Albinutze de Mai-Iunie 2009(13)
Raspunsuri - Pagina 18
natasa_maria spune:
S-a nascut cu 2900 si a luat in prima luna 1600.
Alaptez exclusiv. Din ceam citit nu pare sa fie nimic alarmant iar doctorul de familie a confirmat ca e totul in regula dar eu nu am mai auzit la nici un alt bebe;
natasa_maria spune:
Profit de ocazie sa intreb daca printre mamicile de albinute sunt si din Cluj. Tare mi-ar placea sa mai socializez cu cineva adult in timpul plimbarilor.![]()
philip spune:
Natasa, nu stiu daca mai e cineva in situatia voastra dar voiam sa-ti spun ca atat timp cat nu face ca oita :), nu se considera constipatie si nu trebuie sa-ti faci probleme. noi facem zilnic si de 2-3 ori, mai nasol e cand il apuca la 5 jumate dimineata (cum a fost azi) dupa care a cam stat treaz pana la 7.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
natasa_maria spune:
Ce jucarii i-ati cumparat bebelusului?
Noi avem o albinuta si 2 zornaitoare dar inca nu ii capteaza atentia.
Cel mai mult ii plac peretii, cuvertura bunicii, hainele agatate in cuier si abia de vreo saptamana caruselul cu magarusi;
natasa_maria spune:
Multumesc philip. Nu face ca oita
si nici nu explodeaza pampersul. Dr ne-a spus ca asimileaza foarte bine laptele si nu ramane aproape nimic. Mare figura 
ely2304 spune:
buna seara albinute,imi pare rau k nu am mai postat zilele astea,v-am citit cu mare atentia...multa sanatate tuturor puisorilor bolnaviori...

pt mamici:

anaela,dana.mi,nicuratze,miruta,clody,maria,cris,philip,ioana
anda-magda,ganesha,cosminica,coraly,ancy,picki,cristina,ana-micu...

dk se poate sa-mi trm si mie pe mail cartuliile adresa este ely2304@yahoo.it...
sper sa nu va suparati k nu va raspund fiecareia dar din pacate nu am dispozitia necesara..
va urmaresc oricum din umbra in fiecare seara!
pt bb nascut la 29sapt,sa il ajute dd sa treaca cu bn peste ecest obstacol,multa sanatate atat lui cat si parintilor ...

va 

cu drag si dor!
ely mamica fericita....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
natasa_maria spune:
Se pare ca monopolizez forumul pana scap de moderare ![]()
Fier le dati la bebei vostri? Fe Haussman e bun la gust dar coloreaza tot ce prinde si cum Nati regurgiteaza din greu.... e cam neplacut.
Neonatologul ne-a recomandat sa asteptam pana dupa 4 luni ca poate produce diaree; voi cum procedati?
ganesha spune:
Bebe beca...multam de informatii, sper si eu sa fie totul in regula, analiza am facut-o mai mult pt psihicul meu ca sa stiu eu ca totul e ok, abia astept ziua de luni ca sa am rezultatele.
Piticuta ta cum se mai simte? sper ca si-a revenit complet. E tare frumusica si are niste ochi superbi
.
Ana-micu...dk se poate, ca vad ca cererea e mare, te rog sa-mi trimiti si mie pe mail cartuliile adresa este ginaconstantinescu@yahoo.com Saru'mana 
Ely... acum ti-am vazut si eu ultimele poze, sunteti tare frumusele, si tu arati super, cred ca ai scapat de tot surplusul din sarcina.
http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#