Puiuti de Randunici 2008!! (303)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Naty si Adriuta la multi ani sa fiti sanatoase,fericite si iubite muuulltt!
Zozela sa inteleg ca esti acasa?In seara asta am citit mesajul tau si cred ca am ratat multe intalniri cu randunele ce au venit la mare dar efectiv sunt in cacidaca va amintiti am scris ca tatal meu are probleme mari de sanatate si sunt mari de tot iar ca sa fie si mai rau saptamana viitoare sotul meu se opereaza si de mai bine de o luna sunt in butoi.Nu am chef de nimic si gandesc numai negativ...
Zoze daca mai esti pe litoral spune-mi te rog si ne vedem maine seara unde spui tu.Va pup pe toate si cand se vor mai lamuri treburile o sa va povestesc.Naty te pup de ziua ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Maia, imi pare tare rau...Doamne ajuta sa se rezolve toate..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ups! La multi ani sarbatoritilor zilei!

Luny, sunt sfintii din calendar, nu e cruce rosie. Sf. Adrian si Natalia.

Am fost in Unirea la noi si nu am gasit mai nimic (bine, erau la Cocodrillo, dar prea scumpe, cu tot cu reduceri!!). LE-am luat insa adidasi, cate o pereche. In rest... bate vantul... si nu e vantul schimbarii...

Cine se duce deci la Madonna?? In afara de Mimu, de el stiu.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Maia, multa sanatate. Ai incredere ca se vor rezolva!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei. . Nici eu nu am stiut ...

Maia, imi pare tare rau, sa treaca repede perioada asta si sa rasara soarele . Multa putere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!!

LA MULTI ANI SUFLETEL BLOND SA CRESTI MARE SI SA RAMAI LA FEL DE FRUMOS...hmm ce repede trece timpul mai avem si noi un pic si facem 1 an si 5 luni...tznt tznt ...si puiuztii nostrii se fac tot mai frumosi mama pe ei...

maia imi pare rau...pt tatal tau si pt sot...doamne ajuta sa fie bine

si pt oana ...doamne ajuta!!!

nicoleta pt vestile despre simo...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

La multi ani piticilor Tudor, Mihai si Patrick care au facut azi 1 an si jumatate! . Ce trece timpul...

Olgutz, sa ne traiasca si noua fetitele care au facut ieri frumoasa varsta de 1 anisor si jumatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI BECCA!!!

LA MULTI ANI IOANA!!!

SI CU O MARE INTARZIERE LA MULTI ANI ALEXIA!!!

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Doamne ajuta-i si Oanei desi nu stiu ce i s-a intamplat si poate-mi spuneti voi iar tatalui Valentinei si Nataliei la fel multa sanatate si sa fie BINE.
Zoze am citit putin din urma si am vazut ca esti acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

La multi ani sarbatoritilor, nici eu n-am stiut ca-i zi de sarbatoare!
La multi ani piticilor care azi au sarbatorit 18 lunisoare!
Zoze bine ai revenit in cuib
Nicoleta dar ce treaba aveai cu Madona ? Spune, ca-l sun pe Mimu sa rezolve acum pana nu se termina concertul Avea o fata cand a plecat Cica : "nici macar sa fac bascalie nu pot, ca ma linseaza fanii acolo " Pana la urma cred ca se vor distra, ca s-a adunat gasca mare!
Bubu pana-n ultima clipa m-am gandit si razgandit daca sa vin sau nu in Vacaresti, dar nu m-au tinut balamalele Las' ca ne vedem noi pana la urma, ce-i al tau e pus deoparte
Luny fata, tu te-ai pus s-o intreci pe Bubu la bucatarie? Ca in fiecare zi faci cate ceva de-mi ploua-n gura
Clau nu v-am mai vazut in parc! Iar v-ati schimbat ora de joaca?Sau locul?
Maia multa sanatate tatalui si sotului tau !
Si acum povestea zilei Se trezeste Dudulea din somnul de dupa-amiaza si cand intru in camera se ridica in picioare si-mi arata cu mana spre locul in care pun de obicei biberonul Zice : Papa???
Mai trec 5minute acolo, ne gadilam noi si zic: radem radem dar tu caca/pipi ai facut? la care el se uita spre pampersi mirat si se trage de tur Apoi papa el si il imbrac de plecare cu niste hainute predominant verzi. Si vine el fuga-fuga pe hol, apuca teancul de sepcute-palariute-bandane, le rastoarna pe toate si scoate o sapca verde Acum, mai plauzibil mi se pare sa fi tinut minte ca la tricoul ala a mai purtat sapca aia decat sa se asorteze singur, dar oricum am ramas masca. Bai lume, s-a luminat Dudulea In parc, ne intalnim cu un baietel cu care se tot joaca el. Si avea baietelul adidasi noi Eu il intreb " ai pantofi noi, draga?" Baietelul clipeste nedumerit...Eu insist: unde sunt pantofii tai? La care Dudulea de langa mine se apleaca si-l bate pe bombeu A avut azi o zi mareata , tine-l Doamne Nu mai zic ca zice Teo si derivatele: Tao,Bao,Dao Jocul preferat e "Bao" oricum

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput