Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 17
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalutza81 nu mai stiu cine m-a rugat de link-ul cu topicul despre Iosup: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141285&whichpage=1 Catalutza 15+ |
Da, eu intrebasem, multumesc! Nici nu mai stiu ce sa cred, dar vorba ta, indiferent ce vede acolo, tot timpul mi-as pune intrebarea daca e bine sau nu. Pacat
Ratusca
16+
larisel spune:
| citat din mesajul lui lorex ce amuzante sunteti cu cosmarurile voastre...inca n-am avut si sper sa nu am... ![]() cu cremele pt vergeturi sau uleiuri va dati in fiecare zi sau numai dupa dush? |
Eu ma dau dupa fiecare dus dar fac dus in fiecare zi.
21+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
unboticutz spune:
cris, felicitari! vin fetelee 
si eu imi dau cu ulei doar dupa dus, altfel nu l-as suporta.
exista si o varianta mai ieftina, de la nivea: uleiul de bebelusi simplu (are ulei de migdale, de germeni de grau si parafina, atat!). eu zic ca e bun si asta, am folosit multa vreme.
eu m-am apucat sa testez produse de bebelusi. am inceput cu sanosan, ca am vazut ca e foarte laudat. samponul e foarte bland (incurca parul meu foarte tare
) dar gelul pentru spalat are "n" parabeni si chimicale,nici nu stiu de ce l-am cumparat. uleiul are mai multe ingrediente decat cel de la nivea, se absoarbe greu si pielea ramane mai uleioasa.
mai testez mustela si chicco in lunile urmatoare dar cred ca o sa merg pe cosmetice organice.
20+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
lorex spune:
Sper sa vin si eu cu un carut roz...
Dr mea pleaca in concediu si mi-a zis sa vin la eco peste o luna
dar parca nu cred ca o sa am atata rabdare
oare are ceva daca peste 2 sapt ma duc la alt cab sa fac eco?
Dauneaza? Stresez copilul?
Rebiana27 spune:
Catalutza felicitari pentru ca ai gasit un apartament sa-ti placa! 
Zelma si Cris.dogarel felicitari pentru bebeluse!! 

masinutza Dumnezeu te va rasplati pentru durerea ce-o simti inca in suflet! Ai incredere ca totul va fi bine si va fi! 

Acum vreo cateva pagini s-a vorbit despre centura... nici eu n-o suport; simt ca ma sufoc daca o port mai mult timp.
Cu crema (nu am folosit inca ulei de corp si mi-e teama ca nici n-o sa folosesc ca nu-mi place senzatia de dupa aplicare
) imi dau dupa dus; deci zilnic.
Haine pentru bebe 2 am de la bebe 1
doar daca va fi fetita voi avea nevoie si de body-uri lila/roz; rochite...... plus ca am mai primit de curand body-uri minuscule
albe. Am inca lista cu ce-mi trebuie pentru bebe la inceput, de cand asteptam sa-l nasc pe Luca (hainute, creme, medicatie permisa, etc) plus ca voi mai citi la voi ce mai trebuie.
Uitasem... nu glumeam cand vorbeam de simptom de ticneala care din cronica a devenit acuta
... azi mi-am facut analizele de prim trim. (cam tarzior ca parca n-aveam nicio tragere de inima) si maine primesc rezultatul. Este, cred, vorba despre minimul necesar. Sper sa fie bune rezultatele.
Aaaa, si Bea asa-mi place ca esti gospodina!! 

Kisses....
I can't fake with dignity so i'll not try!!
carmita_baby spune:
Rebiana
mult de tot! Eu in general sunt foarte rezistenta la durere si faze de astea, nici cand eram pe stop nu simteam aproape nimic. Si pana in a 10a saptamana crede-ma ca nu am inteles femeile gravide cu adevarat, ma refer la cele care au stari de greata, ca doar nu toate au. Am avut o forma chiar puternica de greata as putea spune, din fericire acum mai ma incearca doar dimineata, in restul zilei chiar pot manca linistita. Asa o sa fie si la tine de la o zi la alta vei scapa, vei vedea 

Multumesc pentru bebe si eu tot analizez, parca as vrea sa ii vad si manuta insa nu reusesc
| citat din mesajul lui aylin_tarcan carmita_baby, multumesc si sa dea Domnul sa am o sarcina usoara! si apropos de parc: eram cu alma in parc, care alerga de colo colo, se catara pe unde apuca, in fine, ce face ea de obicei in parc. si o mamica tipa la baietelul ei "nu alerga! nu stii ca nu ai voie sa alergi?" si o alta mamica o intreaba "da'de ce? e bonavior?" la care prima mamica raspunde "nu, dar cade si se loveste!" |
Aylin sa dea Domnul, insa daca ai ajuns asa departe nu ma indoiesc ca asa va fi!
Ce tare faza
deci copiii nu mai au voie sa alerge pentru ca vor cadea si se vor lovi, am trait sa o aud si pe asta, zici ca e din filme cu prosti
Catalutza asa sa faci
Cris felicitari pentru Ema!!! Cat de dulce e Anaaaaaaa, ma topesc dupa copilasii astia care pun atatea intrebari si observa atatea lucruri. Cred ca-ti vine sa o papi!

