varsaturi , dureri de cap - ajutor !!!

varsaturi , dureri de cap - ajutor !!! | Autor: crismac

Link direct la acest mesaj

Buna ! De ieri dimineata cel mic - 6 ani - se simte foarte rau . L-a durut burtica , a vomitat , l-a durut capul . Si azi a vomitat din nou si nu a mai mancat de alaltaieri seara . Nu mai stiu ce sa fac . Nu reusesc sa-mi dau seama ce are iar la dr . nu mai vrea sa mearga sub nici o forma dupa ce am facut niste analize acum 2 saptamani . Zice ca ii este rau si sta in pat . Daca ati trecut prin asa ceva si stiti vreo solutie va rog spuneti-mi si mie !

www.gradinacris.blogspot.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanaghika spune:

este epidemie de entarocolita!Urgent la doctor!Sa nu se deshidrateze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

crismac- imi pare rau ptr voi,,sa dea DD sa scapati repede,,,
Ar trebui sa il vada totusi un dr daca continua asa,,,sa nu se deshidrateze sau sa faca ceva complicatii,,,
pana una alta ar putea fi o posibila enterocolita ( ai mei au avut sapt trecuta) fara febra doar varsaturi si dureri de cap in prima faza,,dupa 3 zile a inceput si diareea,,,
Sau un inceput de rosu in gat ,,atunci mai vomita ei,,,
Oricum trebuie sa il pui la regim alimentar,,sa ii dai mancaruri usoare si mai mult solide,,,saruri obligatoriu ca sa nu se deshidrateze,,,multe lichide,ceai de menta,,,,
Dar obligatoriu trebuie sa manance ceva,,,,,altfel nu o sa aiba putere nici sa umble,,,,nu se poate trai fara mancare,,,orice,,paine prajita sau ce pofteste el,,
Ptr voma da-i pic de metroclopramid,,,dar cu atentie ca sant ff periculoase,,,eu am avut sirop VOMEX de dincolo,,,a dat rezultate
Daca tot asa continua,,cu tot scandalul de pe lume,,du-l la doctor,,,
Sa va faceti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui crismac

Buna ! De ieri dimineata cel mic - 6 ani - se simte foarte rau . L-a durut burtica , a vomitat , l-a durut capul . Si azi a vomitat din nou si nu a mai mancat de alaltaieri seara . Nu mai stiu ce sa fac . Nu reusesc sa-mi dau seama ce are iar la dr . nu mai vrea sa mearga sub nici o forma dupa ce am facut niste analize acum 2 saptamani . Zice ca ii este rau si sta in pat . Daca ati trecut prin asa ceva si stiti vreo solutie va rog spuneti-mi si mie !

www.gradinacris.blogspot.com

sanatate multa! cred ca trebuie cumva sa ajungi la medic! sa gasesti un mic truc, ca sa mearga de buna voie!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Sau chemati medicul la el...

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput