America (174)
Raspunsuri - Pagina 14
CriPOD spune:
Scuze ca dau buzna, dar ma tot scobesc in creier si nu gasesc o solutie. Nici nu cred ca-i una, dar am zis sa intreb ca nu le-oi stii eu pe toate.
Vreau sa iau ceva online de la toysrus din US. Nu livreaza in Canada, nu livreaza la PO Box in USA, nu (cred) ca livreaza intr-un store pe care sa-l nominalizezi (in buffalo de ex). Aveti vreo idee daca mai am o alta optiune pe care n-am enumerat-o aici? Poate totusi e vre-un alt trick...
Multumesc tare, sar'na mult!
P.S. philip, ce mare a crescut Nicholas si ce scump e!
LucasMom spune:
Poate ce vrei tu sa iei se gaseste si pe alte site-uri on line care livreaza si in Canada. Ai cautat altundeva in afara de toysrus.com??
blackpanterro spune:
mQQm, cam tot ce gasesti la Toys'R'us gasesti si pe Amazon si ei livreaza in Canada.De multe ori e chiar mai ieftin.Astia nici la APO/FPO nu prea livreaza si atunci le iau si eu tot de pe Amazon.
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
Krissy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mQQm Vreau sa iau ceva online de la toysrus din US. Nu livreaza in Canada, nu livreaza la PO Box in USA. |
Dar de ce vrei din US, toysrus.ca nu are produsul pe care il cauti? Ar trebui sa fie cam toate si la voi (poate cu exceptia premergatoarelor care nu sunt permise de legislatie in Ca). Sugestia cu Amazon e f buna, iar daca tot nu gasesti da PM cu detalii, poate te ajut eu. Unde locuiesti? Noi o sa fim de Labor Day weekend (vineri-luni) in Canada/Ontario, la o cabana in Grand Bend, daca crezi ca poti ajunge si merita produsul, eu te-as putea servi.
Cenia, simpatici copilasi ai, pai sa tot mai faci unul!
In alta ordine de idei, iar am o intrebare. Fetele, voi mergeti la facial? Daca nu, folositi creme? Intreb pt ca eu nu le-am avut niciodata cu cosmetica, nu am avut probleme de ten si nici prea multa vreme pt pamper-eala, dar dupa 35 ani cred ca e cazul sa iti formezi o rutina de intretinere, si nu stiu cu ce sa incep. Ce gama de cosmetice folositi si sunteti multumite? Ma intereseaza mai mult hidratante pt ten mixt, nothing fancy, dar eficiente pt mentinerea...frumusetii. Multumesc
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
buflea spune:
Krissy, n-o sa-ti vina sa crezi, dar eu folosesc, in fiecare seara GEROVITAL ... v-am spus ca ma penetreaza patriotismul pana si in crema de pe fatza. Mi-a adus mama din Romania, sunt foarte multumita dar nici eu nu am probleme mari de ten, este doar putin zbarcit de varsta si probleme, caci in rest, sufletul meu e tanar si nelinistit ca serialul ala de nu se mai termina.
Ah ! Si mi-am cumparat depilatorul acela - imi place, am folosit si accesoriile, imi pare ca ma doare mai putin decat cu cel vechi.
Acum sa vin si eu cu o noua intrebare
Ce sa-i mai printez eu de pe Internet soacra-mii sa faca cu copiii acasa in astea 2 sapt pana incepe scoala ... nu stiu, arts and crafts ceva ...voi ce faceti cu copiii vostri de 4 si 3 ani cand ii tineti in casa - in afara de colorat si puzzele ?
ciuf spune:
Krissy, si eu tot Gerovital folosesc. Sunt tare multumita de ea, mai ales de cea de zi, ca este mai grasa si eu am un ten tare uscat.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
miereamara spune:
Si eu am fost foarte multumita de Gerovital si Ana Aslan (aduse din Romania, dar pot f comandate si de pe un site de aici, pot sa caut adresa dc va intereseaza).
Acum am Clinique, toata gama 3 in 1 si sunt multumita de ea.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
CriPOD spune:
Ei, incerc si eu sa save peanuts in vremuri de criza.
Mersi de sugestii, dar nu merg.
E un item mai costisitor, jumate pretul aproape fata de toysrus Ca si cu free shipping (ca la aproape toate produsele US vs Ca ) si eu aveam drum oricum la buffalo. Si e mai ieftin decat la amazon deja fara shipping. De-aia intrebam asa specific...
Ah, si e available online only, de-aia nu pot sa-l iau nici din magazin direct.
Krissy, da, asa m-ar servi, din pacate nu ar ajunge la tine... Esti f dragutza, I owe you one!
Sar'na de incercari though!
Carmenbr spune:
Buflea, cand ti-am zis eu ca nu am nevoie de anti-depresiv cu tine? Esti bestiala, pe bune. Bine ca s-a rezolvat problema kkcioasa!
Krissy si eu tot creme Gerovital sau Ana Aslan folosesc din tara.
Fetele cu copii la kinder, ce rechizite ati luat pentru inceputul scolii? Ca eu in afara de ghiozdan si lunch box nu am pregatit nimic. Trebuie penar sau mai stiu eu ce?
buflea spune:
Mvai fetelor, nu ma asteptam la atatea patrioate ... eu am spus asa cu rusine de Gerovital, de fapt in spatele glumelor ascund tot felul de sentimente "insecure" care me caracterizeaza ... deja incep sa ma simt confortabil cu voi, mai ales ca stiti despre aspiratorul, parul de pe picoare, laturile mele din basement, crema de pe fatza ... oare ce mai urmeaza ?
Carmen - pup si eu - cum mai esti la cap ? Tot aburita ? Rechizitele o sa le afli in prima zi de scoala - sa iei si un distonocalm inainte ca sigur ameteala care o sa te ia nu e de la Meniere .
Eu tocmai am platit la "scoala secta" - aia care deja nu imi place - 3 luni in avans ...bai cata nesimtire. Nu vreau sa va spun cat a insemanat asta ca imi tremura mana numai cand scriu suma ... nu ma intrebati de ce a trebuit sa platesc in avans 3 luni, ca sa fie ei siguri ca si-au luat banii. Am vrut sa ma mahalagesc asa putin cu ei la telefon dar m-am gandit ca nici nu au inceput copiii si deja sa ii arate toata lumea cu degetul ...