FIV in Ungaria - 63

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Isa78 spune:

Avalon, LH era 6,7 in z2. Nu stiu daca asta era de bine, el zice ca da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Isa, daca mergi si ii spui ca ai anumite temeri legate de prezenta unui chist si ca vrei sa faci ecografie, nu cred ca are cum sa iti spuna nu. Pana la urma nu trebuie sa stie si el cati foliculi ai, daca cresc corespunzator?
Si eu am o curiozitate legata de stimulare: la valori ale FSH de 11.2 mUI/ml si Lh de 11.3 mUI/ml cam ce stimulare se da?
Mie nu m-a facut hormonalele de z 2 la ciclul fiv, caci luasem Ac, dar s-a uitat pe hormonalele din lunile trecute, cand am avut valorile de mai sus intr-o luna, iar in alta am avut FSH de 9.6 mUI/ml si Lh de 11.6 mUI/ml.

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Citat:
citat din mesajul lui Avalon

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Citat:

Goggy... nu ma pricep prea bine dar parca nu suna chiar bine rezultatul tau, asa-i? Analizele astea le-ai facut tu, sau ti le-a cerut dr? Ai facut si cariotipul?

Nu e nici chiar atat de nasol pe cat pare dar este o cauza destul de sigura de esec daca nu se face un tratament corespunzator, ceea ce eu nu am facut pana acum.
Nu mi le-a recomandat nimeni, asta e ridicolul situatiei. Toti dr imi spuneau ca este vorba despre o infertilitate inexplicabila. Ba mai mult, nimeni nu recomanda aceste analize decat dupa ce pierzi macar 2 sarcini, traba asta ma depaseste.
Le-am facut pentru ca am vrut sa fiu sigura ca am facut toate analizele posibile si pentru ca intotdeauna am fost sigura ca exista o cauza. Ceva trecut cu vederea.
Am facut cariotipul, e perfect. La mine toate analizele sunt perfecte .....mai putin astea, pe care nu mi le-a recomandat nimeni

chiar asa, nimeni, nimeni?

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 27+

Draga mea, ma refeream strict la doctori . Ca datorita tie m-am hotarat sa le fac si tot datorita tie am stiut ce analize trebuie facute, asta e alta poveste.
Ziceam ca sunt indignata de faptul ca tot noi insine trebuie sa facem sapaturi ca sa gasim solutia. Daca nu intram pe forum si nu citeam povestea ta? Daca nu te ascultam ?Daca nu incepeam sa caut informatii suplimentare? Poate ca as mai fi facut 2-3 Fiv-uri degeaba si m-as fi resemnat la gandul ca nu voi avea copii niciodata.
Sau, mai rau, ar fi trebuit sa pierd vreo 2 sarcini pana cand ar fi avut cineva inspiratia sa ma trimita sa-mi fac profilul de trombofilie ( din nou ma refer strict la medici )

asta-i altceva... credeam ca numele meu e nimeni si ma speriasem

in legatura cu tratamentul, daca te intereseaza cel urmat de mine pentru trombofilie, te rog sa-mi dai mail si o sa-ti raspund la obiect... pe forum vei citi foarte multe pareri in legatura cu asta si probabil ca esti deja derutata.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

buna ziua!
am nevoie de niste sfaturi si v-as fi foarte recunoscatoare daca puteti sa ma ajutati !
eu luna aceasta incep FIV1 , maine (1 sept)iau ultimul anticonceptional si din 6 sept incep stimularea cu clostibegyt si merional , iar dr la care merg eu ( la clinica din budapesta) nu mi-a spus sa fac nici o analiza pana in 11 sept cd merg la eco la budapesta
am vazut ca unele dintre voi ati facut analize hormonale in z3, oare nu ar trebui sa fac si eu ? eu am luat anticonceptionale 3 luni consecutiv(iun-iul-aug)in acest caz daca as face analizele hormonale valorile ar fi reale?sau tocmai de aceea nu a zis sa le fac pt ca nu ar fi concludente?
de cand incep stimularea (6 sept) si pana la prima eco in budapesta(11 sept) oare nu ar trebui sa merg la monitorizare la doctorita mea din Romania( mai ales ca eu am chist endometriozic)?
daca aveti si alte sfaturi pentru o incepatoare le accept cu mare placere!
bafta multa tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

