Ce parfumuri va plac? (16)
Raspunsuri - Pagina 18
raluca30 spune:
danamiha-doar un metru distanta?
mie imi place sa las uneori o dara luuunga in urma mea de parfum,nu de alta da sa se stie domne'ca am fost eu pe acolo
mai ales o dara de Alien sau Crystal noir![]()
teo30967 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sali TEO, poate imi spui si mie ce zice in Cartea parfumurilor de PRADA! ![]() sper sa fie inclus acolo, e aparut in 2004! Sper sa ma prinda combinatia ambra( multa) + patchouli! |
sali din pacate in ghidul parfumurilor sunt trecute doar casele de parfumuri cu traditie iar prada nu este sau altul este motivul pentru care lipseste de ex. agent provocateur este si v .westwood este ...nu stiu de ce dar prada n-a intrat in gratiile creatoarei respective ...
dincolo de nehotararea ta eu am alta parere si aici sunt pe aceeasi lungime de unda du dana miha sa renunti la un parfum chanel pentru prada ? asta nu am inteles din ultima decizie a ta
despre parfum am citit pe fragrance.net ca e moderat ...deci nu e puternic asa cum iti plac tie, eu una m-am lecuit de parfumurile subtile sau moderate de cand mi-am luat lalique care e un clasic si are "clasa" e facut de sophia grosjman dar ...e facut sa fie simtit doar de mine ...si tineeeeeeeeee dar nu-l simt decat daca ma dezbrac ...
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui raluca30 24 Faubourg de Hermes |
categoric nu e de sali ! nu - l recomand pentru ea in nici un caz, nici clasic-ul lui jpg e prea cuminte pentru sali, pentru ea trebuie un parfum cu personalitate, obraznic chiar!
teo30967 spune:
am febraaaaaaaaaaaaa da mare de tot! - febra parfumurilor evident !
iubitele mele colege de "suferinta" mi-am comandat asta la babanu de pe amazon!, ia uite http://www.amazon.com/Black-Orchid-Edp-Fl-oz-Spray/dp/B00194E728/ref=sr_1_16?ie=UTF8&s=hpc&qid=1251568240&sr=1-16
abia astept sa am tom ford black orchid si e si EDP ! minca-l-ar mama pe el, simt ca nu mai am rabdare ...
sali spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
categoric nu e de sali ! nu - l recomand pentru ea in nici un caz, nici clasic-ul lui jpg e prea cuminte pentru sali, pentru ea trebuie un parfum cu personalitate, obraznic chiar! |
teo,
... cu prima ocazie cand vin in bucuresti te invit la o inghetata( chiar de vara-i pe sfarsite) numai ca tr s-o mancam repejor, ca "personalitatea" mea o s-o topeasca imediat!
Tie iti place Sensuelle? Dar Inger sau demon?
dana, Allure S . ti se pare a avea acea tenta usor masculina , din cauza ca este prea puternic?
sali spune:
| citat din mesajul lui teo30967 am febraaaaaaaaaaaaa da mare de tot! - febra parfumurilor evident ! iubitele mele colege de "suferinta" mi-am comandat asta la babanu de pe amazon!, ia uite http://www.amazon.com/Black-Orchid-Edp-Fl-oz-Spray/dp/B00194E728/ref=sr_1_16?ie=UTF8&s=hpc&qid=1251568240&sr=1-16 abia astept sa am tom ford black orchid si e si EDP ! minca-l-ar mama pe el, simt ca nu mai am rabdare ... |
....si Alexander MC QUEEN ce zice? E de acord?
SUPER ALEGERE ! Si eu mor sa stiu cum este !
Mai dar vad ca am cam schimbat macazul pe aici, usor usor am trecut de la floral -dulci-fructate la TOM FORD, PRADA, una -alta, chestii socoteli!
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui sali Tie iti place Sensuelle? Dar Inger sau demon? |
da sensuelle imi place f mult si culmea dar nu l gasesc masculin, il gasesc mai ...spre clasic deci nu iese in evidenta prin note moderne
cele doua nu pot fi comparate in primul rand si in al doilea rand sensuelle e mult peste inger... insa inger merge (si!)spre femei f tinere, pe cand sensuell parca cere ceva prestanta sobrietate e mai
" chanel " asa ...
tu ai vazut ca eu mi-am comandat tom ford ? sunt curioasa daca merge la 42 de ani da` si daca nu merge eu tot ma dau !
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui sali ....si Alexander MC QUEEN ce zice? E de acord? SUPER ALEGERE ! Si eu mor sa stiu cum este ! Mai dar vad ca am cam schimbat macazul pe aici, usor usor am trecut de la floral -dulci-fructate la TOM FORD, PRADA, una -alta, chestii socoteli! |
sali ai perfecta dreptate s-a schimbat macazul ! tot citind prin ghidul asta am inceput sa ma mai "cioplesc " asa si sa percep altfel parfumurile ca nevoia de a ma parfuma nu se discuta ...
dupa ce am injurat-o domnisoara creator parfumier cu "orientarile " ai am ajuns sa i dau dreptate si am schimbat macazul !
de my queen parerile sunt impartite si ...daca il comand asa cum vreau pe 1stperfume la pretul de acolo impreuna cu ivoaire il iau si pe el desi ...cineva spunea ca "nu are nimic special nimicpentru o regina" sau "destul de obisnuit si indraznesc sa spun plictisitor" (aici exagereaza ca e plictisitor...dar )pe cand la tom ford NU am gasit comentarii de genul chiar daca nu place la toata lumea parfumul
danamiha spune:
Eram f.grabita sa vad un film si nu am mai avut timp sa-ti scriu sali de 24 Faubourg de Hermes. Nu e de tine, mie nu imi place!!! Si despre Inger sau demon nu sunt asa incantata.
Fetelor, ma innebuniti cu Tom Ford, pana la voi nici nu am auzit de el, trebuie sa ajung sa-i miros parfumurile.
Teo, ai fost de milioane cu lalique, bine cu nu l-a luat si sali![]()
sali spune:
teo, am vazut, mi-am si spus parerea in mesajul precedent!
dar cum ai ajuns tooocmai pe amazon?
Va fi super, tu ti-ai luat BLACK ORCHID si alta parfumata asteapta saptamana viitoare Black Orchid Voile de Fleur !
TOM FORD e al nostru...as vrea eu....doar ca pare usor "aglomerat" !
http://www.fanpix.net/picture-gallery/295/387295-tom-ford-picture.htm