Vine toamna - gripa porcina!

Vine toamna - gripa porcina! | Autor: axxa

Link direct la acest mesaj

Am inteles ca vor fi probleme mari din cauza gripei porcine, se dau tot felul de cifre si multe alte "sperietori". Cum pregatim copiii pentru inceperea scolii? va ganditi la vreo schema de imunizare mai deosebita pt toamna asta?
Eu in afara de ceea ce ii dau in fiecare an (imunogrip si vit. C), nu stiu ce altceva as mai putea face. Si vaccinul antigripal pe care i l-am facut in fiecare an. Ce stiti de produsele Forever Living? au ceva bun pt imunitate?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

eu cred ca toate 'sperietorile' astea si-au atins scopul: consumul de produse farmaceutice este asigurat pentru aceasta toamna-iarna!
altfel, roaga-te sa nu aiba colegi care si-au petrecut vacanta prin alte tari caci nu stiu cum l-ai putea imuniza altfel decat cu vaccinul dedicat acestui tip de gripa...

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxa spune:

avem un asemenea vaccin pe piata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

noi aplicam reteta asta - stat la aer curat mult si in fiecare zi, mancare diversificata( multe fructe si legume), vit C, imunogrip, biotics din cand in cand si Doamne ajuta! plus recunosc ca atunci cand incepe sa aiba muci il tin acasa doua zile nu-l las la gradi pana se amplifica criza si sa devina ceva complicat...din pacate nu toata lumea poate asta(:

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi

www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patou spune:

eu ma pregatesc sa fug in Alaska cu cortul daca ne vor obliga sa ne vaccinam.

Mergi la inceput

E super reteta cu legumele si fructele, dar al meu e certat cu fructele, in special cu cele care au multa vit. C, mananca doar banane si rar mere.
Biotics-ul nu e pt refacerea florei intestinale?

Ma gandesc ca incepe scoala si incepe sezonul tusitorilor, si al meu e un aspirator de asa ceva, pentru ca nu stie sa stea decat nas in nas cu "interlocutorul", desi ii tot explic ca nu e bine. Am sa incep sa ii dau imunogrip, dar imi spunea o prietena ca ea ii da fetitei ei Noni(sau cam asa ceva), de la Forever Living, cica e super pt imunitate. Stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

O campanie idioata a dus la o isterie fara sens. Vine toamna si milioane de oameni se imbolnavesc de mii de ani de gripa. O boala care a evoluat o data cu medicamentele si vaccinurile inventate si care din pacate a omorit milioane de oameni si o va mai face in continuare. Ce are gripa asta asa special fata de aia de anul trecut, de acum 10 ani sau acum 100? Nimic, numai ca isteria mediatica are efectele pe care le vedem. Inteligentele sfaturi pe care le vedem zilnic pe toate gardurile (spalati-va pe miini, nu stranutati in nasul celorlalti etc) ar trebui sa fie unele de bun simt si educatie elementara. De fapt nu exista o metoda de evitat imbolnavirea, dar consumul de medicamente, vitamine, reclame/emisiuni tv este stimulat deloc discret. Am o vecina care cam o data la 2 saptamini isi imagineaza ca s-a imbolnavit de gripa porcina si se duce la spital sa verifice daca de data asta n-a avut in sfirsit noroc. Daca mai exista citeva mii de oameni care dau navala in spital de cite ori stranuta (asta exact asa face), toate cheltuielile pentru consult, analize, cine le suporta? Cei care au isterizat ipohondrii? Nu, bugetul statului, care altfel nu are bani sa opereze un copil bolnav de leucemie, dar pentru astea se gasesc. Indiferent de campaniile lu' peste fript, tot atitea persoane se vor imbolnavi de gripa (din cauza imunitatii scazute, a mediului in care lucreaza/calatoresc etc).
Prin urmare, ca sa raspund la intrebarea Axxei, nu ai nimic de facut in plus fata de anii trecuti. O igiena corecta, o alimentatie sanatoasa sunt oricum pe lista unei persoane constiente. In rest, umflarea cu medicamente in mod preventiv mie mi se pare un non-sens, dar fiecrare face cum doreste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui axxa

E super reteta cu legumele si fructele, dar al meu e certat cu fructele, in special cu cele care au multa vit. C, mananca doar banane si rar mere.
Biotics-ul nu e pt refacerea florei intestinale?

Ma gandesc ca incepe scoala si incepe sezonul tusitorilor, si al meu e un aspirator de asa ceva, pentru ca nu stie sa stea decat nas in nas cu "interlocutorul", desi ii tot explic ca nu e bine. Am sa incep sa ii dau imunogrip, dar imi spunea o prietena ca ea ii da fetitei ei Noni(sau cam asa ceva), de la Forever Living, cica e super pt imunitate. Stiti ceva?

mama lui Alex iubit

biotics este si pt cresterea imunitatii:) decat sa-i cumpar iaurturi sau Actimel cu zahar si alte prostii prefer sa-i dau un iaurt simplu cu miere si ii pun eu biotics:)

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi

www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna.

Mi se pare o campanie de stors bani de la parinti "vine gripa". Daca e sa vina te gaseste si in gaura de sarpe. Ea oricum exista in aer nu are granite. Cand ajunge la usa nu poti sa-i spui "Pardon, nu sunt acasa. Pana aici te rog.". Hai sa fim seriosi, totul depinde de rezistenta fiecaruia si nici nu putem sa ingrasam porcul cu tot felul de imunostimulatoare. Si totusi ca sa fiu si eu in top desigur le dau copiilor tinctura de propolis. Incepem sa facem depozite pentru sezonul rece. A si sirop de echinaceea, cu toate ca mi se pare apa de ploaie, dar cred ca-mi ridica mie moralul mai mult. Oricum cand a fost sa raceasca tot nu au scapat si cu forme nasoaaaale, cu stat acasa zile multe. Si ca sa va dau un alt exemplu, nepotica mea este indopata permanent cu asa numitele imunostimulatoare si cand raceste si chiar foarte des, si vara raceste, ajunge cu ea la urgenta cu perfuzii, dezastru.
Ce este adevarat ca speranta de viata a omului a crescut datorita medicinei asa ca trebuie sa ne prevenim si sa tratam corespunzator bolile.

Sa tinem bolile departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana1979 spune:

Buna!
Noi pana acum am folosit cu mare succes Broncho-Vaxom si nu am avut probleme cu toate ca la gradi a tot intrat in contact cu alti copii bolnavi. Asa ca si acum ne vom baza tot pe Broncho-Vaxom si speram ca vom scapa si de gripa asta procina, noua sau cum se mai cheama ea.

Multa sanatate!

Mergi la inceput

off-topic

nu stiu daca e de ras sau de plans, dar azi dimineata am auzit la stiri ca a aparut in SUA "gripa canina". Cica ar fi asa numita H1N8..sa nu ma insel totusi cu numerotatia asta, dar parca asa era. Anyway...deci cred ca am innebunit cu totii, iar presa e asa un zvonac...!

Legat de subiect - da, nu putem ingrasa porcul in Ajun..de la 1 septembrie am sa incep si eu cu tinctura si cu aloe vera. Si vit. C.

Mergi la inceput