America (174)
Raspunsuri - Pagina 20
Ramona J spune:
Sinzi, bunicul se tine bine - ceva mai bine decit noi. A muncit cot la cot cu sotul meu in curte, pina cind pe sotul meu l-au lasat puterile. A intrat in casa si m-a intrebat daca i-am verificat buletinul bunicului, ca el nu crede ca are 80 de ani!
Lucreaza singur gradina (1800 mp) si isi mai gaseste el de lucru pe linga casa. Apoi ca tot se vorbeste de carunteala, inca nu-i complet carunt (da, mai are ceva par) si lumea crede ca are vreo 65 de ani. Acuma eu de ce nu i-am putut mosteni genele?
Gata, l-am laudat!
Good news ca esti multumita cu scoala. In sfirsit sint si eu tare happy anul asta, sper sa nu-si strice naravul. Ca sa vezi ca nu se pricepe lumea la teachers, daca ma luam dupa altii as fi crezut ca am gresit teacher, la altul se inghesuiau ei (care mie nu mi-a spus nimic cind l-am cunoscut).
arminad spune:
Mie imi trebuie cam o juma de an sa ma lamuresc daca imi place de teacher sau nu Cred ca sunt din ce in ce mai circotasa desi acu ceva ani as fii jurat ca eu n-o sa ajung niciodata asa
Cu vopseaua mie imi place Palette de la Schwarzkopf pe care o gasesc din belsug la magazinele polonezele multe la numar p-aici, doar ca e cam scumpa fiind european brand si eu sunt din categoria "cu parul vilvoi" sau "ca matura' care btw nu e intotdeauna de invidiat.
Ramona J spune:
Este, este, ce stii tu!
Cu teacher... I just know ca-i OK! Stii tu cum e cind ai un good feeling despre ceva sau cineva. Poate ca nu voi fi mereu de acord, dar din tot ceea ce face reiese clar ca-i place meseria, nu va spun cite e-mails am primit si in ce fel sint scrise. Yoohoo, nici urma de greseala de gramatica! Da, anul trecut erau si cu din astea...
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara De parul celalalt s-a discutat capitolul trecut, ai lipsit:)) S-a ajuns la concluzia ca brazilianul e la moda si ma mandresc ca am reusit sa-l fac singura, singurica acasica cu ceara si fasiute de panza:))))A durat ca naiba! Dar decat sa dau 60 de dolari la 2-3 saptamani in vremurile astea de criza, mai bine tip de una singura prin baie. Na, c-am zis-o. |
Asa crezi tu, ca am pierdut discutia de la tufanici ... faci ce faci si tot acolo te intorci, nebunatico ! ! !
Eu dupa ce am dat detalii despre parul negru de pe picioare, parul alb din cap, la tufanica ma retrag jenata ... ma duc sa ma mai uit odata la ea in oglinda si s-o intreb daca vrea s-o trag de par si sa tip la ea in baie
Fetele cu scoala si copiii destepti, ma scuzati, ai mei inca nu ai inceput scoala, nu sunt geniali, nu fac nimic special, asa ca de aia am bulversat iar subiectul .
buflea spune:
Miere, siteul ala cu asigurarile medicale este bestial - totusi, ati avut vreodata ocazia sa apelati la ea, functioneaza ? Ai mei pana acum isi luau din Romania si o data mama a avut ametelile alea nasoale de care vorbea si Carmen si am ajuns la ER cu ea, a stat acolo o noapte si nota a fost $3,500 ...dupa lupte seculare (9 luni) cu asigurarea medicala platita in Romania, au platit - dar fetelor, tratament psihiatric pentru mine care m-am luptat cu ei, nu au mai vrut sa plateasca ...
Ramona J spune:
Buflea, chiar m-am gindit sa te intreb daca n-au inceput copiii "scoala secta". Acum nu mai poti da inapoi, imi amintesc ca ai scris odata cit de multe lucruri stiu!
Ramona J spune:
Sint "pissed" rau de tot! Ce credeti ca s-a intimplat? M-a sunat teacher ca sint prea multi copii in clasa, aduc teacher nou si s-au hotarit sa-l mute pe Alexandru in clasa noua. Cum mi se intimpla mie toate astea?
Acum ce fac? Ca eu nu vreau sa-l mute!
Krissy spune:
citat din mesajul lui buflea Deci fetelor, ati trecut de la parul de pe picioare, via crema de pe fatza, la parul din cap ... nici nu vreau sa ma gandesc ce par mai urmeaza ... |
Da, Miere zice bine, n-ai fost tu pe faza ca am atins si zonele mai sensibile, gen sub-brate si... sub-picioare. Anyways, n-am stiut ca si zonele respective au o moda, si poate sa fie ca la brazilian tot nu ma duc.
citat din mesajul lui buflea Dar de fapt ce e rau cu amoniacul ala, ca vad ca eu inca mai am par pe cap ... |
Ia de aici: http://www.naturalnews.com/022575.html
Stiu ca nu sunteti multe de acord cu mine si nici nu trebuie, dar daca o chestie nu te omoara sau nu sa faci cancer in 10 ani de la ea, nu dovedeste ca e safe, tot chimical sintetic ramane. Eu stiu ca e mai usor de prevenit decat de tratat, si daca pot elimina cat de putin din chemicals intake, why not do it, mai ales cand sunt alternative mai putin nocive la aproape orice? Sunt atatea chestii de impact la care nu avem de ales (din mediu, alimente si cosmetice cu compusi nedeclarati sau residues, etc), de aceea la ce imi ramane de ales, prefer sa consum dupa ce ma informez. Sorry, la mine cred ca e deja defect profesional, dar nu mai pot intoarce la "what I don't know can't hurt me".
Si ca sa schimb repede subiectul, Happy 5th Anniversary, Mihutza, si la multi ani impreuna! Ce planuri aveti?
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
miereamara spune:
Buflea site-ul mi-a fost recomandat de o cunostinta care a folosit una din asigurarile respective si a fost ok. Nu stiu care firma.
Personal nu l-am folosit, dar probabil voi apela la el cand va veni mama.
Ramona,sorry pentru ceea ce se intampla. Dar au dreptul sa faca asa ceva?
Krissy, poate sa bage astia si mama chimicalelor in vopsea ca eu tot o sa folosesc:)) Henna nu prinde pe parul vopsit cu vopsea obisnuita anterior, tb asteptat sa creasca.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
ocebine spune:
citat din mesajul lui Ramona J Sint "pissed" rau de tot! Ce credeti ca s-a intimplat? M-a sunat teacher ca sint prea multi copii in clasa, aduc teacher nou si s-au hotarit sa-l mute pe Alexandru in clasa noua. Cum mi se intimpla mie toate astea? Acum ce fac? Ca eu nu vreau sa-l mute! Lume multa, oameni putini |
POti intreba pe ce criterii se muta copiii in clasa noua si sa insisti pe linga "decision-maker" (nu stiu daca e invatatoarea sau cineva la administratie) ca ai prefera in limita posibilului sa ramina unde e ca ti se pare "perfect fit". Spui ca Alexandru "has really taken to the teacher"
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."