Inseminare [42]
Raspunsuri - Pagina 7
catalinasi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui speranta2008 buna Catalinasi- esti pe listuta In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului! "Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26) |
Speranta, pune-ma te rog pe lista cu mai multe amanunte ca si pe celelalte fete.
3IA reusita - Laura Dracea (Gynera)
Multumesc
peta spune:
catalinasi - si eu am luat ova-mit timp de 4 luni cate 1/2 tableta pe zi. Eu am avut mereu un singur folicul si endometrul a fost f ok de fiecare data. Ultima luna am trecut pe puregon cate 50 ui si tot un singur folicul am avut. Ma gandeam sa-i propun doctoritei dracea sa-mi creasca si mie doza la 75 ui, poate o sa am si eu mai multi foliculi si eventual mai multa sanse 
Tu cate zile ai facut Gonal?
aruam spune:
Buna fetelor
Ma primiti si pe mine?
Pe scurt povestea mea de aproximativ 5 ani incercam sa avem un bebe.
dupa multe investigatii si tratamente am fost diagnosticata cu PCOS am inceput tratamentul si dupa cateva luni am inceput sa am ovulatie lunar si am crezut ca problemele mele s-au rezolvat. Am asteptat cu sufletul la gura luna de luna si nimic,medicul mi-a recomandat sa fac anticorpii antispermatici si bomba aseara am luat rezultatul pozitiv
.
Am citit ca in cazul acestea sansele sa raman natural sunt fff mici.
M-am hotarat sa incerc IA si vroiam sa va intreb daca sunt printre voi sunt fete care au acesti anticorpi si daca au reusit sa ramana insarcinate.
Ma intereseaza si pe mine daca ati facut vreuna la Medlife la dr Predoi si cu ce rezultate.
anul acesta o sa fiu 
Doamne ajuta 
peta spune:
aruam - bine ai venit printre noi, iti doresc sa stai cat mai putin la capitolul asta 
si eu am PCOS si nu ovulam fara tratament. Tu ce tratament iei?
Despre anticorpii antispermatici nu stiu mai nimic, fiindca mie mi-au iesit bine, poate o sa-ti raspunda fetele.
Bafta multa.
danutza27 spune:
Dankutza iti multumesc pt incurajare o sa fiu mai plina de incredere azi la doctor.
Ela28eu am luat closty 3 pe zi una dimineata , una dupa-amiaza si una seara si am baut intre 2-3 litri de apa pe zi.
Anda15imi pare rau dar ma bucur ca esti curajoasa si mergi inainte.Sa fie cu noroc luna aceasta/
catalinasi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui peta catalinasi - si eu am luat ova-mit timp de 4 luni cate 1/2 tableta pe zi. Eu am avut mereu un singur folicul si endometrul a fost f ok de fiecare data. Ultima luna am trecut pe puregon cate 50 ui si tot un singur folicul am avut. Ma gandeam sa-i propun doctoritei dracea sa-mi creasca si mie doza la 75 ui, poate o sa am si eu mai multi foliculi si eventual mai multa sanse ![]() Tu cate zile ai facut Gonal? |
La Gonal cea mai mica doza este de 75, la puregon incepe de la 50?
Gonal am facut din ziua 3 pina in in ziua 11 inclusiv. Tu in ce zile faci puregon?
anda82 spune:
Fetelor, ajutati-ma si pe mine va rog, cu nr. de tel. de la cabinet a dr. Anca MOISA.
Multumesc!
peta spune:
catalinasi - nu stiu cum e cu dozele, teoretic fiind injectabil cred ca poti sa-ti faci oricat de putin. Din cate observ eu reactionez la doze destul de mici ca si ova-mit am luat doar jumatate de tableta pe zi, dar am un singur folicul. Puregon am facut din z3 pana in z12. Prin ziua 9 cand am fost la monitorizare aveam vreo 4 foliculi de ac dimensiune (12 mm), dar intr-un final s-a dezvoltat doar unu.
noi2 spune:
Buna
Ati reusit cumva sa obtineti programare la Gynera in aceasta perioada?... stiu ca dna doctor este in concediu, dar la programari ma gandeam ca ar putea raspunde cineva... la telefon incerc sa sun de luni, dar nu raspunde nimeni...si as dori o programare pentru Z13, in vederea primei inseminari.
Multumesc pentru ajutor
Sa auzim cat mai mutle vesti cu II!
Seara frumoasa!
anda82 spune:
[quote]citat din mesajul lui noi2
Buna
Ati reusit cumva sa obtineti programare la Gynera in aceasta perioada?... stiu ca dna doctor este in concediu, dar la programari ma gandeam ca ar putea raspunde cineva... la telefon incerc sa sun de luni, dar nu raspunde nimeni...si as dori o programare pentru Z13, in vederea primei inseminari.
Multumesc pentru ajutor
Sa auzim cat mai mutle vesti cu II!
Seara frumoasa!
Da, doamna dr. este in cocediu pana pe data de doua septembrie. Am inteles ca la cabinet vine totusi asistenta intre 10-16. Eu am sunat mi-a raspuns, dar intre timp am pierdut numarul...te rog lasa-mi si mie numarul.Multumesc!