Zelma felicitari si tie pentru fetita!!! Ai gasit deja un nume pentru minunea mica?
Unboticutz you made my day cu linkul ala. Ma uit foarte des la el
super tare, cum explica ea acolo asa serioasa Lorex, din cate stiu nu este ecografia nu cauzeaza nii o problema lui bebe, dar poate celelalte fete sunt de alta parere.
Mi-am adus aminte ceva, acum ca tot ziceti ca visati ca nasteti diverse animalute. Am visat si eu geva de genul asta, numai ca eu eram gravi cu bebe meu si m-am intalnit cu o prietena de a mea la tara (toate visurile mele se desfasoara la tara) si era gravida cu 4 pui de caine si sotul ei era caine
asa ca nu-l pot numi cosmar, pentru ca nu m-am simtit afectata. Si eu ii ziceam lasa daca sunteti voi fericiti impreuna asta conteaza, pentru mine nu are a face ce rasa e sotul tau 
13+Mello motanelul iubit
micki_mica spune:
am vazut un filmulet, cu ingerasul lui kay(Oana) mamica ingerasului Sonia. ce s-a intamplat nu a fost un eveniment nefericit. a fost cumplit si cred ca trebuie sa rectific. 
cris.dogarel felcitari pentru carucior! ![]()
cat despre cosmaruri...am zambit...de cate ori am nascut...2 cred. de alaptat de mai multe ori
si inca nu stiu cum e
.
Mihaela
19+ 
bebe mic
poze bebe la 11+, 12+
mariucasara spune:
Buna seara!
Vin cu vesti noi nu neaparat bune...dar deja nu mai am nicio incredere in cabinetul la care am facut TT. Am povestit ca era o diferenta mare intre varsta sarcinii de pe TT si varsta de pe eco care coincidea cu cea calculata dupa UM. Azi am mers la cabinet sa ma lamuresc. Bineinteles ca era gresit testul
. Au refacut calculul, dupa multe chinuri si injuraturi in toate limbile pentru ca asistenta doctorului Albu nu era si calculul l-a refacut o asistenta de la oftalmologie care habar avea despre ce era vorba. Acum nu a mai iesit risc de trisomie 18 ci a iesit risc defect tub neural
. Oricum am repetat testul la Sanador care lucreaza tot cu Genetic Lab dar sunt seriosi....si asteptam...
Stiti cumva ce inseamna "defect tub neural"? Eu nu am gasit prea multe si pana marti mai e muuuuult....
Oricum eu sa nu mai aud de studii, si vitamine minune. La Sara nu am luat o vitamina sau o pastila de acid folic si riscul de defecte de tub neural a fost <de 1:10.000. Acum m-am indopat cu acid folic si vitamine si iese risc de 1:845....
...Si se zice ca acidul folic previne defectele de tub neural...
Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si
17+
arwen92 spune:
buna ziua mamici si viitoare mamici de ianuarie-ferbuarie 2010!
bine va gasesc!va rog sa ma primiti si pe mine in gasca voastra asa cum ati facut si cu alte nou-venite si sper sa ne fim de ajutor la nevoie si sa ne bucuram impreuna la bine.ce as putea sa va spun deocamdata este:
SUNT SI EU
IN 13 SAPTAMANI(CRED EU CA ATAT ARE BEBE),NU STIU DACA ESTE FETITA SAU BAIAT,SANATOS SA FIE(DESI EU MI-AS DORI O FETITA...VA ROG SA MA ADAUGATI SI PE MINE LA LISTUTA VOASTRA.va dau datele:
-data nasterii mele: 30.ianuarie
-ultima menstruatie: 23mai
-data probabila a nasterii: 23-28februarie
-culoarea caruciorului: inca astept(sper sa fie roz)
-alt copil -----
-dr si spitalul:inca nu m-am hotarat
va pultumesc mult

arwen92 spune:
defapt buna seara!(ma chinuiam sa scriu de ceva timp mesajul dar nu-l terminasem ca am avut putina treaba)cand am inceput era numai bine de spus "buna ziua!"
ma scuzati!