Albinutze de Mai-Iunie 2009(13)
Raspunsuri - Pagina 10
anda_magda spune:
voiam sa pun un link cu un articol despre contaceptivele injectabile, articol gasit pe acest topic este si pe site-ul Desprecopii
A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png
maria_bunica spune:
buna fetele
nicuratze,Clodyac,Cosminicava multumesc pt raspunsuri!Cam asa face si Darius,primele 30-45 de minute le sta in carucior..apoi vrea companie,in general ne asezam pe o banca si ne jucam cu el un pic...si pana la urma insista pana il luam in brate..si de cateva zile vad ca coopereaza si dupa ce il tinem in brate,daca il asezam iarasi in carucior nu mai face fitze!Sper sa aiba mai multa rabdare ,cand va mai creste si ridicam nivelul mai sus la carucior!
Nicuratze..ce scumpa e Andra...are deja freza de domnisoara,iar ochii sunt superbi..clari si mari!Am vazut si pe Radu bandajat..si o mami frumoasa foc si un tati fericit!Si eu m-am mai certat cu sotul la inceput...recunosc ca mai mult din cauza mea,eram foarte nervoasa si nu imi convenea nimic!Se pare ca este de la hormoni,la mine a trecut starea asta pana la urma!
Cris..pai tu nu mai ai de unde sa slabesti cand va incepe sa mearga Miruna...poate atunci chiar vei mai pune vreo 2 kg,ca te fugareste bine si papi mai mult!
Ioana..off,sper sa rezolvati repede si cu bubitele,si sa nu mai apara altceva neprevazut!
Blue..tin pumnii sa colaboreze mai bine Yoann pe viitor!Am vazut pozicile...Yoann este un grasunel frumusel foc,Marc un dragalas si mami o fericita cu asa baieti!
Ganesha..multa putere sa mai rezisti!
Anda_Magda..la razacioasa mica!
Am pus si noi poze noi,daca vreti sa il vedeti pe pui:http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/3859363100/in/photostream/
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Daniel..bebe de Ramonaiani
Mami,tu nu mai treci pe la noi?Ce mai face micutul Daniel?Cum s-a acomodat Eliza cu fratiorul?
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
anda_magda spune:
maria multumim!
ah! si sa va mai zic ceva. de 2 zile cum o las pe clara singura cum se intoarce imediat pe burta. la inceput ramanea blocata cu manuta sub ea. acum a mai exersat
A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png
otiliap spune:
neata fetele!
maria-bunica, multumesc de urari . ca de obicei, imi raspunzi imediat. pentru bebe darius.
ana_micu, am primit carticelele.
anda-magda, tocmai am download-at cantecelele. multumesc pentru ajutor.
multi pupici la toti bebeii.
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
clodyac spune:
buna dimineata dragutele o vrea cineva?
maria am vazut o emisiune despre bebe si cica daca vrei sa ii obisnuiesti cu ceva (erau mai marisori copilasii) si plange il iei il impaci si il pui la loc (in emisiune era vorba despre dormitul in patut) si faci asta pana oboseste si se da batut si nu mai plange chiar dadea rezultate dar parintii erau terminati
razvi s-a invatat langa mine in pat dar cum as dori sa mai am si eu sot la spinare am inceput sa il pun in patut si vad ca doarme iupiiiiiiiii azi noapte a dormit toata noaptea acolo bine cu trezirile de la 1 la 3 la 5
oricum sotul e plecat iarrrrrrrrr in delegatie cred ca adunat de cand s-a nascut razvi a stat acasa 3 saptamani dar trec si astea
ioana cum se mai simte sara?
maria pupicei
ely tu ce faci? ce face puiuta?
philip sa treaca oboseala
ganesha uffff sa treaca mai repede caldurile
alynta tu ce mai faci ca nu te-am mai citit de multisor?
carlaaa tot la mare? daca da distractie placuta
deea_24 sunteti bine? sa ne mai scrii ceva ca ne e dor
cris azi ce ne mai scrii? ce as vrea si eu sa ma ia vantul decat sa fac gaura in asfalt
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
miruta spune:
Neata!
Ioana,am vazut pozici foarte frumoase.Pupici pentru Sara sa treaca si bubitele,mititica ce sensibila.E asa scumpica in filmulet...si ochisorii sunt superbi.
Magda,am revazut-o pe zambirici.O dulcica,imi vine s-o pap.Ce vroiai sa-mi arati cu anticonceptionalele injectabile?
Blue,ce frumosi sunteti.Ce ati crescut!Ma bucur ca Marc se reacomodeaza bine.I-a fost si lui dor de mami ,e normal sa vrea sa mai stea acasa cu tine.
