Licurici de ianuarie-februarie 2009 (48)
Raspunsuri - Pagina 7
anca_ spune:
Miere, wow, ce progrese face Aidan, felicitari! Cred ca o sa mearga si el f repede! Felicitari pt dintisori, macar s-a marait o data si bine pt amandoi, mai bine decat 2 ture de maraiala! Si Andy e super marait, noi lucram la cei de sus acum, gingii umflate, se vede putin ceva straveziu, sper sa iasa repede ca ne termina, dimineata de la 5:30 incepe distractia!
Mai pune poze din Miami, la noi e frigut si ploaie, sper sa nu fi venit toamna deja.
Arriel spune:
Buna seara!
La multi ani Clara Theodora! Sa fi sanatoasa si sa cresti mare!
Sa ma laud si eu cu fi-mea care in seara asta s-a ridicat singurica in picioare. O lasasem in patut ca sa-i pregatesc cadita pentru baie si cand m-am intors, ea era ridicata, sprijinita de masuta de infasat. Si era taaare fericita.
yashy ha, ha, acum o saptamana ma plangeam si eu de exact acelasi lucru, ca Thea, desi am ferit-o de soare, are picioarele mai bronzate ca mine. Imi pare rau ca va chinuiti si voi cu dintisorii, asta este, n-avem ce face decat sa ne inarmam cu multa rabdare. Dar macar Luis doarme super bine ziua, Thea in zilele ei bune doarme o ora si ceva.
Mai dar ai pus la poze, ma pierdut o jumatate de ora sa le vad pe toate...dar a meritat :)
Pupam baiatul papacios
crisspy iti spun si eu ca nu are rost sa te ingrijorezi, ca fiecare bebe are ritmul lui de crestere si evolutie, unii mai lent, altii mai rapid, unii fac ceva ce altii nu fac, dar asta nu inseamna ca nu sunt sanatosi. La cinci luni, aproape toti bebeii se rasuceau pe toate partile, a mea nu. Si nici acum nu se intoarce, tipa sa o ridic eu. Si are dreptate Ira, la varsta asta, in doua trei saptamani fac progrese uimitoare
Ingrid n-am mai slabit, abea ma mentin sa nu ma mai ingras, dar intentia ramane asa ca imi mentin targetul, dar sterge-mi data, ca oricum a trecut.
edinutza bine ca ati scapat de vaccin fara probleme. Spune-ne si noua ce scie la tine pe listutza
Alina de vorbit nu vorbeste nici a mea, scoate niste sunete de te crucesti. Eu o instruiesc in fiecare zi sa spuna mama, ii spun clar si raspicat ma-ma, ea se uita la mine si rade.
miere felicitari, Aidan este oricum cel mai evoluat licurici al nostru. Si Thea cred ca va merge destul de repede, nu o las eu sa se sprijine in picioare atat cat ar vrea ea, mi-e frica inca, mai ales ca e destul de grea.
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/
Oxigen spune:
Intru si eu, noaptea ca de obicei.
Si Mariucai i-au dat dintisorii amandoi deodata.De cand i-au spart gingia(2-3 zile) e agitata, plange rau si sta numai cu manutele in gura.Pare sa o doara si mai rau ca pana acum.Nu stiu ce sa-i mai fac.Mi-e o mila de ea mititica.Baga degetelele in gura si trage cu ele de gingie.Calgelul e apa de ploaie.
Nici de mancat nu mai mananca.O apuca plansul dupa cateva lingurite.
In rest marea ei distractie e asta
http://picasaweb.google.com/zamfirmariateodora/CumSeMaiDistreazaMaria?authkey=Gv1sRgCOOunJfRu--I8wE#5374021366014236114
http://picasaweb.google.com/zamfirmariateodora/CumSeMaiDistreazaMaria?authkey=Gv1sRgCOOunJfRu--I8wE#5374021599247016258
sau asta
http://picasaweb.google.com/zamfirmariateodora/CumSeMaiDistreazaMaria?authkey=Gv1sRgCOOunJfRu--I8wE#5374021625435088674
Trage de tot ce gaseste, e curioasa foc.
Si eu din ce in ce mai crispata.
Azi s-a agatat de fata de masa de la masuta din sufragerie si tot ce era pe masa i-a cazut in cap.Noroc ca nu a fost ceva tare.
