Pestisori... pestisori... (43)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


Hmmmhhh... tot io la raport ... bine... daca ati disparut sau n-aveti chef de scris , va dau io oleaca de citit ...
Deci, tocmai m-am intors din plimbari cu poznasul... intai furam cu , p'orma cu , si din nou cu ... amu, poznasul imbuca ceva, niste branzica cu pateu... iar eu, ii pregatesc maica-mi de mancare... ma duc acusica sa-i dau sa manance + tratamentul aferent... si, dupa aia, mai vedem ce facem ...
Voi... nik de raportat ? Io, va astept . Daca nu... poate maine ... hmmmhhh, hmmmhhh...


la toate si o seara placuta in continuare!




Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


Dar, niste glumite, doriti ?!?


Ion si Maria, in vizita la gradina zoologica, vad la un moment dat cusca leului deschisa. Se uita in stanga, se uita in dreapta, si-l vad in cele din urma pe ingrijitor.
- D-le, unde-i leul?
- La leoaica.
Maria curioasa, intreaba:
-Si... cat sta la leoaica?
- Cam o ora.
- I-auzi, Ioane, sta o oraaaa!!!
- De, fa Marie, eu nu sant leu.
Merg ei ce mai mergasi vad cusca tigrului deschisa. Aceeasi poveste... la care, Maria il intreaba pe ingrijitor:
- Si cat sta acolo, la tigroaica?
- Doua ore.
- I-auzi, Ioane... 2 oreeee!!!
- De, fa Marie, eu nu sant tigru.
In fine, ajung la cerb si afla de la ingrijitor ca sta la ciuta doar 5 minute. Atunci, Ion spune:
- Vezi, fa Marie, ca sta 5 minute!
La care Maria raspunde:
- Bine, mai Ioane, dar si ce coarne are!!!



O femeie vine acasa si-i zice sotului: "Iti amintesti de toate durerile de cap pe care le-am avut in ultimii ani? Ei bine, nu le mai am."
"Nu mai ai dureri de cap?", intreaba sotul... "Ce s-a intamplat?".
Sotia ii raspunde: "Una dintre prietenele mele mi-a recomandat un hipnotizator.. Acesta mi-a spus sa stau in fata unei oglinzi, sa ma holbez la mine insami si sa-mi repet 'Nu am nici o durere de cap. Nu am nici o durere de cap. Nu am nici o durere de cap.' Si a mers! Durerile de cap au disparut.."
Sotul a replicat: "Ei bine, este extraordinar."
Atunci, sotia-i spuse: "Stii, tu nu ai prea fost un "macho" in pat in ultimii ani. De ce nu te duci si tu la acest hipnotizator sa vezi daca nu poate sa te ajute in aceasta problema?".
Sotul a fost de acord sa incerce. Dupa consultatie, sotul vine acasa, isi rupe hainele, isi ridica in brate sotia si o duce in dormitor. O pune pe pat si-i spune: "Nu misca, ma intorc imediat."
Se duce in baie, se reintoarce dupa cateva minute si sare in pat si face dragoste pasional cu sotia sa asa cum nu o mai facuse niciodata.
Nevasta-sa e uluita: "Baiete, a fost minunat!".
Barbatul ii spune: "Nu misca, ma intorc imediat."
Se intoarce in baie, sta cateva minute, se intoarce in dormitor si runda a doua a fost mai buna chiar si decat prima oara. Sotia ramane ametita si extaziata. Barbatul ii spune din nou: "Nu misca, ma intorc imediat." Si se intoarce iar in baie.
De data asta, sotia il urmeaza in liniste si acolo, in baie, il vede stand in fata oglinzii si repetand: "Ea nu este sotia mea. Ea nu este sotia mea. Ea nu este sotia mea...!"

Mentiune:
Inmormantarea si funeraliile barbatului vor avea loc maine!


Daca nu mai intru... va zic de pe amu: noapte buna & somn usor, vise placute ! Dar, mai intai, s-aveti, bineinteles, pofta mare !
la toate. Pe maine.




Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Cryna super glumitele.Mie mi-au placut!!!
De povestit nu prea mai am noutati.Fetele in seara asta au fost nesperat de linistite.Iar Codruta e de belea.Se uita la cateva desene ziua,nu ma intrebati care ca nu stiu si seara "executa" din ele.La un mom dat isi baga o nuia ( pe care o tinem pe post de Sf Ilie)intre picioare si se preface a fi vrajitoare care zboara pe maturaSa mor de ras nu alta...
Acum si eu va pup si va spun somnic usor!!!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


'Neata sirenelor! Poftiti la o mare si tare !!!











Ma duc sa caut horoscopul ...




Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


Deci, horoscopul pt. azi, 03.09.2009:

- "Dimineata s-ar putea sa intervina ceva neprevazut si sa fiti nevoit sa va schimbati programul. Faceti cunostinta cu o persoana importanta, gata sa va ajute sa porniti in afaceri. Va sfatuim sa nu sa luati decizii in graba. Nu este exclus sa va petreceti seara impreuna cu persoana respectiva."


- "Va bazati pe ajutorul cuiva din familie care s-a oferit sa va scoata dintr-un impas. Nu trebuie sa neglijati complet atributiile pe care le aveti pentru ca riscati sa iscati certuri."
- "Nu te poti detasa inca de trecut, de o amintire urata care iti revine obsedant in minte. Poate nu ai incheiat capitolul de atunci si ti se cere imperios sa faci un efort de vointa si sa scapi odata pentru totdeauna de aceasta restanta. A o duce dupa tine mereu, nu ar fi deloc in avantajul planurilor tale de viitor. Daca vrei o viata ordonata si linistita, repara ceea ce a ramas neterminat undeva in spate. Arunca o privire inapoi si, corect cu tine insuti, fa ordine in trecutul tau."
- "Tine-te tare si evita sa te lasi coplesit(a) de emotii. Altfel vei pierde miezul lucrurilor sau nu vei reusi sa duci pana la capat ceea ce incepi. In situatia in care ceva simti ca nu iti iese asa cum ai planuit abandoneaza pentru o alta zi mai inspirata si ocupa-te doar de un singur lucru care iti poate aduce satisfactie. Cineva ar putea sa iti puna la indoiala adevaratele tale sentimente."
- "Relatiile cu parintii sunt ceva mai bune, mai ales ca astazi iti vor accepta propunerile. Un prieten iti va aduce la cunostinta informatii care s-ar putea dovedi importante; nu trage imediat concluziile, caci graba te-ar putea impiedica sa vezi lucrurile cu obiectivitate. N-ar fi rau sa te sfatuiesti cu cineva apropiat inainte de a lua o decizie."
- "Esti plin de energie si entuziasm, multumita evenimentelor din ultimele zile. Lucrurile iti ies fara mult efort si norocul pare sa-ti surada. In plus, partenerul de viata iti ofera afectiunea de care ai atat de multa nevoie."
- "Ambitia si dorinta de a-ti crea un statut ar putea sa se indeparteze un pic de realitate. Ramai concentrat pe indatoririle uzuale si apoi vei vedea urmatoarea miscare. Oportunitatile in afaceri care includ conferinte si discursuri iti aduc noi posibilitati.Esti impins de circumstante in situatii in care trebuie sa iti folosesti mintea pentru a te descurca in anumite situatii. Ai putea avea de a face cu educatia, psihologia, luminarea spirituala sau invatarea unor principii.O reuniune de familie ar putea avea loc, si in acest caz tu te ocupi de organizare. Esti optimist si generos."

Sper sa va foloseasca la ceva .




Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna dimineata!

Cryna, buna cafea , saru*mana !

Multumesc de sustinere, dar nah..te mai apuca si stari din astea naspa , dar care cu siguranta trec si revine optimismul .Aseara nu am mai intrat ca am fost plekata la o prietena ca sa o vopsesc si sa vedem cu concediul medical.

Va pup pe toate si o zi minunata!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


Nicoll, simpatica tare mica ta vrajitoare . dulce la toata gasca.
Hi, hi, hi... Robert, zilele trecute, cand iesise cu motorul lui, dupa ce plouase in noaptea de dinainte, se duce cu intr-o baltoaca, mustacind ca-i face placere sa invarta motorul pe acolo ... si, la un moment dat, vazand cum curge apa pe rotile motocicletei, ii zice lui bunica-su, foarte serios si preocupat: "Ooooo, ii curge benzina!!! Ii trebuie pusa benzina... Uite benzinaria! (era in fata o benzinarie ) Car eu masina pan' acolo si 'napoi!" . Si: .


la toate sirenele si s-aveti o zi buna si frumoasa!




Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


Ok., Dany, inteles ... sa va fie de bine vopsitul si sa rezolvati cu bine treaba cu concediul medical . Multa bafta !




Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Ce aroma...ce savoare...Multumim Cryna !
Zi asa,poznasul a gasit explicatie si gata sa va bage si la cheltuieli cu benzinaMai pe mine ma uimesc cu ce le trece prin cap...Stau si ma intreb oare pe masura ce cresc ce va urma?
Dany sa ai bafta cu medicalul! stiu eu ca depasesti pasa naspa.

Eu azi merg sa iau trimitere pt urocultura si luni la analize,sa le facem si pe cele pt inceperea gradinitei.Hmmm anul asta mai e cum mai e,dar de la anul am doua pe drumuristefi cand aude vorbindu-se de gradi zice mereu "io tau cu mamaia mia,da' ma fac maie si a anu' meg si eu la gadi".cred ca va fi mai usor cu ea ca adaptare,va fi cu Coco si oricum e lesinata dupa copii.Hmmm ce trece vremea...
Va pup,merg sa dau o comanda!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Gata , am rezolvat si cu mediclul, pana pe 15 sept ...apoi mai vad eu cum il mai lungesc pana la sf. lunii ....mai mult nu pot ca depasesc cele 90zile ...

Acum plek in oras cu o prietena ...si apoi la policlinica la tratament , desi ma doare mai rau piciorul...dar cica asa trebuie ...


Pupici si o zi usoara !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput