Licurici de ianuarie-februarie 2009 (48)
Raspunsuri - Pagina 10
Porumbita spune:
iupiii !!!!!
azi cand face 7 luni (ms de urari ) piticot a facut primul lui pas (singur singurel) tinandu-se de marginea patului!!!
cred ca ii duc maine un buchet de flori tipei de la kineto!!!
micola spune:
heloo, girls
LA MULTI ANI la licuricii sarbatoriti astazi
Alexutu doarme de la 3 jumate...
cristi, ce frumos si mare e Carol
crisspy, pt ideea cu sms-urile, dar astept si parea dr no. 2, desi si asta e cam comunist...om vedea...
Azi de dim nu a vrut sa pape marul copt, desi i-am pus si banana, ca cu asta il mai pacaleam la fructe, dar nu a luat mai mult de 3 lingurite..la pranz a papat binisor piure de cartof cu unt si cu piept de pui..il astept acum cu iaurtelul si mai incolo cu cerealele...
Aaaaaaa, a mai zis dra ca din cauza ca suge la san nu mananca prea mult ca asteapta tzitzi...aici se poate sa aibe dreptate ca asa se infige la san, desi la masa poate nu a luat mai mult de 3-4 lingurite...dar nu-l oblig, ca am mai zis eu, am oroare de mancat cu forta...am vazut eu copii obligati sa manance si nu mai suport nici macar ideea...
Cred ca am uitat sa va zic ca dra a zis ca de la 8 luni sa-i dam si MEZELURI!!!!!!asta a fost si tati de acord ca e aberant
irina, bine ati revenit, vrem detalii si pozici, mai ales ca apoi iar pleci
mamici si licurici
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!
edinutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingrid70 Mey, dar tu esti in Spania sau in Romania, ca marea aia seamana cu Marea Neagra si plaja la fel? Ainoa e o scumpa si deja mi se face dor de bebei numai cand ma gandesc ca la vara viitoare nu vor mai fi bebelusi . Ma declar vesnic indragostita de bebei mici si de gurite fara dintuci (asta ca deja ni se vede unul bine de tot sub gingie si acum realizez ca s-a mai dus o etapa, adica in cateva zile) |
Meysunt in Spania mai exact El Morche Torrox costa!in Romania oi fi pe 15 octombrie ,dar nu la mare!aici nispul este mult mai inchis decat la noi,defapt depinde de plaja!
sincer eu imi doresc sa creasca cat mai repede ,imi este draga si asa mica dar vreau sa stiu cum este sa comunici cu copilul tau,sa vezi cum gandeste,personalitatea lui etc!oricum toate varstele isi au frumusetea !
Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!http://community.webshots.com/user/Edinutza?vhost=community
edinutza spune:
Ariel_ uite scot cateva idei care sunt diferite:ce mi se pare mie ciudat si diferit de cum este la noi,este ca aici nu este recomandat sa ii dau ficat pt ca se considera gras!apoi cu pestele alb se incepe la 10 luni si cu cel albastru de abia la 18!apoi la fel oua dupa un an ,la fel si iaurtul natural!cerealele cu gluten dupa 8 luni,sucurile de fructe nu se dau niciodata din biberon ci cu lingurita sau paharul!
de la 12 luni poate sa bea lapte de vaca pasteurizat!
INTERZIS sarea!se poate adauga un pic de ulei de masline!a si dupa fiecare masa se da apa!niciodata nu este voie sa fortam copilul la manacat si sa se evite pe cat posibil ciugulitul intre ore!
astazi Ainoa mi-a facut o faza de am inlemnit:i-am facut aici in sufragerie un fel de spatiu de joaca doar pt ea,peste covor am asezat o patura si peste paturelele ei cu suntete si jucari!in capatul camerei am o planta destul de mare,ies afara in bucatarie si dupa 3 minute (nu cred ca trecuse mai mult)aud eee (asa face cand ceva nu ii convine)cand intru sa o vad ,planta rasturnata peste covor ,Ainoa sub ea cu pamant peste ea si sub ea,am inlemnit am ridicat-o repede si am dus-o la baie si am spalat-o in gurita,se pare ca nu avea in gura nimic dar tare m-am speriat,dupa aceea smotruobligat,numa de alea aveam eu chef!Acum am baricadat floarea cu perne!ce sa faci creste fata!
porumbita_felicitari pt Razvi,bravo!
Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!http://community.webshots.com/user/Edinutza?vhost=community
Porumbita spune:
edinutza razvi e al lui crysspi; piticotul din dotare se numeste robert
micola dc ce te duci tot la unu cu idei comuniste? e cam risipa de timp si bani...
iuliacris spune:
Salutari si de la noi, nu prea am timp sa scriu. Ne-am intors de o saptamana din California (merci pt. aprecierea pozicilor) unde a fost foarte bine, cam frigut, in jur de 21 grade in Los Angeles, iar in San Fran aproape am inghetat seara, uitasem ce vantos e, dar e si tare frumos... Carla s-a simtit nemaipomenit, a ras tuturor, se pare ca-i priesc calatoriile. Am dormit si in cort, la 13 grade si, desi am avut emotii, ei i-a placut si nici n-a racit.
Noi abia am inceput diversificarea de o saptamana, a mancat doar cereale pana acum, iar azi a mancat si 40g morcov, bine pt. inceput.
Nu sta in fundulet, dar face 6 luni doar peste 10 zile, asa ca are timp berechet. In schimb de cateva zile, se roteste intr-una dar doar spre dreapta, burta, spate, burta, spate si se opreste doar cand nu mai are loc. Asa ca ieri am spalat mocheta sa stau cat de cat mai linistita.
Cu somnul noi stam foarte bine, doarme mai bine de 11 ore noaptea fara intrerupere. Trebuie sa ma bucur de perioada asta ca vad, din experienta voastra, ca aparitia dintilor aduce si treziri noaptea
Lisa, Dark, s-aveti drum bun! Dark, si mie imi place noua freza a sotiorului tau, iar Lachlan e un dulce, cred ca abia astepti sa-l etalezi si in Ro. Nasoala faza cu membershipul...
Lisa, ce frumoasa e Anusca, imi place cum ii sta cu palaria de morosanca. Si are trening ca al Carlei...Masaj si epilat zici, profita cat mai poti.
Miere, te invidiez pentru apa calda in care faceti baie. Apa pacificului era asa rece, brrrr... Aidan mare si frumos.
Anca, felicitari pt. aniversare
Arriel, Oxigen tot asa s-o tina frumoasele voastre.
Alinuk, un dragutz Teo al tau, cum stie el ce sa zica...
Porumbita, bravo lui Robert, harnic baiat ai tu
Cristi, tare frumos mai e Carol, sa se bucure de cadouri
Micola, prea mult te stresezi, macar aici n-are cine sa-mi bage de vina, cum stiu asa fac si nu ma bate nimeni la cap. despre pediatra ta s-au spus destule, ramane doar sa subscriu
Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
iuliacris spune:
Wow Edinutza, ce isprava ti-a facut Ainoa, bine ca n-a patit nimic.
IrinaC, bine ai revenit, sa va simtiti bine in Moldova si sa te relaxezi cat mai mult.
Ira, multa sanatate sotului tau, intr-adevar, grea vara ati avut, bine ca va mai inveseleste Eliza.
Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
lisa79 spune:
Edinutza bine ca nu s-a intamplat nimic grav!
trebuie sa fim cu ochii pe ei non-stop!
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
lisa79 spune:
Anusca nici la baie nu mai sta...vrea in picioare...cums a ii fac baie in picioare???
ooof
IrinaC, bine ai revenit
inca 2 zile si ma vad cu Cristi...de abia astept...imi e o mila de el saracu,nu mai poate...e tare goala casa fara noi. oofff,dragostea asta!
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
edinutza spune:
Porumbita_sorry,nu stiu de ce am ramas eu cu Razvi in cap!oricum mesajul a fost pt Robert!
Iulia_Carla a mancat f bine zic eu de inceput,noi astazi am avut prima zi in care am avut de dimineta fructe cateva lingurite,pireut de legume si acum la cina cereale!frumoasa vacanta a-ti avut!
Lisa_poi fa-i la fata dus in piciore ,daca ei asa ii pica bine!da trebuie sa fim cu ochi pe ei mai rau ca pe butelie!
pupam fetele si va uram noapteb buna ,dar buna ca eu imi doresc una!tati acum ii face baita apoi vine si se conecteaza la tzitzi pana adoarme!