Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(51)
Raspunsuri - Pagina 6
alina06st spune:
'Neata fete!
Aditza, multam frumos pt urari. Ca sa fiu sincera, daca as avea de ales, as sta cu chirie toata viata, numai sa mi se implineasca celalalt vis . Si noi am luat terenul de mult, prin, 2006 cand inca nici nu eram casatoriti. Pe atunci era cel mai mare vis, ca nici prin cap nu ne trecea ca vom avea probleme in a deveni parinti... Acum s-au schimbat lucrurile.
Fetelor, dupa ce ca ma deprim eu in fiecare luna cand vad testul ala iar cu o linie, si mai mult ma deprim cand trebuie sa ii dau sotului vestea. Dar el e mai tare, ca de e barbat. Ma impaca si pe mine. Eu cred insa ca Dumnezeu nu ne va lasa si vom avea si noi fericirea de a ne strange bebele in brate. "Noi", adica noi toate!
beatrice75 spune:
Fetele, imi spuneti si mie cat costa o spermograma?cum se procedeaza?Merg inainte la cabinet sa iau recipientul?
MAGDITA, ne poti ajuta si de data aceasta cu un sfat?
anais74 spune:
beatrice, costa pina in 100 lei dar cu tot cu spermocultura. Daca tot faci spermograma, sa ceri si o spermocultura. Recipentul poti sa il cumperi si din farmacie, sau grstis de la laboratorul unde duci mostra.
aditzaC spune:
neatza fetele
Alina....cred ca fiecare dintre noi ar face cate un sacrificiu pt un bebe ..si s-ar multumii cu mai putin numai sa isi vada acest vis indeplinit . Asta e ...asa cum ai zis si tu candva vom avea si noi bebelusi nostri ,pana atunci nu ne ramane decat sa speram si sa ne rugam Domnului sa fim optimiste si sa ne ajute in realizarea visului .
Si eu ma gandesc ca poate am gresit / gresesc prea mult in fata Domnului si nah mom nu imi indeplineste visul . Este f greu ...nu avem incotro . Chiar si azi ma uitam in tramvai , era o tipa de culoare , stiti voi la ce ma refer , si dupa mine cred ca se apropia de 40 ani , si era gravida . Ma gandeam oare cati copii o fi avand femeia aia acasa ? Oare au ce manca ? Oare o fi avut vreo problema de infertilitate ? Oare si-o dorii copilul acela ? si uite asa imi venea in minte fel si fel de intrebari . Apoi m-am gandit ca nu sunt eu un stare si nu am dreptul sa judec pe nimeni iar D-zeu va avea grija de toti. Offf....
In leg cu deprimarea lunara ....te inteleg perfect ! De cat timp incercati sa faceti un bebe ?
Eu ma gandesc la finutul meu care urm sa vina pe lume si care imi va fi ca un nepotel , fina fiind cea mai buna prietena a mea de 19 ani , practic am traim impreuna ca doua surori . Asa ca il astept sa vina pe lume ca sa ma pot bucura si eu de el , pt mom el sa fie alinarea sufletului meu . pufff haideti ca nu stiu ce m-a apucat .
Oricum asa cum v-am mai zis sunt hotarata sa incep lupta .Nu voi mai lasa nici un minut sa treaca si ma voi ocupa serios si am sa fac ce imi sta in putinta sa raman gravi . Ps : eu incerc de ap 3 ani , in dec se fac 3 ani .
Criss
Ioana ce faci scumpa ? esti ok ?
Magditza , Mada , Lucia, Ralu , BOO , Bea , Fire , Anais , Alexia28 si restul fetelor nementionate multi pupicei si vrem sa mai dati un semn de viata
anais74 spune:
Aditza , vreau sa iti spun ca m-am emotionat mult cuvintele tale, mai ales ca traiesc aceleasi stari si imi oun excat aceleasi intrebari ca tine, ori de cate ori vad o mama sau o gravida....
