o posibila sarcina.

o posibila sarcina. | Autor: mimideloic

Link direct la acest mesaj

buna,
am si eu o pb si as dori sa aflu ce parere aveti.iau anticonceptionale de aproape un an (marvelon 28).luna aceasta am avut niste probleme. in primul rand am avut o ciuperca si a trebuit sa o tratez cu ovule apoi timp de 2 zile nu am luat antibebe pentru ca am fo plecata din judet,iar din graba le-am uitat acasa (zapacita si alta nu).acum dupa o saptamana am sanii foarte grei,ma dor de mor si mi-au crescut.se poate s fiu insarcinata sau e doar o dereglare hormonala?maica-mea cand am intreba-o de primele simptome,mi-a spus direct despre sani.testul de sarcina este indicat sa il fac la 3 zile de la intarzerea ciclului asa ca tre s mai astept ceva zile.daca stiti cumva ceva in plus si ma puteti ajuta v-as fi recunoscatoare!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimideloic

buna,
am si eu o pb si as dori sa aflu ce parere aveti.iau anticonceptionale de aproape un an (marvelon 28).luna aceasta am avut niste probleme. in primul rand am avut o ciuperca si a trebuit sa o tratez cu ovule apoi timp de 2 zile nu am luat antibebe pentru ca am fo plecata din judet,iar din graba le-am uitat acasa (zapacita si alta nu).acum dupa o saptamana am sanii foarte grei,ma dor de mor si mi-au crescut.se poate s fiu insarcinata sau e doar o dereglare hormonala?maica-mea cand am intreba-o de primele simptome,mi-a spus direct despre sani.testul de sarcina este indicat sa il fac la 3 zile de la intarzerea ciclului asa ca tre s mai astept ceva zile.daca stiti cumva ceva in plus si ma puteti ajuta v-as fi recunoscatoare!

din cate stiu eu, intreruperea brusca a anticonceptionalelor, duce la aparitia diferitelor simptome, dureri de sani, intarzierea ciclului, ameteli...e bine sa fi precauta, sa faci un test dupa trei zile, apoi daca este cazul mergi la medic si cere sfaturi.

sanatate multa!
mai cauta pe aici, si pe paginile urmatoare, gasesti informatii la subiect!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary87 spune:

Buna!
Si eu cred ca de la AC. Dar este un test f bun la farmacie, care da rezultat dupa prima zi de intarziere...imi scapa denumirea...
Ai grija!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Eu zic sa vb. cu medicul tau. Si el iti va zice cel mai bine ce sa faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns youngmomy spune:

sinecer....io am luat tratament anticonceptionale ca sa raman...am luat m-am oprit am avut contact neprotejat si am ramas....dar daca ai intarziere de ciclu nu e tot timpul sarcina....poate fi o dereglare hormonala....deci fa un tese de sarcina dar mai bine dute la doktor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ego_81 spune:

pana la urma ce a fost?

Semneaza petitia online pentru acordarea la timp a indemnizatiei CIC

http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html

Mergi la inceput