Trebuie sa stau numai dupa ea.Acum o educ ..."nu...mami nu e voie acolo"...se uita la mine si face ce vrea in continuare.
Acum caut aparatori pentru prize, colturile meselor, dulapuri,etc.
Pregati-va fetelor ca e tare greu.Nu va mai faceti griji ca nu se ridica in picioare, ca nu merge, etc.
O sa le faca si pe astea.Nici prea devreme nu e bine.Eu sunt deja epuizata.Speram sa le faca mai tarziu.
Va pupacesc si odihniti-va acum cat mai puteti.
Ce v-am incurajat...
IRA_LIZA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina1976 Pupici la mamici de cei mai frumosi licurici Maine ma duc la concertul MADONNA!! Cine mai vine?? IRA, la primul copil (vezi Ana) eu am avut o perioda ff grea mai ales in primul an. Mi s-a spus chiar ca sunt o mama rea, ca "nu sunt mama pt copilul meu" pentru simplu fapt ca il lasam cu bona cat ma duceam la serviciu sau ca l-am lasat o data doua ore cu ambele bunici, copilul fiind bolnavior iar eu nu am venit la ora fixa pt ca nu am putut. Mi-am crescut copilul asa cum am crezut eu si chiar daca am avut multe seri in care am plans in perna nu am lasat pe nimeni sa-mi spuna cum sa-mi cresc bebelusul. Traieste momentele astea, bucura-te de bebelusul tau si nu te mai amari la ce spun altii. NOI nu avem nici un dinte si sambata facem 8 luni!!! Si mai e ceva. Sabinutza mea nu este vorbareata mai deloc...adica maraie, tipa...da inafara de "ta-ta" si "da-da" nu zice nimic.... La voi cum e?? SABINA-MARIA (29 decembrie 2008) ANA-ISABELA (9 octombrie 2006) Mami de printesa ANA Mami de printesa SABINA |
Alina, la mine faza a fost k nici macar nu mi s-a spus in fatza, ci umbla vorbele asa, pe ocolite, mai exact intrebarea ref la lasatul in tzarc a fost adresata lu' tati de bebe. Insa, ghinion pt intrebator, tati de bebe este 24/24 cu noi si vede in orice moment ce fac si cum fac, asa k in loc sa fie o intzepatura la adresa mea a fost un start pt o cearta zdravana mama-fiu in dupa-amiaza asta. In esetza, e vorba de o bunica leshinata in mod real dupa Eliza (asta fiind partea buna), f posesiva si mai ales suparata asa, latent pe mine k din start am procedat cu totul altfel in cresterea ei decat si-ar fi dorit ea (de ex cu luatul in bratze - noroc cu noi, altfel la ora asta Eliza mea era o mica maimutzica atarnata non-stop de gatu' meu). Scorpioanca, deh (sa ma ierte fetele din scorpion, nu extind remarca mea catre persoane pe care nu le cunosc).
Ref la dintishori si la noi exact la fel: nici un dinte! si face 8 luni peste 8 zile, pe 3 sept. Dar nu ma agit! deloc! cand citesc despre plans noaptea, febra, etc ma tot gandesc k poate e mai bine sa-i dea dintzii cand s-o marita, sa-si puna singura comprese (glumesc...de frica)
La Madonna? ce ma ienervezi!! show placut!
In parc cand va mai intalnitzi? poate a teia oara e cu noroc pt noi si ajungem...mai stii...
Ira, mamica Elizei
IRA_LIZA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DarkBendis Ira, eu voi lucra full-time... de la 9 la 5... asta este... Daca as putea sa stau acasa cu bebe as face-o dar nu se poate, din pacate Fiecare si le stie pe ale lui, daca cuteaza cineva sa ma intrebe de ce nu stau acasa cu bebe il invit sa-mi plateasca bill-urile, ipoteca la casa etc din buzunarul propriu Dark Bendis & Hogmanay Baby (31.12.2008) Our Goblin Prince "Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law" |
Nu intreb, nu intreb! nu cutez! e fix singura chestie unde realmente nu imi bat capul sa fac comparatzii! mai e si an de criza pe deasupra,. asa k subiectul e mai sensibil k oricand!
Ira, mamica Elizei
miereamara spune:
Anca, vremea e super aici, am fost si azi la plaja de pe la 8 pana pe la 11.
Pozici noi cu Aidan si Mara, tovarasa lui de joaca:)),
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/?saved=1
Aaaa...si cu balenuta de mine in costum de baie:)), pfiuuuu m-am saturat de sunculite, poate pana vara urmatoare le dau jos:)), cica mai am 10 kg de dat jos (am dat 25 dar vreau sa ajung la greutatea de la 20 de ani, haha, vise...)
Ileana Cosanzeana imi pare rau dar nu te pot ajuta, eu stau acum la nasica lui Aidan, nu la hotel, nu cunosc zona absolut deloc.
Fi-miu are un program absolut infernal, se trezeste noapte de nspe mii de ori. Am schimbat si mediul, e adevarat, s-a cam dereglat programul lui, dar oricum... Am slabit juma de kil de vineri pana azi. In fiecare noapte fac kilometri cu el in brate ca sa-l adorm, deocamdata se trezeste la 3-4 dimineata si nu mai doarme pana la 7:((
Oxigen sa stii ca ai dreptate:)) acum tb sa stam cu ochii pe ei ca pe butelie. Al meu se taraste peste tot, se ridica in picioare tinandu-se de pereti si in secunda urmatoare il vad cu capul direct in podea, ce mai...grija mare. Baga in gura absolut orice, linge pantofii, rotile la carut...
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Leditia spune:
Neatza..da cineva o cafea???
Miere,ce mare e Aidan..ma tot minunez de el.Pare de 1 anisor asa.:)
Distractie placuta in continuare.
Ira,oamenii vorbesc oricum...Nu stii ca altii mereu is mai destepti si ei stiu mai bine?Nah,unii au metodele lor,altii altele..fiecare isi creste copilul asa cum crede ca-i mai bine.Soacra si-a crescut copilul,Eliza e a ta,asa ca e responsabilitatea ta s-o cresti,cum crezi tu de cuviinta.Daca vrea sa te ajute bine,daca nu,macar sa nu mai vbesca aiureli din astea.Offf..
oxigen,ti-am vazut fetita.E superba.Ai dreptate,de pe acum trebuie casa securizata ca nu-i de gluma cu astia mici.Is tare curiosi si nu au simtul pericolului.Adio liniste.Trebuie stat cu ochii pe ei ca pe butelie.
Alina,David vorbeste intr-una,canta,insa nush ce zice ca eu nu pricep limba lui..decat daca spune clar..ba-ba,ta-ta,ma-ma,be-be..din astea.Si in plus tu stii ca fiecare copil are ritmul lui.
Ma bucur ca i-a trecut Sabinutei hematomul.
Distractie placuta la concert.
Dark,fii-miu are 8 luni si 8 zile..si tot nu are dinti.Ii tot vad acolo in gingie de la 6 luni,dar de razbit nu razbesc.
Micola,sunt copii si copii..unii fac anumite lucruri mai devreme,altii mai tarziu.Ce faceai daca mamica respectiva iti spunea ca fetita ei mananca sarmale si carnati cu varza?Din cate stiu eu,Aidan nu a papat carne inca,Daria lui Selene la fel(a papat doar putin peste)..deci nu cred ca alimentatia e de vina.Fie vba intre noi,nush ce-i da Irina lui Aidan sa pape,k tare frumos a crescut.(Irina,dk vezi pe cineva verde de invidie,io-s aia...glumesc)
Flo,cum mai e printesa?A inceput sa pape cu lingurita?
Naty nu ne mai zici nimic?
Sa va zic despre noi..ieri fii-miu a fost tare cuminte(ptiu,ptiu sa nu-l deochi).A papat tot,s-a jucat,a adormit singurel..ce mai,nu-mi mai incapeam in piele de mandrie si fericire.Am si gatit impreuna pranzul..e si vrednic(vezi ma jasmi?si Iulia nu-l mai baga in seama deloc..of of..)