Asta e, trebuie sa avem rabdare si sa nu ne pierdem speranta, chit ca de multe ori o facem si e firesc, pt ca asta e natura umana...
Si adevarul e ca nu poti sa nu speri...luna de luna speri...dar daca totusi acuma o sa fie, dar daca totusi tratamentul asta va da rezultat si la mine...si uite asa, trec lunile, anii. La mine s-au implinit in iunie 4 ani
anais74 spune:
beatrice, nu stiu sigur daca e voie, dar pentru orice eventualitate eu as zice sa nu bea. Poate e mai bine.....daca tot o face
ana-alexia spune:
Cristy spermograma e indicat sa o faceti in perioada in care esti tu la menstra, sau, daca ti-ai monotorizat ovulatia, dupa ovulatie.
Madutz Magditza
Vesti despre mine nu am prea multe...
Am fost prin Bucovina si a fost foarte frumos Mi-am luat o vacanta de la jobul "mama in devenire" in sensul ca am reusit cateva zile sa nu ma mai gandesc la asta.
Si chiar intentionez sa "demisionez"...
Am 7 ani de cand tot incerc sa devin mama si tot nimic... Acum medicii imi spun ca varsta e de vina... cand intreb "dar pana acum?" ridica din umeri. Ma simt obosita si simt ca-mi irosesc viata pe un drum care nu stiu daca duce undeva. Pentru ca in cei 7 ani, 95% din timp mi l-am petrecut facand tot felul de tratamente alopate, alternative, tinand regimuri, umbland prin medici,terapeuti, gandind ce sa mai fac... Restul vietii mele a fost o mica anexa a scopului de a deveni mama. Am uitat pur si simplu ca a trai inseamna nu doar a fi mama. Evident, ma doare sufletul, dar nu mai stiu ce sa fac, si cred ca nu mai am ce sa fac.
Imi voi linge ranile sufletesti o vreme, apoi voi incerca sa merg frumos mai departe. Ma rog sa accept realitatea actuala, ca Asta este.
Daca Dumnezeu va vrea, imi va da un prunc, daca nu, asta este.
Nu mai rezist sa stau nici un minut la usa nici unui cabinet medical care are legatura cu incercarea mea de a avea un bebe.
Dupa 7 ani de cautari si incercari permanente, imi permit sa cred ca probabil acesta o fi destinul meu (parca oamenii slabi dau vina pe destin, nu?)
Asa ca voi intra intr-o pauza prelungita.
Imi cer scuze pentru nota nu tocmai roz a mesajului meu, dar asa simt si asta fac.
Si-asa intru cam rar...probabil voi intra si mai rar... incerc o detasare...
Dar nu ma pot abtine sa nu va citesc, pentru ca atat de drage imi sunteti toate!
pentru toate fetele!
ana-alexia spune:
Beatrice din cate stiu eu in cele 3-5 zile de abstinenta este recomandat sa nu consume alcool, tutun si cafea cat mai putina, chiar deloc daca se poate.
ana-alexia spune:
Referitor laser in ginecologie: am incercat si eu.
Medicul mi-a recomandat 8 sedinte, cu mentiunea ca laserul ajuta in cazul unor inflamatii pelvine usoare, nu neaparat la obtinerea unei sarcini, dar ca, intr-adevar, multe persoane tratate cu laser au ramas gravide in lunile imediat urmatoare tratamentului ( fara sa aiba neaparat aceasta intentie).
Eu am facut 4 sedinte, pe celelalte 4 nu am avut rabdare si dispozitie sa le mai fac. Ce pot sa spun este ca la fiecare sedinta simteam cum mi se incalzeste zona in care era pus aparatul respectiv, am avut si ceva dureri usoare.
O sedinta dura cateva minute (5-8 min) si consta in 4 aplicari externe pe zonele ovarelor si trompelor a acelui aparat.
Nefacand toate sedintele recomandate, nu pot concluziona cat de bine mi-a facut mie aceasta terapie.