America (174)
Raspunsuri - Pagina 17
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara M-ar tenta si pe mine tratamentul acela (sa-l fac singura acasa). Intrebarea este: mai poti sa iti vopsesti parul dupa aceea? Si cat tine? Pe masura ce creste parul la radacina, cum se vede? www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
Miericico, eu sint vospita blond (si am si suvite). Am inteles ca nu are importanta daca te vopsesti. Nu stiu inca cum se comporta pe termen lung ca doar ce m-am facut ieri (si n-am voie sa ma spal pe cap 72 de ore)...coafeza mi-a spus ca pe masura ce creste parul, solutia incepe sa-si piarda treptat din "putere". Cica ar dura undeva intre 3-6 luni. Am citit ca nu strica parul deloc, d-aia m-am avintat. Am 2 prietene care isi fac Japanese Straightening si se cam arde nitelus pe la virfuri...basca ca se vede diferenta la radacini.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Carmenbr spune:
De ce tratament la par vorbiti voi, please? ca sunt curioasa rau cand vine vorba de par. Cred ca nu am citit cand a zis Alina de tratament.
Fetelor ce si cum faceti voi cu crab legs? Se consuma asa cum le iei din magazin sau se gatesc in vreun fel? Ca mi s-a facut pofta si as lua si eu, dar nu am pregatit niciodata. Nu am scris la bucatarie ca multe din voi nu treceti pe acolo si vreau mai multe pareri.
LucasMom spune:
Anamaria, eu mi-am luat clarifying shampoo, solutia de tratament, 450F flat iron, sampon si conditioner pt intretinere, toate de pe net. Solutia de tratament de pe ebay daca vrei iti spun sellerul sau iti dau linkul. Nu a fost dificil sa-mi fac tratamentul acasa, insa dureaza, si am pus si exces de zel, oricum am cheltuit mai putin. Mi s-a parut dificil sa nu-l leg sau sa nu-l ridic in nici un fel dar au trecut usor cele 3 zile. L-am si prins cat am facut dus si apoi l-am indreptat iar cu flat iron.
Sper sa-ti placa. Eu sunt foarte incantata si dupa o luna inca nu vad ca si-ar pierde din efect.
Miere, poti sa te vopsesti sau poti sa-ti faci ce tratamente vrei in perioada cat ai tratamentul asta aplicat. Tratamentul iti adauga keratin pe firul de par, care e un produs natural, cica, si-i confera o structura mai buna, il protejeaza etc.
Mie imi place ca parul nu e frizzy deloc si pot sa-l aranjez cu mare usurinta fata de perioada anterioara cand pierdeam o ora cu aranjatul, dupa fiecare spalat. L-am vopsit la radacini dupa tratament si a crescut la radacina insa nu se vede deocamdata nici o diferenta.
LucasMom spune:
Carmen, e un tratament pt par care inlatura frizz-ul. Se numeste Keratin Complex (by Peter Coppola) si e scump cu spume la salon, intre $300 si $500 or more in functie de lungimea parului. Tratamentul presupune un proces care dureaza 3 zile sa-l aplici si sa-l fixezi.
Edit sa spun ca eu nu fac crab legs acas' dar carnita de crab cumparata in cutie o prepar in diverse feluri, cred ca unele le-am scris pe la topicul cu bucatareala.
ocebine spune:
Da, Alina, zi-mi de unde ti-ai luat solutie (ca flat iron la 450 am). Ce clarifying shampoo trebuie? E acelsi lucru cu acel sampon care mi l-a indesat in sacos la salon (sulfate-free)?
Anamaria
Carmenbr spune:
Am citit putin pe google si am vazut ca de fapt e un tratament de indreptare a parului. Eu inca nu m-am decis sa-l indrept, asa ca mai astept. Multumesc de raspuns.
Bafta sa va iasa voua!
Ana-Maria-Ocebine, tu ai luat vreodata crab legs din magazin? Se mananca asa direct sau se prepara cumva?
care mai stiti ceva?
LucasMom spune:
Eu mi-am luat de aici 8 oz.
http://cgi.ebay.com/Keratin-Complex-Smoothing-Hair-Therapy-Treatment-8oz_W0QQitemZ170366689248QQcmdZViewItemQQimsxZ20090801?IMSfp=TL090801134004r36054
Am folosit intre 3-4oz pt un tratament. (cantareste inainte si dupa folosire ca sa iti dai seama cate tratamente poti sa faci din 8 oz.
Clarifying shampoo e cel pe care-l folosesti inainte de a aplica tratamentul, are rolul de a inlatura build up de pe firul de par (inlatura si ceva vopsea dar nu multa) si lasa parul squicky clean. Nu se foloseste frecvent ci numai inainte de tratament si costa vreo $16-$17.
http://cgi.ebay.com/KERATIN-COMPLEX-CLARIFYING-SHAMPOO-12oz-BY-COPPOLA_W0QQitemZ170374460020QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item27ab1bf274&_trksid=p3286.c0.m14
Samponul normal si conditioner-ul pe care-l folosesti frecvent poate fi orice marca dar sa fie sulfate free. Eu am luat tot keratin complex ca oricum samponul meu era cam acelasi pret sau mai scump.
ocebine spune:
Depinde ce crab legs cumperi...gata preparate sau nu. Eu nu prea iau gata gatite.
Am cumparat King Crab Legs si le-am bagat nitel la steamer...le mincam cu unt in care punem ption usturoi si o feliuta de lamaie. Daca nu vrei la steamer, le poti aseza pe o tava cu putin apa, le acoperi cu folie si le bagi la cuptor (350 de grade cam 8 minute).
Daca-i alt crab ori il fac crabcake (yummy) ori in diverse salate.
Alina, multumesc...hop pe Ebay!
Anamaria
ruxij spune:
Salutare! Io va zic de creme, folosesc La Mer, e f.f. buna. Mai merg si la tratamente faciale, dar o data pe an, si mai mult de placere. Nu stiu dc iti fac cine stie ce la fatza.