Puiuti de Randunici 2008!! (303)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

fuga, fuga ca e groasa treaba...bagaj ioc, pregatit ioc...dar noi plecam in concediu.

Va las cafeluta si ceai si capuccino si bombocino preventiv pentru saptamana ce incepe.

Simo, ma gandesc la tine sa treaca totul repede si bine si dupa aia sa fii cumintica ca iote ce scot din camara. Pup la flacaii si la samburica

Blankar, Sovi, va doresc saptamana minunata si daca acum e sa fie marea intalnire sa stiti ca va scot, in fiecare seara in gand, agitatele. Va doresc nasteri de vis si copii sanatosi, frumosi, voinici.

Si mai bag o pupatura generala, sunt pe-aproape, mai bag un ochi p'aci si sper sa si scriu daca timpul imi permite.

Stelutza, concediu minunat, relaxare multa si Teutza cumintica si ascultatoare.

Ariel, Egipt suna foarte bine. Intr-adevar, scufundari de capul tau nu faci...asa ca marci banul...primesti omul, instructiunile, deplasarea pana la locul cu pricina si echipament. Eu m-am intors din Egipt prin 5 septembrie parca si limba o aveam de-un cot afara. Si daca ar fi apa marii mai rece (chit ca ma indoiesc) tot veti putea sa va lafaiti in liniste la piscina cu toate distractiile pentru copii. Sfat personal, daca vrei sa cumperi ceva din bazare tocmeste-te la sange. Primul pret care-l oferi sa fie un sfert sau max o treime din ce iti cer iei. Stai linistita ca nu te bat si nu se simt jicniti. Accepta-le ceaiul si statul la povesti cu ei, da-te ranita, cat de saraca esti, cat de mult iti place obiectul dar cum nu poti plati mai mult si pana la urma vor accepta aproximativ pretul tau

Ma duc ca am de impachetat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Roxana vizionat printesa Amira albastrica! Pozele alea sunt in Herastrau? Cum naiba nu ne intalnim? Ca noi mergem des pe acolo... Poate ne-om nimeri odata!

Lyvy ce plimbari frumoase! Mi s-a facut dor de munte We asta am stat acasa, sa vedem cum e si la vatra Vinerea viitoare plecam de la servici direct la munte, ca nu se mai poate. Asa ca Simo...

Luny chestia cu pedeapsa si statul pe tusa mi se pare si mie ok. Mai ales explicatul de dupa! Dar atitudinile diferite ale mamei si ale bunicii - Saracu' copil, pe cine mai asculta? Si daca mai aud o data chestia cu oala la 6 luni, ma urc pe pereti Sa va aduc aminte de soacra-mea care trezea copii din somn in miezul noptii sa-i puna pe oala... Si culmea, tot de la 6 luni! No comment!
Cu legestul vorbim pe mess. Eu le iau de multe luni, si sunt ok. Mai am luni in care am sangerari maronii pe la mijlocul lunii, dar se regleaza, dupa cum ti-am spus.

Stela drum bun si vacanta frumoasa. Nu mai stiu daca ati zis ca plecati inapoi vineri. Daca stati si we acolo, poate ne vedem.

Gecko spoi la bagajeala. Stiu cum e pe ultima suta de metri, ca si eu tot asa ajung sa fac bagajele...

Bubu wow, 4 costume de baie... Moooama, si eu am unul singur amarat de vreo 5 ani Daca ramane in picioare Bulgaria, trebuie sa-mi iau si eu (macar) unul nou.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
gecko distractie placuta, sa va bucurati unul de altul si sa faceti poze marfa, pe care sa le vedem si noi
si la noi, AMR 7!!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

eu am vreo...5 costume de baie...dar port vreo 2...aaa, purtam..am uitat ca am slabit, in Grecia intru in toate cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

In primul rand multumiri pentru complimente la adresa plozilor, sunteti voi prea dragute .
Gecko, felicitari vecinei pentru burtica, chia rma bucur pentru ea si sa dea Domnul sa aiba o sarcina usoara si un bebe santos. Concediu placut!!!!
Clau nu iti mai fa atatea griji. Primele zile vor fi mai grele, dar in acelasi timp vei vedea ca timpul pe care il petreci cu copiii, chiar daca va fi mai putin, va fi la fel de plin de impliniri, pentru ca vei fi mai relaxata si mai calma. Plus ca ai marele avantaj de a lasa copilasii tot cu cineva din familie care ii iubeste categoric.
Mufy, ce distractie pe el cu pestisorii.
Od Doamne Naty, ce tragedie pe copil.
Ce m-am distrat cu Vladutz si termometrul. Mai, important e ca stie la ce foloseste.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

daaa, e prea tare Dudutz cu termometru, falacu, s-a obisnuit cu ideea...
..noi tundem nitel baiatul acum...sper sa iasa ce vrem, ca nu vreau sa-l scurtez rau..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Offf, eu nu stiu ce sa mai fac cu parul Sanzianei - daca era baiat il tundeam. Asa ma chinui sa-i fac niste codite cum are Amira, de exemplu dar biata de ea nu are destul par si nu-i iese nimic.

In plus, de fiecare data dupa ce o pieptan, se uita la mine razand si isi baga amandoua mainile in par ca sa se ciufuleasca Si oricum ei ii stau buclele in toate partile si nu vor sa fie cumintite... Asa ca astept sa mai creasca...

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Buna dimineata

Bubule
incearca sa tragi apa la wc atunci cand il asezi pe Stefu' ca poate asa face.....mie imi dadea mama drumul la apa de la chiuveta atunci cand ma punea pe olita si faceam......

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Cand era Briana mica soacra-mea o punea pe olita si vantura in fata ei doua pahare cu apa...doar -doar....

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

gata, e tuns! adica, ma rog, scurtat nitel pe ici pe colo, pe la spate si perciuni, dar ma bucur, ca arata si el mai normal

Mergi la inceput