Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Multumesc Larisel si Elefantica de raspuns si urari.
Fetelor, stau si ma minunez de ce preturi mari sunt la eco si la analize...pai normal ca se nasc atatia copii cu probleme, de unde sa-si permita toata lumea asemenea cheltuieli?
Inca la noi in iasi preturile sunt mai low decat la voi...pai sa dai 4 mil pe o ecografie!!! nu oricine isi permite, sau amniocenteza sau cum ii zice...sau analizele astea cu DT si TT....e f scump...
fetele cu venituri modeste cred ca nu calca pe la eco si nici pe la laboratoare de analize...e greu...e greu cand statul nu face nimic pt gravide...se plang ca le scade natalitatea , pai dac anu ne incurajeaza deloc? macar in primele trei luni can e riscul mai mare sa avem parte de o eco gratuita si de anlizele cele mai importante! macar la primul copil!
oare nu se gandeste nici un parlamentar la asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_28 spune:

Buna tuturor
Ne-am intors si noi de la plimbare.Am fost si la o nunta duminica si am rezistat pana tarziu in noapte.Sotul imi spune ca ii invat bebele un umblaret.
mariucasara nu vreau sa par acum cel mai mare curajos;stiti foarte bine ca am avut foarte multe intrebari prin mesajele scrise pana acum,datorate ingrijorarii din diferite motive si sigur o sa mai am.Dar vreau sa-ti scriu aici ce se afla in subsolul buletinului meu de la TT(si asta este ceva tip pt aceste buletinele eliberate la clinica la care am fost):"Rezultatul testului nu stabileste ca sarcina este obligatoriu afectata, pentru ca valorile riscului sunt interpretari statistice....Nota: TT nu are valoare de diagnostic."(iar rezultatul meu este negativ)
Asa ca nu e obligatoriu sa si fie ce spun medicii ca "e posibil" sa fie.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Onitza prezenta la cafeaua virtuala

Mariucasara m-a impresionat foarte mult Sara, mi-am si inchipuit-o cum iti dadea suzeta ei Nu fi trista, te rog eu mult! Fetele au dreptate de mult ori medicii se inseala. Cum naiba sa ai risc crescut cand ai 1/2000 risc? ca doar nu e 1/50 si pe urma uite si cazul lui baly si s-a nascut fetitat sanatoasa. ia orice decizie vrei, fa sau nu fa amnio, dar nu mai plange

Larisel, ai dreptate, pentru ca ai gemeni. Eu ma gandesc asa 2 copii ii vreau orice ar fi, al treilea doar daca situatia financiara va fi super favorabila si daca primii doi lasa loc si pentru al treilea. Ma refer sa ma pot imparti intre 3. Dar asa cum ai spus si tu, intai sa vina bebicul din burtica sa ne bucuram de el si dupa aia vedem pas cu pas.
Ce a spus tati cand a aflat ca va avea 2 printesuce?

Aylin bafta multa azi! Iti tin pumnii

Bun venit fetelor noi! sarcina usoara si bebei sanatosi!

13+

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Ai dreptate cu preturile!!!! Urmaresc foarte des emisiunea "Ce se-ntampla doctore?" si spuneau ca nici macar 10% dintre femeile insarcinate nu isi fac testele. Atunci nu intelegeam de ce dar acum, cand sunt insarcinata, am inteles ca daca nu ai bani lasi bebele in plata domnului ca poate s-o naste el sanatos. Asta e si motivul pt care avem atatia bebei bolnavi inca din burtica.

17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

cata, nu am la medicover, am la polisano. am facut ecografiile cu dl Nicolae, de care mi-a placut foarte mult. am ales sa fac TT la medicover pentru ca nu era inclus in abonament si la polisano pretul e dublu.

20+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Larisel si Catalutza va multumesc pentru lamuriri.

18+ cu si mamica lui Alexandru (04.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

adina_bulina Bine ai venit! Sarcina usoara alaturi de noi pana la 40 saptamani! De ce ai facut biopsia? Da-ne si datele ca sa te trecem pe prima pagina.

Sunt in evidenta dr. Albu de la Giulesti, am DPN 3 feb. 2010, e fetita. URAAA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

aylin_tarcan Sa vii cu vesti de la eco si ...eventual cu poze.

catalutza81 Ba dimpotriva...concediul medical prenatal+lauzie este avantajos si majoritatea vom lua mai multi bani decat daca am merge la munca. Se plateste 85% din brut minus cas 9.5% pt un salariu minim (9.5% x 600ron = 57ron). Plus ca se iau in calcul si prime sau alte sporuri daca ati avut in cele 6 luni anterioare. Sunt dezavantajoase alte tipuri de concedii medicale cu alte coduri (de exemplu concediu pt boala obisnuita se plateste 75%).

carmita_baby Tati a fost asa emotionat de prima intalnire...ca si-a inghitit limba .

21+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Mai din caruciorul roz de ce nu iese nici un bb si din cel bleu da?

nikole Mai vino pe aici sa stim si noi ca sunteti bine.

21+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Pentru ca fetitele sunt mai cuminti si stau linistite. Baieteii sunt cei neastamparati.

17

Mergi la inceput