Burtici fericite de septembrie-octombrie(169)
Raspunsuri - Pagina 19
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila http://community.webshots.com/album/574313010YxJyuL Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si AMR 1 zi - maine-i ziua cea mare |
Doamne Techilo ce copii frumosi!!!!!!!Så iti traiasca si tu ce radiezi. Doamne ce mama fericita si ce copii frumosi..Veti fi o familie superbåå..Felicitari inca o data si så stii ca mi-au dat lacrimile cand le-am vazut..Mi-am amintit si eu de momentul can dmi l-a pus prima data pe Bruce pe piept..Ce senzatie nemaipomenitå..Gata esti mamicå si de brotacei..Refacere usoarå..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)
Danuta1979 spune:
Multumim pt. poze!
Ce copilasi frumosi si reusiti! Si ai Techilei si fetita Monicai!
Dana 36+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
AMR 3-4 saptamani
vias spune:
vai ce frumusei sunt....si papaciosi
Sa va traiasca si sa va bucurati de ai...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
adinus8 spune:
diamar78
stiu cum e...si pe mine m-a mancat undeva sa merg sambata la un scan privat( ca aici la stat se fac doar 2-a toata sarcina, cum v-au spus si fetele) si dup-aia n-am dormit doua nopti ca vazusem ca fetita mea avea capul de 37 de sapt si femurul de 34
eu sunt intra-adevar piticoata, da' soatza are 1,86...nu stiu ce sa zic...ei au zis ca e in grafic, adica la limita inferioara a graficului si sa nu-mi fac griji na...calmul englezesc proverbial nu se dezminte...
37+
Iulika29 spune:
Fetelor nu imi vine så cred cå Bruce doarme mai toata ziua..Parca as mai vrea så se trezeasca sa mai vb si noi..abia daca prindem 1-2 ore din astea pe zi..in rest måråie il schimba mama papa si apoi somn asta ziua..Noaptea nu stiu daca ar dormi el ca e cu ochii mari cand ii dau så pape si ar avea chef de una alta dar mami nu vb cu el ca så faca diferenta..Dar adoarme langa mine cred ca il adoarme mirosul meu..La cat doarme ziua ma mira cum doarme si noaptea si se trezeste pa la 3 ore så pape ba la 4 ore..Cel mai amuzant e cand il schimb ii dau så pape si e asa pe jumate adormit si face cacucutza si bineinteles ca trebuie så il schimb si nu ii place deloc si se trezeste instant..apoi ii bag tzitzica in gura si o molfaie acolo pana oboseste ca nu iese prea mult lapte dar el insistå..
Doamne ajutå så fie asa in continuare..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)
delia79 spune:
FELICITARI TECHILA & SOTZ!
BUN VENIT PE LUME ANDREI SI STEFAN!
34+
in curand mamy de Sofia scumpa
Fragutza spune:
Techila, felicitari inca o data! Pestisorii sunt draguti tare, mi se pare ca seamana cu tine! Cat de radioasa esti in poze!
Baby
38+ Natalia
raluk16 spune:
Vaaaiiiiiiiiii am intrat iarasi pe ultima pagina si am vazut linkul!!! Ce puiuti mari si frumosi!!!!!!
Si ce familie fericita! No, m-ati facut sa bocesc!
techila multumesc mult! Te pup si te imbratisez cu drag!
32+ Alex
lutoniana spune:
Ce bebeloi frumosi
Vai Techila cat te invidiez .....pentru acea privire si pentru zambet si pentru copilasi.....si se vede si la Vali cat e de fericit.
Baga mare cu lapticul si refacere usoara iti dorim.
(cred ca nu te mai mananca, nu ?)
Sau vorba Iulikai, nu mai conteaza acum
Cea mai fericita 37 + cu