America (174)
Raspunsuri - Pagina 16
josefine spune:
hello, noi am fost la catskill, tot de revelion. am inchiriat o cabana. eu merg oriunde, numai sa fie de plecat de acasa.
acum de cand ne-am luat matzul e mai greu, nu prea avem cu cine sa il lasam. dar am intrebat la plesneala un coleg iordanian care a zis ca ma ajuta ca e "cute" pisica.
www.razvanphotography.com
miereamara spune:
Josefine, noi cand plecam lasam pisica la "hotelul de pisici":)) E in jur de 16-18 dolari pe zi, dar stai fara grija.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Oana_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Krissy In alta ordine de idei, iar am o intrebare. Fetele, voi mergeti la facial? Daca nu, folositi creme? Intreb pt ca eu nu le-am avut niciodata cu cosmetica, nu am avut probleme de ten si nici prea multa vreme pt pamper-eala, dar dupa 35 ani cred ca e cazul sa iti formezi o rutina de intretinere, si nu stiu cu ce sa incep. Ce gama de cosmetice folositi si sunteti multumite? Ma intereseaza mai mult hidratante pt ten mixt, nothing fancy, dar eficiente pt mentinerea...frumusetii. Multumesc |
Si eu am tenul combinat si nu prea sunt cu pempareala si momentan folosesc o cremuta gasita intamplator la CVS, www.amazon.com/Complex-15-Therapeutic-Moisturizing-Cream/dp/B000052YMX" target="_blank">Complex 15 ii zice, foarte ieftina, asta din poza zice 8 dolari dar eu parca am luat-o cu vreo 4-5. Pe ea zice ca e pentru ten uscat, dar e usor lichida, non greasy intra imediat in piele. Mi-a placut din prima secunda. Fa-i o incercare poate ti se potriveste.
De ochi folosesc de la Bliss all around eye cream (asta imi place cel mai mult), apoi Clinique all about eyes, varianta usoara nu aia rich (so-so) si in rest, scrubbing (ala de la St Ives ca e ieftinut).
Si neaparat indiferent de ce creme folosesti: sun screen intotdeauna inainte sa iesi din casa mai ales vara si ochelarii de soare pe nas sa nu "squint" ochii si sa faci riduri.
Si daca o sa am bani gramada vreodata o sa imi iau de la www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P228402" target="_blank">Murad Sleep Reform Serum, am avut o data un sample de la Sephora. Nu stiu ce face crema aia dar jur ca dimineata ziceai ca am avut facelift, glowy skin, tight pores.
lisa79 spune:
eee,am foslosit eu murad,unele sunt bune,altele nu prea. eu cel mai multumita am fost de le praire,super scump,dar rezultatele sunt incredibile. plus au scos o gama noua de produse pe baza de caviar.
pt fata,anticearcan folosesc vichy,aqua...bunicel
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
josefine spune:
miere, si noi ne-am gandit la toate variantele. am gasit un hotel pisicesc, era cam vreo 20/noapte, dar trebuia sa ma fi gandit mai devreme ca vroiau neaparat sa fie vaccinata pisica de rabie cu cel putin 7 zile inainte. si asta e singurul vaccin pe care nu i l-am facut (am citit eu ca rasa e mai sensibila la vaccinul asta si sa nu il faci impreuna cu alte vaccinuri.)
iar acum plecam la niagara si a fost o chestie asa la plesneala, am zis in weekend sa mergem undeva si asa s-a nimerit.
in fine, e OK la hotel, sa inteleg. voi tine minte pentru data viitoare.
in august cand am fost in vacanta am mers din ohio in ny cu masina si cu matzul. ca am vrut sa o las pe pisi la mama, dar nu s-a inteles cu matzul ei si uite asa zapaceala. nu mai zic de cum a mers pisica cu masina aproape 10 ore.
www.razvanphotography.com
Macrina spune:
Eu stiam de Murad ca au o crema ff tare pentru acnee.. N-am incercat-o.
Stie cineva ceva de Argan Oil? Cica e tare bun la ten.
Ramona J spune:
Anamaria, multumim pentru urari. Am baiat mare (si eu adica). De acord cu MJ.
Eu schimb mereu cremele, altfel am impresia ca nu-si mai fac treaba. Am si eu lapte Doina, deci ma incadrez la patrioate? Cred ca mai am si o crema Gerovital. Mai incercasem unele romanesti, n-au fost rele. In general ma impac cu Elizabeth Arden, nici Clinique nu sint rele. Mai cumpar creme de la Whole Foods si alte magazine de genul asta - cind vreau sa reduc din chimicale. Din cind in cind imi incerc norocul cu vreun Loreal, din astea mai ieftine. Ma mai tenteaza si cei de la Avon cu vreo oferta si comand si de acolo citeodata. Ce mai, v-am spus ca-s nestatornica!
Cenia, mi-au placut copiii, ce figuri sint! Abia astept sa vad o filmare si cu #3.
Polux, bine ai venit. Este loc aici pentru toata lumea!
Buflea, m-ai pus pe ginduri! Toaletele noastre se mai infunda din cind in cind, nu-ti spun ce "visions" am prin cap de cind am citit patania ta. Recunosti simptomele?
Daca ar fi sa plecam pentru weekend eu cred ca l-as lasa singur pe Gica. Am vazut ca sint niste vase speciale unde poti sa pui mai multa apa (alea cu butoi), cred ca au la fel si pentru mincare. Nisip extra in lada si e OK! Daca-i vorba de mai multe zile, sper s-o "hire" pe fata vecinilor sa treaca zilnic pe aici. Au si ei pisica.
ocebine spune:
Buflea, eu sint pe west side la Houston Street...ceva mai jos de tine.
Ramona, si eu las pisica peste weekend singura...dar nu mai mult de 2 zile. In rest, la o prietena care-i plac pisicile.
OanaB, am avut niste masti de la Murad...cu extracte din fructe, erau exceptionale acuma nu le mai gasesc. Ma enerveaza cind gasesc un produs si apoi nu-l mai fac. Inca suspin dupa un blush de le Bliss (era un soi de gel de obraji dar avea o culoare superba, naturala) si un ruj de la Chanel (era un peach frumos fara tonuri galbene).
LucasMom...mi-am facut si eu tratamentul pentru par ieri. Eu m-am dus la salon sa vad ce si cum, dar data viitoare imi cumpar "supplies" si ma fac singura (ca-i cam scumpitel). Tu le-ai luat de pe Ebay? Nu vreau sa zic ca nu-s obisnuita sa dorm cu parul lasat (il string in coada in virful capului) si toata noaptea am stat pe par (e lung rau acuma ca-i intins...imi trece de mijlocul spatelui)...ma doare gitul!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui josefine hello, noi am fost la catskill, tot de revelion. am inchiriat o cabana. eu merg oriunde, numai sa fie de plecat de acasa. acum de cand ne-am luat matzul e mai greu, nu prea avem cu cine sa il lasam. dar am intrebat la plesneala un coleg iordanian care a zis ca ma ajuta ca e "cute" pisica. |
Josefina, ce cabana ... era departe de partie ? Vreau si eu un site, o poza, un pret, o atentie, un fursec
miereamara spune:
M-ar tenta si pe mine tratamentul acela (sa-l fac singura acasa). Intrebarea este: mai poti sa iti vopsesti parul dupa aceea? Si cat tine?
Pe masura ce creste parul la radacina, cum se vede?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery