traduceri de carti
Raspunsuri - Pagina 2
codrina13 spune:
Kikina, ti-am scris un PM luung, si acuma imi zice ca nu accepti PM-uri. Si nici nu m-am gandit sa dau copy la ce-am scris
Kikina spune:
Codrina13, imi pare rau, chiar nu stiu ce e cu PM-ul. Am verificat acum si vad ca merge.
julyjuly spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kikina Codrina13, eu sunt traducator de carte. Daca te pot ajuta cu unele raspunsuri, o fac cu placere. Doar sa-mi spui concret ce anume te intereseaza. Imi poti da si PM. |
Buna seara,
Daca este cineva pe aici ce are nevoie de traducator de carte (limba franceza), ma ofer (nu voluntar)...sunt licentiata in limba franceza si vreau sa-mi umplu timpul cu ceva creativ. Cunosc bine limbajul economic, juridic si cel beletristic.
Astept oferte pe PM sau macar sfaturi de cum sa gasesc un astfel de job.
Multumesc frumos!
july
RWheelwright spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nrl Si eu as fi interesata sa traduc carti din engleza in romana Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l http://community.webshots.com/user/nicoletarl http://formular.stirileprotv.ro/ |
Si eu, puneti-ma si pe mine pe lista, va rog (engl - ro mai ales, dar si fr-ro; ma rog, si in sens invers....:)). Am experienta ca traducator. Va pup!
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui RWheelwright
Si eu, puneti-ma si pe mine pe lista, va rog (engl - ro mai ales, dar si fr-ro; ma rog, si in sens invers....:)). Am experienta ca traducator. Va pup! Nihil sine Deo. |
ma bag si eu.....pe lista...ma primiti???
tot pe en-ro as merge...en e limba de baza la mine...ma ocupam cu traduceri cat timp am lucrat, dar acum stand acasa...chiar mi-ar placea si mi-ar prinde bine... sa mai ies din rutina asta zilnica...
ce ziceti, ne asociem sa facem ceva impreuna??
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
alma spune:
Ma inscriu si eu pentru traduceri en-ro, daca e nevoie de mana de lucru... nu mi-ar strica un venit suplimentar, fie el cat de mic, in perioada asta de criza.
Multumesc!
Life is a balance of holding on and letting go.
adastero spune:
Sal, sunt traducator autorizat de egleza si germana, traduc de 9 ani. Daca aveti nevoie, sunt disponibila. Mersi
DanaR spune:
Pot sa ma alatur si eu... Daca stiti ca imi puteti trimite de tradus din engleza in romana si mie mi-ar prinde bine un venit suplimentar.
Astept vesti.
Multumesc.