Ramadan Kareem!
Raspunsuri - Pagina 3
hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelka Assalamu alaykum wa rahmatuLlahi wa barakatuhu! Ramadan Mubarak! Wa Aleikum salam! Mihaela,am terminat postul!Acum ne "petrecem". Trouve avant de chercher |
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
hannen spune:
citat din mesajul lui valentinag Eid Mubarak fetele! "La vita e bella" www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made De mancare Dulciuri Din gradina mea |
Pe unde ati disparut doamna?Nu va mai gaseste omul cu anii pe niciunde!Mai traiti?
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
dodo spune:
Eid Mubarak!
Mai tirziu, ca avusei dureri de cap cu un referat, trebi cit cuprinde.
Trecu si anul asta Ramadanul...Inca n-am terminat examenele, termin in nov, pina atunci recuperez zilele de post si, dind o raita pe aici, vreau sa le multumesc fetelor ca si-au facut timp si pt. noi, una din minoritatile DC
De obicei noi nu eram bagati in seama decit cind se posta un subiect bun de "dezbatut", mai precis de infierat unele obiceiuri/evenimente care sint mai putin intelese, insa puternic dezbatute de persoane care cunosc "temeinic" acele probleme. Constat placut surprinsa ca mai sint si useri care stiu sa aprecieze existenta noastra pe-aici si le multumesc pt. gestul facut!
valentinag spune:
Haide bre hane ca m-ai gasit!
Dodote astept cu o inghetata,poate imi faci iarasi vreo surpriza,sa raman iarasi cu ochii ca cepele!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
dodo spune:
Sa pregatesti sania, ca vreau sa aduc puradeii in dec-ian, sa vedem cind reusim sa decolam, poate anul asta reusim, anul trecut...a trecut, sper ca ingerasilor mei sa le fie bine acolo, asa a fost soarta lor...nasib...
beshter spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hannen
Wa Aleikum salam! Mihaela,am terminat postul!Acum ne "petrecem". Trouve avant de chercher |
Aoleu, am gresit!
Eid Mubarak!
Trouve avant de chercher
hannen spune:
citat din mesajul lui valentinag Haide bre hane ca m-ai gasit! Dodote astept cu o inghetata,poate imi faci iarasi vreo surpriza,sa raman iarasi cu ochii ca cepele! "La vita e bella" www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made De mancare Dulciuri Din gradina mea |
Te-am gasit,in sfirsit!slava domnului!
Si m-am facut si de rusine ca nu stiu pe ce lume traiesc.stii cum eram ieri cind a sunat la usa,cu prosopul in cap,iesisem de la dus!!Vai in ce panica intrasem.
Si ce imi citira ochii,va dati cu sania anul asta .adica impreuna cu doamna cuscra?Gata,nu va mai iubesc!
Mihaela,nu-i nicio suparare!Gestul a fost de milioane de si de
Multumim!