Aseara cand ii faceam cerealele,la 6,l-am pus in premergator in living(eu nu am usi intre living si bucatarie..)Si fii-miu in premergator nu se ridica sa mearga,el se impinge.Daca-i dau doua degete se ridica..sau se apuca de mine cand stau in pat cu el..sau de pereti..insa in premergator nu.(bine k nici nu prea l-am pus)Asa..si ma trezesc cu el la coltul peretelui care desparte bucataria de living incepand sa rada ca m-a descoperit.Si apoi s-a impins pana a venit la mine..sa vada el ce face mami acolo.
Va pupam si va dorim o zi excelenta.
POZE CU NOI
de David Christian
ralux_tri spune:
Buna dimineata! Miere,Arriel, Oxigen, felicitari pentru progresele bebeilor!
Alina, distractie placuta la concert la Madona!
Lisa, Alex a dormit pana la 17.15 ieri dupa masa, dar l-am trezit eu ca trebuia sa plecam la socrii Azi noapte a dormit mult mai bine! S-a trezit doar la 1 si la 4.40 sa pape si somn apoi pana la 7.45 Sper sa il tina!
Micola, eu nu imi fac prea mari probleme cu statul in fundic. Alex face maine 7 lunutze si nu sta in fundulet decat cateva secunde si buff pe o parte. Cred ca dezvoltarea e unica in cazul fiecarui copil.
Noi nu avem inca dintisori dar il mananca gingiile si roade tot ce prinde.
Ledi, felicitari! Ce "moment kodak" cand te-a descoperit bebelul
Va uram si noi o zi faina si mai pove mai tarziu!
lisa79 spune:
'neata!
Anca_ sa stii ca vineri sunt in State,daca te razgandesti sa imi spui te rog
pupici la fete,fug la masaj si epilat!
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
crisspy spune:
Alinuk mortal Teo ...'fumoasa mea mamica te ubec'...te topesti nu alta ...
Imi pare rau sa aud ca doamna fosta bona are probleme cu sanatatea...mi-a parut de la inceput o persoana foarte atasata de Teo si in general de copii, persoana cum rar mai gasesti...daca o mai vezi sa-i urezi toate cele bune din partea mea ...
Alina...hai ca incepi si tu ca mine...si nu e bine sa fim un grup de mamici stresate...
Micola sotul tau este de belea ...i-am povestit si lui Adi (sotul meu) si el care nu a citit nimik despre copii a fost uimit sa auda...vrei sa-i trimitem niste sms-uri cu ce mananca copii nostri sa vada ca ce faci tu este normal si ce ti-a sugerat "pediatra" nu este??? Ca se rezolva imediat si cred ca toate fetele abia asteapta...
Anca..bravo...ai nishte baieti tare fasnetzi...
Oau Miere...pai nu e de mirare... Aidan a fost pionierul odiseei noastre de la inceput...
Si tu Brutus??? Arriel felicitari pentru ridicatul bebitei Thea ...si mersi de incurajari...
Vad ca sunt multi bebelusi ori fara dinti ori cu 2 odata iesiti...si noi tot cu 2 ne luptam...unul sus si unul jos...deodata ...mai avem unul mai marisor jos...deci in total aproape 3...Adi il striga pe Razvi Domnule Castor ...
Oxigen Mariuta sa treaca repede durerile de dintisori...
Dark eu te inteleg perfect cu mersul la servici...din pacate dupa cum stii eu am fost nevoita sa revin la munca cand Razvi avea abia 3 luni ...dar mi-am propus ca la urmatorul (sper eu peste 2 ani) sa stau acasa cel putin 1 an...ma apuc sa strang bani ca sa nu fiu nevoita sa ma mai gandesc la partea financiara...dupa anul ala oi vedea eu ce fac...ca proasta nu sunt...hai ca mi-au murit laudatorii
Ledi pai sa nu-ti vina sa-l mananci pe scumpi mic...ce surpriza ti-a facut aparand el asa dupa colt
Oau Lisa...masaj, epilat...te faci frumoasa pentru tati ah? Dupa ce il duc pe Razvi la mami, ma apuc si eu de masaj...am o prietena care are un salon unde ma si tund si vopsesc si cred ca ma bag si eu la masaj ca vreau sa scap de sunculitzele de pe burtica si picioare (acolo mai am cateva) sa fiu si eu hot mamma...
de la Razvi pentru Anusca si
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi6Luni#
http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0
http://www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0
http://www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4