America (174)
Raspunsuri - Pagina 19
LucasMom spune:
Tratamentul despre care vorbeam cu Anamaria nu e numai pentru par cret sau ondulat. Eu am parul drept cu firul gros totusi dupa spalat are frizz adica firul nu e intins, sta fiecare in directia lui si fara sa-l aranjez sau blow dry foarte insistent, nu arata ok. Sunt convinsa ca stiti aspectul acela de par umflat "ca matura". Al meu nu e chiar asa, dar nici nu arata bine nearanjat. Tratamentul e un success si pt persoanele cu par foarte fin, subtire, distrus, ars, imbunatateste calitatea lui si il face sa arate sanatos.
Eu ma vopsesc cu L'Oreal Natural Match Color Creme Gloss si e fara amonia, nu stiu cat de mult ajuta ca e fara amonia...dar acopera mai bine decat alte vopsele firele albe. NAtural Black e nuanta mea de par si e identica cu culoarea parului.
si mie imi place crab meat si mi-ati facut o poftaaa....ma si vad la dinner cu un platou in fata.
sinzi_ana spune:
Fetelor, am si eu o rugaminte...
Vreau sa o aduc pe bunica mea draga aici, care are 84 de ani. Ideea e buna, acum sa vad cum o pun in practica...
Ea e sanatoasa (inafara de batranete, nu e bolnava)...dar...ca la 84 de ani, nu mai are 20/20 vision, merge mai greoi, o mai dor oasele, ia ceva medicamente de intretinere (tensiune, memorie...etc)...
In primul rand cum aranjez cu compania aeriana sa o insoteasca cineva, sa o duca de la poarta avionului la legatura cu un carut, ce asigurare sa ii fac aici, si daca sunt scumpe pt batrani, si nu il ultimul rand...sunt ceva contraindicatii pt zbor la varsta ei?
Aveti experiente in care batranii nu s-au acomodat cu schimbarea (clima/fus orar...etc)???
Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
philip spune:
sanzi, cand comanzi biletul de avion de pe internet sau de oriunde mentionezi ca vrei wheelchair si ei o vor astepta la iesirea din avion si conduce la urmatoarea poarta. de asigurari nu stiu.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
Ramona J spune:
Sinzi, bunicul meu a fost anul trecut, la 80 de ani. Drumul a fost obositor, dar s-a tinut bine.
Asigurare a avut din Romania, nu stiu daca ne-ar fi folosit la ceva la o adica. Era o hirtie amarita. La un moment dat l-a durut piciorul si l-am dus la medic. I-am aratat hirtia aia, bineinteles ca nu i-a pasat de ea.
A avut Miere un link cu asigurari, probabil ca la virsta asta e mai scump. Oricum, mai bine o faci tu aici.
Poti aranja la linia aeriana sa aiba grija de ea. Bunicul n-a vrut asa, a venit cu mama si la intoarcere a mers sotul meu cu el.
Pe avion sa faca miscare, stii tu cum spun ca e bine de facut. Sa-si aduca la ea medicamente, daca ia ceva anume.
Cam atit! Bunicului i-a placut mult. In fine, n-a fost primul lui drum aici, dar n-a mai fost in TX si nici nu mai fusese demult in State. Acum nu mai vrea, l-am intrebat daca mai vine. Cica s-a linistit, a vazut ca sintem OK.
miereamara spune:
Sinzi site-ul pt asigurari este
http://www.nriol.net/
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
miereamara spune:
Am dat un quote pt o persoana in varsta de 84 de ani, pe o perioada de 2 luni, pretul variaza intre 267 dolari/2 luni si 2400 pt 3 luni de coverage. Dar tb sa stii exact ce vrei si in functie de asta poti sa faci alegerea.
buflea spune:
Deci fetelor, ati trecut de la parul de pe picioare, via crema de pe fatza, la parul din cap ... nici nu vreau sa ma gandesc ce par mai urmeaza ...
In ceea ce priveste capul, puah ! cand aud la voi fandoseli din astea cu 10-20 fire de par alb imi vine sa ma mai uit inca o data in buletin sa vad cati ani am ... pai Miere, 20 fire mai bine le smulgi decat sa le vopsesti asa din 2 in 2 luni ... in fine, de fapt vorbeste invidia din mine, eu nu am ce smulge, ar trebui sa-mi smulg tot parul ... prin urmare eu folosesc Garnier True Red - de vreo 15 ani, fix aceeasi vopsea, cam o data la doua luni sau cand ma penetreaza nesimtirea, chiar o data la 3 luni. Nu stiu daca are sau nu amoniac, chiar m-ati facut curioasa, o sa ma duc sa verific ...dar de fapt ce e rau cu amoniacul ala, ca vad ca eu inca mai am par pe cap ...ah ! si eu m-am vopsit si cand eram gravida - stiu ca unele mame sunt putin speriate, dar fetelor, pai daca era sa stau 9 luni nevopsita, nu ma primeau aia in spital sa nasc, ma trimiteau direct la gradina zoologica si nasteam in cusca cu leul langa mine. Va jur ! ! !
miereamara spune:
Buflea, acuma n-am stat sa le numar, am zis si eu asa din burta:))
Eu vopsesc parul cam la 3-4 luni, cand am fost gravida doar o data l-am vopsit.
De parul celalalt s-a discutat capitolul trecut, ai lipsit:))
S-a ajuns la concluzia ca brazilianul e la moda si ma mandresc ca am reusit sa-l fac singura, singurica acasica cu ceara si fasiute de panza:))))A durat ca naiba! Dar decat sa dau 60 de dolari la 2-3 saptamani in vremurile astea de criza, mai bine tip de una singura prin baie. Na, c-am zis-o.
Andrada, poze, plizzzz, Miguel...ne lasi aici ca pe ace.
sinzi_ana spune:
Irina, sarumana de site...il aveam...si am cascat gura pe el...nu stiu exact ce sa aleg si cam la ce sa ma uit sa acopere...oricum vizita la dr de familie cred ca e cea mai importanta...bunica mea vrea sa stie daca ii asigura si transportul inapoi sa nu isi lase oasele pe aici...haha...i-am spus ca asta e simpul ca o bag la borcan si o pun in buzunar
Ramona, deci bunicul tau la 80 ani a fost ok pe avion? Cat de bine "se tine"? Bunica mea e mai fricoasa...nu a plecat mai nicaieri...si nici nu a zburat vreodata...
Nu va veni singura, dar vreau sa ii asigur confortul maxim pe drum...
Gata...am fugit la culcare...
ah...
David e incantat de noua scoala, ii place, vad ca se si tin de treaba (cica dau de 3 zile Stanford Achievement Test nu stiu cu ce se mananca ala, dar suna bine)...si in plus vine acasa cu foi scrise (hieroglific) cu de toate: adunari, compuneri, povesti, calendare!!!
Se pare ca fac ceva treaba!!!
Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">