarte curajoasa , ne vor trimite poze dupa vizita si cand o sa ii aduca boraceii ... fericita , extraordinarMultumim mult dragilor ![]() va pupam si asteptam mai multe vesti.Andrei are 3040g si Stefan 2780g si la mai mare ![]() |
Oooooo ce frumos, recuperare rapida mami...noi suntem pe baricade, pe garduri....pe ce putem fiecare si asteptam poze si eventual alti bebei.....care mai pofteste ?

Cea mai fericita
37 + cu 
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila buna dimineata fetele, sunt soatza techilei. am vazut deja bebeii, andrei are 2750 g si 34 cm si Stefan are 3040 g si cred ca tot 34 cm. nu prea am cuvinte acum sa ii descriu, voi pune fotografii un pic mai tarziu. techila e inca in operatie. va mai scriu dupa ce vine. Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si ![]() AMR 1 zi ![]() - maine-i ziua cea mare ![]() |

YUUU-HUUU ! Felicitari!!!! Sa va traiasca! Si multumim de vesti
KIKI
34+
si 
Poze KIKI
katteryna spune:
Pe Techila noastra nici anestezia n-o linisteste!

Pup io la ea
Asteptam poze cu pestisori zglobii ca mami a lor!
38s+6z cu floricica
RAISA MARIA
AMR 3 ZILE
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!

- maine-i ziua cea mare