Albinutze de Mai-Iunie 2009(13)
Raspunsuri - Pagina 6
clodyac spune:
luckyblue sunt sigura lasa ca o sa treaca
philip distractie placuta
noi am fost in plimbarica acum facem nani sa vedem ce noapte o sa avem
fetelor eu vad ca nu prea mai slabesc doamneeee oare asa raman????
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
cris_82 spune:
clody...........se zice ca 9 luni pui si tot in 9 luni dai josrabdare si fi optimista ca o sa revii la masuratori de dinaintedaca o sa ai totusi probleme la capitolul asta arunca la c-ta ca pe mine o sa ma ia vantul la iarna
mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg
cris_82 spune:
uauuuuu..ce liniste e pe aicea....v-ati bagat cu toate la ?
fetele care ati mascut in luna mai...voua v-a venit alocatia?sa stiu daca ma duc iar peste alea la posta sau le las sa traiasca linistite
mami de Miruna(29 mai)
DanaMi spune:
Ana, multumim , la fel va dorim si voua si bine ati venit in clubul nostru .
pozici aveti? poate ai pus dar eu nu am apucat sa citesc tot din urma
Strumfita
Ely m-am bucurat sa te vad iarasi activa, e asa frumusica Denise
Ioana am vazut ca si-a revenit Sara, ma bucur mult pt voi ca ati trecut cu bine, Bubu inca nu si-a revenit cu mancatul , mananca putin si rar si mi-e frica sa nu raman fara laptic.
Andreea distractie placuta la concert
Cris iti mai dau eu cate kg vrei ca chiar am de unde , nu reusesc sa mai scap de ele
mamica de Bianca Maria 28.04.2009
http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache/BotezPozeBiserica?feat=directlink
maria_bunica spune:
Buna fetele!
Se ocupa tati de adormit bebe,asa ca ma relaxez si eu un pic
Nicuratze..pai om mare nu e inca..dar asa interpretam noi cand pune buza de bosumflatsi dintr-odata devine serios daca nu este el in centrul atentiei!
Otiliap..felicitari lui Matei pt kg si cm..ma bucur ca papa bine acum si ca nu ai inceput inca diversificarea..lasa-l care are timp sa pape mancarica!
Coraly...poate e mai energic bebe tau..oricum este destul de inalt..
DanaMi..ma bucur ca si-a revenit Bubu..sa dea DD sa nu mai aveti probleme!
Strunfitasa treaca starea proasta
Ioana..si i-a placut Sarei spanacul?Cum mai stati la capitolul tzatzi?
Luckyblue..felicitari micutei crestine!Darius a avut la 2 luni 5,840 si 60 de cm..deci cam la fel ca Sara!Felicitari,sa o tineti tot asa!Imi pare rau ca te deranjeaza soacra...dar incearca sa nu pui la suflet ca nu se merita!
Philip..distractie placuta la concert!
Oanaalex.si noua ne-a zis pediatra sa ii dam apa si poate asa face kk macar o data pe zi,sau la doua zile,dar la noi nu a functionat!Ii dadeam cateva lingurite...ca apoi nu o mai inghitea si o scotea singur afara!Multa rabdare cu Alex,iti doresc..te cred ca iti este greu!
Clodyac..bine punctat de catre Cris..si apoi fii sigura ca atunci cand va incepe Razvan sa mearga..vei slabi la foc automat la cat te va fugari..asa ca fii optimista!
Fetele..puii vostri stau linistiti in carucior cat ii tineti afara?Sau se plictisesc si mai vor si in brate?
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Nicholas Arthur ..bebe de Philip
David Victor..bebe de AlexsiMatei
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
nicuratze spune:
Buna seara,
PHILIP,sper ca te-ai distrat bine,si ca s-a descurcat bunica.
ANA MICU,multumesc frumos.
STRUNFITA,
MARIA,Andra se plictiseste in carut daca sta pe loc si nu vorbeste nimeni cu ea.
LUCKYBLUE,nu te mai supara,eu zic ca e necaz mare daca locuieste soacra cu nora,altfel tot ce vrem noi facem.
Nu stiu voi cum sunteti,dar eu in schimb am probleme cu consortul,ieri mi-a sarit mustarul ca a facut o faza care nu mi-a picat bine ( culmea e ca face mai multa treaba de cand are 2 copii,oi fi eu prea nervoasa...)
Am apucat sa pun si poze de la botez,cand aveti timp.
http://family.webshots.com/album/574328257dEJkPZ?start=0
Va pup
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
Relusha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_bunica Nicholas Arthur ..bebe de Philip David Victor..bebe de AlexsiMatei mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009) Buburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
LA MULTI ANI !!!! si din partea noastra
Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)
clodyac spune:
buna dimineata
azi dau eu
cris eu am luat alocatia pe luna iulie..........cred ca ar fi trebuit sa iti vina deja
maria eu and ies cu razvan sta o perioada cuminte se uita peste tot dar se plictiseste si tb sa il iau in brate il impac si il pun iar fac asta si de mai multe ori sa ma vezi ce haioasa sunt bebe in brate si carutul il imping cu soldul
nicuratze si eu trag cate o cearta cu sotul nu stiu asa ce me supara si pe mine cateodata de imi vine sa
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
cris_82 spune:
clody................multam de cafeluta...eu vreau.Inseamna ca in dimineata asta dau o fuga pana la ele sa ma i-au de viata lornu de alta dar am samanta de scandal in fund..a reusit mama de dimineata sa ma scoata din sarite.."vai,cum a dormit copilul fara sosete in picioare?"..pai uite asa bine..ca asa a vrut muschiul meu sa o las in piciorusele goale...dar ma descarc eu putin mai tarziu
nicuratze.............ce pui frumos..saracul Raducu,tocmai in frunte..creste el mare si or sa alerge toate fetele dupa semnul lui din frunte
maria bunica....vai de mine...pai daca o sa trebuiasca sa slabesc cand bebe va incepe sa mearga,eu de unde mai dau jos? Doar sa mi se mai scurga grasimea dintre oase sau ce?
danami..........ma salvezi tu...te roggggggacum daca tot te-ai oferit
La multi ani sarbatoritilor de azi sa ne cresteti mari si frumosi puiutilor
mami de Miruna(29 mai)