Licurici de ianuarie-februarie 2009 (48)
Raspunsuri - Pagina 4
flowerbee spune:
Buna,
Scriu de la mare repede-repede. Am intat sa vad ce faceti si sa va zic ca m-al vazut cu Bebelusi si cu Vladut. Sunt niste draguti! O sa puna Bebelusi pozici.
Crisspy, stai linistita cu statul in fund. Alexia a stat la 6,5 luni, deci e ok. Fiecare copil e unic!
Micola, perioare unui copil de 5 luni? Cam devreme. Ce mai face Alexutu?
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01/2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
lisa79 spune:
salutare si de la noi!
CRisspy,pupam Razvanelul! multumi de flori. stai linistita ca o sa stea in fundic curand,o sa mearga de-a buselea si gata cu binele
ttenika, bine ai revenit!
am fost un pic maraite azi- noapte,dintisorul de jos nu a spart de tot gingia,sper ca la noapte sa fie mai bine:D
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
yashy spune:
Am observat ca listuta cu licurici nu e completa...
De ex ralux_tri cu Vladutul ei nu sunt, sau ce-mi vine acum imi minte... capshunica (parca) prietena cu bebelushi, sau Ioana care ne-a dat vestea despre Michelle... si sunt cu siguranta si alte mamici de licurici care nu sunt la noi pe listuta!! Va rog mult sa imi dati datele voastre pe PM-ul meu sau al user-ului IanFeb09 si ma voi asigura ca sunteti pe listuta.
Daca scrieti aici... e fff probabil sa nu vad, ca nu am mereu timp sa citesc tot. Va multumesc.
ralux_tri spune:
Eu sunt pe listuta cu Alexutul meu Multumesc frumos! Daca mai e nevoie de ceva, sa imi spuneti,oki?
Alex inca nu s-a trezit...doarme de la 14.50Dar da semne asa ca in curand e sus:) Dragul de el ca si mie mi asa de drag ca adoarme singurel
micola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralux_tri Eu sunt pe listuta cu Alexutul meu Multumesc frumos! Daca mai e nevoie de ceva, sa imi spuneti,oki? Alex inca nu s-a trezit...doarme de la 14.50Dar da semne asa ca in curand e sus:) Dragul de el ca si mie mi asa de drag ca adoarme singurel http://picasaweb.google.ro/ralucatripon/BebeAlex?feat=directlink |
e clar...Alexutii nostri s-au vorbit... si al meu doarme de la 3 .:)
bee, have fun la mare. Alexutu e ok, are un pic de rosu in gat, dar tratam si trece...
pupam printesica Alexiuta
mamici si licurici
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!
yashy spune:
Ahaaa, uite de ce nu va gaseam io... Cautam un Vladut si nu un Alexut. Sorry. De Pasti iti dau un miel...
lisa79 spune:
da ce le faceti sa doarma 2h ca Ana mai mult de 30-40 de min nu doarme ziua??
yashy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa79 da ce le faceti sa doarma 2h ca Ana mai mult de 30-40 de min nu doarme ziua?? 29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora! |
Eu daca stau cu Luis in pat la pranz, doarme si 3-4h... fara sa-i fac nimic deosebit. Se mai misca, ii bag suzi sau il tin de manuta si adoarme la loc.
Intrebare scurta si o intind la somn... De ce s-a suparat Roxana pe noi? N-a mai postat de mult la licurici... Rox, come back...
lisa79 spune:
nu cred ca s-a suparat,pur si simplu e ocupatata cu piticii.
Roxana,te asteptam cu pozici
edinutza spune:
Buna !
Na ca am ajuns si noi de la vaccin,pana la 15 luni ,numai avem treaba!a plans un pic ,Slava Domnului nu a fost ceva grav!si-a ne-a dat si o listuta cu tot ce poate manca si ce nu!
Nici Ainoa nu doarme ziua,mult,foarte rar o ora jumate si ii place sa adoarma cu mine,sa stea cu tzitzi in gura cu manuta peste mine si piciorusul pe burta mea,ca deh are pe ce o propti!faza e ca in momentul in care incerc sa ma ridic face ochi!nu stiu cum sa o adorm ziua fara mine!
Ariel_multumesc de aprecieri,se pare ca esti singura care ai vazut pozele!da adora apa,nu i-a fost frica,bine prima oara cand am bagat-o cu totul a fost un pic incordata ,dar pana s-a obisnuit ca apoi a fost cea mai mandra!
Tentzika_bine ai revenit!
Ingrid_multumim pt listuta!pupam baiatul frumos!
IRIS????????????cum sunteti?i miss u!
Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!http://community.webshots.com/user/Edinutza?vhost=community