Maria,ce scumpic e Darius!Ce frumos rade ,cu gura pana la urechi.Si Antonia se plictiseste in carucior dupa vreo 30 de minute ,vrea in brate cu spatele spre mine ca sa vada ea tot pe unde mergem.Apoi oboseste si adoarme si o pun la loc in carucior.Dar din pacate nici afara nu doarme mai mult 30 de minute.
Clody,te inteleg,si eu mai am momente din astea.Incerc sa ma calmez singura.
Ganesha,imi pare rau ca aveti probleme.Pupici pentru Amir sa treaca raceala si sa fie mai cuminte sa o lase si pe mami sa respire.
Phillip,ce bine ca ati putut sa iesiti sa va relaxati.Cum s-a descurcat bunica cu nepotii?
Elena,ce perisor frumos are Andra!!Eu abia astept sa-i creasca si Antoniei perisorul pentru clamute,codite.Am vazut ca v-ati distrat bine la botez.Sa va traisca micuta crestina!
Magda,offf ,mititica ,imi inchipui ca s-a speriat.Din pacate in zilele noastre tv are influente tare urate asupra copiilor,prea multa violenta in jurul lor.Sa imi spui daca iei cartea daca ai gasit ceva interesant in ea.
La cat mai multe lunite inainte si din partea noastra pentru sarbatoritul zilei,Daniel de ramonaiani.
Eu am un copil cam marait de ieri de cand am fost la vaccin.Doamneeee,ce-a mai urlat.La intoarcere nu a mai vrut in carut,sa ma fi vazut intr-o mana tineam copilul si cu cealalta impingeam caruciorul.Noroc ca-i aproape.
Am facut vaccinurile de stat si as vrea sa-i fac la 3 si 6 luni pe cel oral impotriva rotavirusului.L-a facut cineva?Pareri...
Ieri aveam si noi 5400 grame si 61 cm.A luat putin in ultima luna ,600 g dar nu ma ingrijorez .
De cateva zile fi-mea mananca 5 minute bine si apoi pana la 10 ma chinui eu sa o fac sa mai manance.Nu stiu ce-i cu ea ca doar nu se poate satura in 5 minute .Sa vedem cat o mai tine.
Pupam tot stupul!
NOI
Minunea mea,Antonia Maria
strunfita spune:
Neatza!
La multi ani tuturor bebeilor sarbatoriti zilele astea
Ana_micu, multumesc mult pentru carticele! No, am citit ceva printr-una cu diversificarea si m-am debusolat rau de tot, cica se poate incepe cu sucul de fructe de la 2 luni, se considera prediversificare.
Elena, ce fata faina ai Si are un par Cum mai e Raducu?
Ioana, cum e Sara? Sa fie oare de la spanac? Sau ai mancat tu ceva la care e alergica?
Anda, vazut filmeletele si pozele frumoase. Pup fata dulce
Va las c-a facut caca...
Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Andreea si Bogdan
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
nicuratze spune:
Buna fetelor,
CLODY,eu de doua zile imi iau copiii si plecam dimineata si venim seara,asa ca au mai trecut nervii.
Multumim de aprecieri,freza iese asa ca o usuc cu uscatorul si apoi nu mai pot sa-i indrept parul
MAGDA,ce fetita mare s-a facut Clara,si ce expresiva e.
CRIS,io m-am certat cu o tipa de la primarie,cica nu-i completata bine adeverinta,i-am zis ca alta nu mai aduc,sper sa nu ma intoarca astia.
CARMINA,Radu era bine din ziua aceea
VA pup,ca am de pregatit pentru mare.
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
Bebe Beca spune:
Neata fetelor!
S-au mai ameliorat bubitele, dar tot acolo sunt. Eu am facut o greseala mare, care nu se face la inceputul diversificarii, asa ca luati aminte mamicutelor: nu introduceti niciodata 2 alimente in acelasi timp! I-am dat alaltaieri, pe langa spanac si jumatate de lingurita de iaurt. Asa ca nu stiu la ce a facut intoleranta asta. La spanac sau la iaurt. Acum amanam iar vaccinul, sper ca cel tarziu luni sa il facem. Medicul ei a spus ca o sa vedem cum se simte si poate i-l facem duminica. Acum stau iar cu termometrul la fundul ei, sa nu creasca iar temperatura. O sa cumparam pentaxim.
E sensibila tare. Si sperioasaaaa, e o mimoza, cateodata ma scoate din sarite
Andreea, sa va fie de bine distractia!
Elena, drum bun la mare!
Maria, am vazut pozele, Darius este o mogaldeata scumpa tare si explicatiile sunt haioase.
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca