Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (85)
Raspunsuri - Pagina 3
lauradi spune:
'neata!
?
La multi ani,Simina!
Andre,am salvat reteta,suna bine.(tonul e din conserva sau cum?)Multumesc!
Fetele bolnavioare cum se mai simt?
Eu stiu ca se poate congela laptele fara probleme pt 2 saptamani;la frigider tine 24 de ore.Oricum recipientele sunt folositoare si pt mai tarziu,pt papica gatita a lui bb.
Laura
24+ Raluca si Radu Mihai
Andrecluj spune:
Din conserva, sigur, scurs de ulei.Fetele racite, chiar asa, dati un semn de viata.
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauradi 'neata! ?La multi ani,Simina!Andre,am salvat reteta,suna bine.(tonul e din conserva sau cum?)Multumesc! Fetele bolnavioare cum se mai simt?Eu stiu ca se poate congela laptele fara probleme pt 2 saptamani;la frigider tine 24 de ore.Oricum recipientele sunt folositoare si pt mai tarziu,pt papica gatita a lui bb.Laura 24+ Raluca si Radu Mihai |
25 +
Chiara Ada
Ramonika spune:
SIMINA - LA MULTI ANI!
sa ai parte de tot ce e mai bun in viata! 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
simina_kin spune:
Buna dimineata fetele!!!!
Vorba Ralucai...chiar ca este foarte emotionant sa gasesti atatea mesaje pentru tine!!
Va multumesc din suflet la toate!!!!!
Sa inceapa petrecerea

, sa curga 

si sa vina tortul 

28+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Andrecluj spune:
Cine doreste o caflutza calda si buna sa se anuntze, ofer la cele 25 de saptamani ale mele. 

25 +
Chiara Ada
lauradi spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Andrecluj Din conserva, sigur, scurs de ulei. Fetele racite, chiar asa, dati un semn de viata.
25 + Chiara Ada |
Nu eram sigura

Laura
24+ Raluca si Radu Mihai
Avalon spune:
Neata
Nu ma simt prea bine azi... mi-e cam greata si nu stiu exact de la ce mi s-a aplecat...
La multi ani, Simina!
Miramar, eu comand de la Dodie dintr-un singur considerent: tetina anticolici - inventia lor si care nu am mai vazut-o la alt brand (chiar daca toti spun ca au tetine anticolici, doar reclama e sufletul comertului). Ca biberoane BPA free gasesc si aici la noi, fie dr.Brown's, fie Avent (apropo, Avent are biberoane si si de-alea si de-alelalte, am postat linkul in care daca bifati 'BPA free' vi le afiseaza numai pe cele BPA free).
duminica placuta tuturor!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
26+ 

Andrecluj spune:
Avalon, multa sanatate.Cand ai vreme si chef, te rog mai posteaza o data linkul, multumesc frumos
25 +
Chiara Ada
Ramonika spune:
Ava - multa sanatate! 
Andre - accept cafeluta
simina - abia azi m-am logat si am vazut mesajul tau pe privat... de-acuma nu cred ca mai are importanta ce m-ai intrebat. s-o lasam asa... ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

sa fie SANATOS!