Licurici de ianuarie-februarie 2009 (48)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daiopri

Ira, sanatate multa sotului si lasa lumea sa vorbeasca

Daoipri, multumesc frumos la fel! ref la vorbitul lumii: poa' sa zica oricine despre mine ce vrea - insa nu si de felul in care o cresc le Eliza, cu atat mai mult cineva care ne intra in casa aproape zilnic si mai are si posibilitatea sa o compare cu alti copii. In esentza, ideea sgerata este k meritul este al oricui mai putin al meu, ceea ce, repetat in diverse forme, a ajuns sa ma astenizeze. Off, si am atatea alte chestii cu adevarat importante la care sa ma gandesc!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Lisa ma bucur ca ati ajuns cu bine. Cred ca tati e in al 9lea cer

Multi pupici si floricele de la Razvi (blacberry-ul asta nu ma lasa sa folosesc emoticoanele)...

Ne-am instalat, adica l-am instalat pe Tzumpi...a fost destul de OK numai ca nu prea a dormit si a fost mai marait dupa-amiaza.

Imi era frica ca o sa reactioneze mai nasol, mai ales la baita, insa a fost OK.

Porblema este ca pe mama o cam doare coloana de vreo cateva zile si tata a avut anul trecut 2 operatii pe coloana si nici unul nu ar cam trebui sa ridice greutati...da' Razvi vrea somn mai mult in brate...

Sper spre binele tuturor sa se invete sa adoarma singurel in patut.

Multumesc fetelor care ma sustin moral. Sper sa nu fie de durata sederea lui bebe la mama.

Bebelusi tare as fi vrut sa vad si eu pozele insa de pe device-ul asta nu prea pot. Pupici lui Vladut.

Noapte buna

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Ira acelasi lucru l-am patit si eu la pepene, e singurul fruct dupa care a vomitat....dar l-a si mancat cu pofta...

Fetelor, struguri au voie bebeii????

Iulia scuza-ma ca nu ti-am pus reteta dar nu am avut timp...promit sa o pun.

Ira parca tu erai cu reteta aia de pui smecher la cuptor...nu mai stiu cum se chema, poti sa imi pui si mie reteta pe PM ca nu o mai tin minte.

Fetelor ma bucur ca v-a placut de mine nasica

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Daaa, "PUI FERMIER" se denumeste, o pun maine, e tarziu? in sperantza k nu se intampla nika rau maine si k pot sa intru pe net...

Unde-s, domle, pozele cu vestita nasika cu palariuta?? ia sa aruncam noi o privireee....

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IRA_LIZA

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Ira acelasi lucru l-am patit si eu la pepene, e singurul fruct dupa care a vomitat....dar l-a si mancat cu pofta...

Fetelor, struguri au voie bebeii????

Iulia scuza-ma ca nu ti-am pus reteta dar nu am avut timp...promit sa o pun.

Ira parca tu erai cu reteta aia de pui smecher la cuptor...nu mai stiu cum se chema, poti sa imi pui si mie reteta pe PM ca nu o mai tin minte.

Fetelor ma bucur ca v-a placut de mine nasica

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Daaa, "PUI FERMIER" se denumeste, o pun maine, e tarziu? in sperantza k nu se intampla nika rau maine si k pot sa intru pe net...

Unde-s, domle, pozele cu vestita nasika cu palariuta?? ia sa aruncam noi o privireee....

Edit: mvaidemine, ce ma oftiiik! auzi, tie sigur ti l-a adus barza pe Vladutz, imposibil sa ai silueta aia dupa o sarcina! tinuta ta a fost de mare efect!

Ira, mamica Elizei

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

La multi ani licuricilor de pe 29, gasca mare dealtfel:
Alexandru de Stefanial
Sabinutza de Alina
Nadia de Naty
Carol de Cristi
Karina de Ada
Ana de Lisa
Victor de Aresa
Matei Cristian de cristina_27

bebelusi am vazut pozele, asa cum ma asteptam ai fost tare eleganta si frumoasa. Iar palariuta chic, intr-adevar. Cat priveste pozele de la mare, Vladut este scumpic foc, iar eu ma declar verde de invidie pe silueta ta.

asparagus ce bine dormiti! Am avut si noi vremuri din astea (bine, nu chiar de la 8,30 dar la un 10, 10,30 tot adormea pana dimineata) dar nu au tinut decat o luna pentru ca au inceput sa iasa dintii. V-am admirat pozicile, foarte frumoase.

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/

Mergi la inceput
Mergi la inceput