America (174)
Raspunsuri - Pagina 10
ciuf spune:
Cei de la Universitate ne innebunesc cu H1N1. La fiecare curs ne amintesc sa folosim hand sanitizers ce le-au pus la dispozitie in fiecare clasa. Si ne mai zic din cand in cand sa ne spalam mainile.
Luca a scapat de ghips. Are o piele de aligator. Acum ma rog la DD sa nu si le mai rupa.
Aseara fuseram si la concert si veniram tare incantati. Amfiteatrul acela care e sapat in piatra, munte rosu, are o acustica grozava. Este locul preferat al muzicantilor sa isi tina concertele acolo. Acustica e magnifica. Totul in jurul tau e piatra, cerul a fost atat de senin ... am ratat sa vad luna a doua, adica planeta Venus care cica se vede o data la 2000 ani.
Am fost surprinsa sa vad cat alcool s-a consumat la concert. Lumea avea fun asa la maxim . Simteam un miros de fum asa parfumant, banuiesc ca era marijuana.
Ma duc sa imi duc sotul la aeroport ca pleaca in Germania pentru 3 saptamani. Apoi am curs. Semestrul asta am un program extrem de incarcat si deja ma gandesc daca mai are rost sa imi pastrez jobul care il am.
Va doresc un weekend fain.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
philip spune:
nu vreti sa ne vedeti nici cum zambim?
http://apha.shutterfly.com/11025#11028
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
ciuf spune:
Andreea, e un scump!!! Cand zambeste seamana cu tine perfect.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
pumba spune:
andreea e un scumpimi place mult, poza in care se uita la tv ,amandoi,pe canapea.
ciuf- sa-ti fie de bine concertul!
Ramona J spune:
Andreea, ce scumpete-i bebe rizacios!
Bravo Ciuf ca scaparati de gips si spor la scoala (la amindoi!) Cum s-a adaptat Luca?
Freedelia, ce repede a trecut vacanta! Succes sa pastrati progresele la lb. romana. E mai usor cind ai bunicii prin apropiere, sa le vorbeasca mereu.
Delia21 spune:
SANZI,multe impliniri noului scolar!!!il pupam pe David si i dorim multe note maxime !Multumim si noi pentru complimente!
Ciuf,ma bucut tare de tot sa citesc ca a scapat Luc de ghipsuri!Deci vei fi doar tu cu copiii saptamanile astea.Miere,am vazut pozici cu baiatul tau care creste ca din apa.E tare dulce si zambaretCENIA,FELICITARI din inima pentru noul samburel!!!!!!Sarcina usoara si dusa la termen si bebe sanatos si norocos!Tu ai si baiat si fata......probabil ca iti este indiferent daca vine inca un baiat sau o ...inca o printesa.Ai totusi....vreo preferinta?AB,....offfff,....sincer te astept sa revii.BAFTA multa in tot ce faci!PHILIP,e dulce rau de tot bebe al tau,...mi-a facut o pofta de bebe grasunel si dulcel....de nu am cuvinte sa-ti descriuEu vorbesc cu puiul meu si in romana si in engleza....si cu toate astea el prefera engleza.E alegerea lui si imi propun sa nu-l stresez prea tare cu limba mea.daca se va arata mai interesat sa invete...il voi incuraja dar nu sunt pentru a-l forta.La noi in casa se afla intotdeauna o persoana care vorbeste romana in exclusivitate,maica-mea sau vreun ajutor,....asa ca expus este.Taica-miu era fluent in 4 limbi....si ma stresa dorinta lui de a-mi da mie toata stiinta lui,....binenteles ca on the long run.....eu sunt cea care am pierdut....si stiu ca intentia lui a fost una buna.Dar tot e bine ca am invatat ca nu e de ajuns ca tu ca parinte sa-ti doresti cu asiduitate ceva pentru copilul tau,.....ci trebuie ca sa isi doreasca si el acelasi lucru.Noi incepuram scolile,adica eu si Rudy,....asa ca am intrat din nou in cursa contra cronometru cu teme,teste,quizuri...etc.
lisa79 spune:
helau pipel!!!
va ma aduceti aminte de noi???
am revenitdin frumoasa Romanie. mai multe detalii si pozici in episodul urmator
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
adriana_m spune:
Lisa bine a-ti revenit. Ce mai face Ana?
Delia un an nou usor si plin de impliniri.
Philip ai un copilas tare dragalas. Ce zambet cuceritor. O intrebare: ce fel de wrap ai tu? As vrea sa-mi aiu si eu si nu stiu de care si de unde.
Ciuf felicitari ca a-ti scapat de gips. Acum trebe sa se obisnuiasca fara. Asa pateam si eu cand imi dadeam gipsul jos. Am avut picioarele rupte de 3 ori deci stiu cum e cu gipsul asta.
Adriana 34+ cu si Robert Cristian (08.26.2004)
blackpanterro spune:
Andreea, sunt superbi copiii, pup falcutele lor!
Adriana, pe Amazon sunt garla, da un search si vezi la reviews.
Ciuf, bine ca ati scapat de ghips!
Tuturor copiilor(si parintilor) care au inceput scoala, le doresc numai succese!
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
mihutza11 spune:
pt fanele MJ... pe BET dau videoclipurile lui!
aviz Mirela!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei