Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns masinutza spune:

salutare mamicilor!!!
doamne cat am avut de citit 2 capitole....aveti activitate nu gluma
-vreau sa felicit si eu mamicile care au aflat ce au fetitze sau baietei
-bun venit celor noi: sarcina usoara
-larisel cand am vazut ca ai 2 fetitze m-a pufnit plansul...parca m-as vede pe mine, eu imi doresc gemeni si poate urmatoarea sarcina va fi
Sincer va spun ca ma simt bine cand citesc parerile, viata voastra, despre bebelushi vostri, parca as fi si eu insarcinata ...imi pare rau ca va intristez dar mi-am dorit enorm acel copil,dar sigur va fi bine si ptr mine
va pupacesc, aveti grija de voi si de bebei, multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

ratusca_mica ai cumparat de pe www.mothercare.com?
Cat a durat livrarea si care au fost taxele?
Si eu vreau sa cumpar dar nu stiu cat dureaza pana ajung produsele.

17+

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

onitza si alicredo, asa e, sunt groaznice cosmarurile din timpul sarcinii! dar....Crocodil? m-ai facut sa rad! desi daca ma chinui sa imi amintesc si eu am visat la alma o data ca am nascut ...un animal, dar nu mai stiu ce!

catalutza, sigur! in orice dupa amiaza!

zelma, felicitari pentru fetita si sa va fie de bine concediul!

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

larisel Da, asa e, m-am prins abia dupa ce a aparut mesajul ca am invartit literele intre ele , multumesc!

aylin_tarcan Ai perfecta dreptate cu hainutele, ca doar nu duci copilul la bal, ci la bazinul de nisip sa se joace cu alti pitici de seama ei/lui! In plus, eu sunt convinsa ca imediat dupa nastere vor veni o groaza de vizitatori si fiecare va aduce cate o hainuta, cate o jucarie etc. Ma gandesc ca nu are rost sa fac acum un stoc imens de lucruri necesare, mai vedem si pe parcurs de ce ar fi nevoie

catalutza81 FELICITARI!!!! Sa fie intr-un ceas bun si sa dea DD sa aveti un camin fericit!
De Iosup, chiar ca e ciudat sa nu semneze in nume propriu o eco... dar scuze, cred ca nu am fost atenta, care e povestea de acum cateva zile? ce s-a intamplat?

Si cu vopseaua de par, mie doctorul mi-a spus ca ma pot vopsi de oricate ori vreau din trim II, doar sa nu fie din aceea cu amoniac. Drept urmare, am descoperit o vopsea foarte buna, se numeste Color&Soin de la o firma frantuzeasca parca (3Chenes), care este 100% pe baza de plante. Am folosit-o deja o data si am ramas tare multumita, imi luceste parul ca niciodata pana acum! si eu sunt tot blonda cu radacini negre , si acum mi-am luat o nuanta de castaniu deschis, ca sa nu fie atat de evidenta diferenta :)

lucia2000 Mothercare au magazin in Bucuresti (cel din PLazza l-am folosit eu - aripa noua), deci nu am comandat de pe net.

micki_mica Si eu, si eu! Eu fac carcei dimineata, cand ma trezesc aiurea inainte de rasarit si, daca imi intind picioarele si le incordez un pic, gata! Piciorul stang e aranjat Si ma doooareee!!!

zelma Ce veste buna! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!

alicredo Off, ce urat! Dar nu te stressa suflete foarte tare, stiu ca sunt neplacute si lasa un gust amar, insa nu uita ca sunt doar vise si nu au nici o legatura cu realitatea minunata in care porti un puiut in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_28 spune:

masinutza Doamne Doamne stie cat de mult doresti acest bebe si pentru ca este o binecuvantare atunci cand va veni momentul o vei primi.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Acestea sunt datele mele:
DN 04.03.1977
UM 25.04.2009
DPN 01.02.2010 - Dr. Bacila Mihai, Spitalul Odobescu Timisoara.

Cred ca luni dupa-masa voi sti si culoarea caruciorului.

Multumesc.

Pupici burticilor.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

zelma felicitari pentru carucior....................

cataluta felicitari pentru apartament.............

masinuta...speram sa intri si tu cat mai curand la o noua odisee..........si sa ai gemenele tale..........
doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!

eu am dormit........
mare lucru...........

Poze
Bea 19+ cu Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

nu sunt avocatul nimanui, nici nu il cunosc pr dr iosup, dar nu as judeca pe nimeni. cine nu a gresit niciodata, sa ridice piatra! 1000 de cazuri fericite nu salveaza imaginea unui caz nefericit! eu asa gandesc...sunt mai pacifista din fire...si de ce semneaza cu alt nume poate fi intrebat...direct si simplu.

catalutza81 felicitari! sa va fie cu noroc si sa va simtiti bine acolo! cat despre somn...instinctul isi va spune cuvantul, asa ca odihneste-te cat mai poti.

lorex eu ma dau cu crema Sanosan, mai sus am vb despre ea. un puc (cam 2 boabe de fasole) pe burtica si pe solduri si pe san cat un bob. miroase frumos si imi place...flori...

aylin iau magne b6, dar se pare ca o tb/zi nu e destul. suplimentam cu legume si fructe.

carmita_baby e bun si uleuil, pentru cine il suporta pe piele

zelma felicitari ptr carucior! sa fie sanatoasa si mamica ei la fel sa o ajute sa se faca mare! (si ceilalti membrii ai fam, desigur!)

onitza merci ptr sfat!

masinutza vine ea si vremea ta! ma bucur ca esti aici si nu ne uiti

eu......nu stiu ce e cu mine...o fi de la trezirile de peste noapte...

Mihaela 19+

bebe mic
poze bebe la 11+, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

alicredo Nu te mai stresa cu fleacuri din astea...chiar asa sa plangi..off.

masinutza Eu iti trimit un sa reusesti, poate se ia .

ratusca_mica Pai acum ti-a disparut de tot semnatura!? Sau tu ai scris la sfarsitul mesajului . Ca sa ai tot timpul la semnatura: mergi la profil personal-optiuni-semnatura-scrii acolo gravi intre paranteze patrate, verifici cu o vizualizare, si trimiti datele.

21+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

alicredo Nu te mai stresa cu fleacuri din astea...chiar asa sa plangi..off.

masinutza Eu iti trimit un sa reusesti, poate se ia .

ratusca_mica Pai acum ti-a disparut de tot semnatura!? Sau tu ai scris la sfarsitul mesajului . Ca sa ai tot timpul la semnatura: mergi la profil personal-optiuni-semnatura-scrii acolo gravi intre paranteze patrate, verifici cu o vizualizare, si trimiti datele.

21+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Exact asa faceam! Gata, acum am schimbat, sper sa apara cum trebuie :) Multumesc!

Ratusca 16+

Mergi la inceput