fancy_mona cu ce doze de Gonal si Merional ai facut stimularea? Cand ati decis intreruperea FIV-ului? Cand te-ai dus la Budapesta dupa cele 6 zile de stimulare?
Isa78 am vazut ca ai spus ca nu iei calmante acum deoarece suporti durerea! Mare atentie insa dupa ET! Daca te doare, iei calmant! Ca din cauza durerilor pot aparea contractii care se impiedice nidarea! Multa bafta azi si trebuie sa crezi in sansa ta!
duia76 imi pare rau ca nu ati reusit sa finalizati FIV-ul! Si eu consider ca ecografiile in timpul stimularii sunt mai mult decat necesare...
goggy imi pare rau ca nu au iesit bune analizele! dar macar acum ai gasit cauza si vei stii ce sa faci in continuare!!! noroc cu avalon ca ne invata ce sa facem ca ai nostri medici nici gand sa o faca!
avalon ma rog din suflet sa ai parte de doi gemenashi sanatosi si cumintei, care sa iti mai lase timp sa mai intri si pe forum! sa nu ne lasi de izbelishte!!! aaaa... m-am bucurat cand am vazut ca nici tu nu ai stat la orizonatala intre ET si test si ca ai mers la serviciu... asta e si planul meu si chiar ma gandeam ca poate nu e indicat!!! dar eu cred ca daca o fi sa se lipeasca vreun bobocel si la mine o va face si daca voi merge la serviciu!

Laura

Mergi la inceput

saboupetruta eu nu stiu daca e normal sau nu dar si la mine va fi aceeasi situatie... mi-a zis ca nu este necesar sa fac nici analize si nici monitorizare pana ajung la budapesta... o sa fac doar o ecografie in perioada de AC si trimit rezultatul pe mail ca sa vada daca am chisturi! daca nu sunt, imi va spune cand sa incep stimularea!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

saboupetruta- si eu merg tot la Budapesta la Dr.Peter Kovacs ... miercuri 2 sept. trebuie sa fiu acolo pt. ecografie , am inceput deja stimularea . Si eu am avut chist endometriozic , am fost operata clasic la CLUJ (pt. ca am avut si un fibrom mai mititel) si avand trompele putin busite ... am ajuns sa merg la Budapesta .
Eu am facut ecografie inainte de a incepe stimularea si am avut de facut analize hormonale , EKG , sange ... care sunt la doctor in dosar . Tin pumnii .
mami vreau - avand toate analizele hormonale in limitele normale am facut prima stimulare cu Gonal 150 si Merional 75
primele 5 zile si apoi am primit doza marita de Merional inca 2 zile pana am renuntat la stimulare .
La Budapesta am mers in a 6-a zi de stimulare , dar acum avand doze mai mari voi merge in a 5-a zi .
Am niste emotii
duia vezi mai sus dozele de Gonal si Merional .

DOAMNE AJUTA .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balanica spune:

mami_vreau: eu am facut fiv 2 in RO la Genesys Baneasa. Se pare ca am avut un tratament nepotrivit pt mine (protocol lung Gonal F 4 fiole si Menopur 3 fiole). In incapatanarea mea am mers mai departe si am avut un folicul, un ovocit si un embrion de 6 celule transferat la 48 de ore.
Dr Kovacs mi-a schimbat tratamentul: 17 zile AC pauza 3 zile si apoi Clomiphene Citrate, Gonal F 2 fiole si Menopur 3 fiole cu pauza de o zi intre ele (la inceput). Doamne ajuta de data asta sa mearga mai bine. Sunt convinsa ca am nimerit pe mana cui trebuie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balanica spune:

saboupetruta:Bafta multa! ne tinem de manuta la Budapesta! Eu incep stimularea pe 3 Sept!
nici eu nu am refacut analizele inainte, decat cele indicate.

Mergi la inceput

balanica si eu am aceeasi convingere ca am nimerit pe mana cui trebuie de aceasta data! eu am facut primul fiv la giulesti si am facut protocolul scurt si am facut stimulare cu puregon 150... acum mi-a dat dr. Kovacs stimulare cu Gonal F 75 UI si Merional cate 2 fiole in primele 3 zile si apoi inca 2 zile cu Gonal F 75 si Merional o fiola... In a sasea zi de stimulare ma prezint la clinica!
fancy_mona iti tin pumnii si lasa emotiile ca va fi bine! bafta multa!

Laura

Mergi la inceput