Ce parfumuri va plac? (16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

dana, e oficial!
nu se mai poate fara sa umblu la cardul din congelator!
Mi-am comandat PRADA!

Bineinteles ca nu stiu cum miroase ! [/purple

[purple]Cine ce mai stie ce de PRADA? ( iepumic, l-ai luat pana la urma?)
Bine ca m-am gasit sa intreb de el dupa ce l-am comandat, ca inainte nu puteam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Sali, felicitari Care dintre ele? Prada sau Prada Tendre? Prada mi-a placut, dar nu atat incat sa mi-l doresc. Hypnotic Poison Elixir va fi primul pe care il voi cumpara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Sali, felicitari Care dintre ele? Prada sau Prada Tendre? Prada mi-a placut, dar nu atat incat sa mi-l doresc. Hypnotic Poison Elixir va fi primul pe care il voi cumpara

PRADA , nu Prada Tendre!
Adica acesta( cel care ti-a placut cand ai testat pt iepumic) : http://www.fragrantica.com/perfume/Prada/Prada-1045.html.
Ai zis atunci ca ti s- a parut "dulceag" si "placut".
Doar atat?
Lasa deoparte comparatiile cu ELIXIRUL( care e oricum incomparabil ) si spune-mi daca ma vezi purtand PRADA !
Orice amanunt pe care t-l amintesti imi este vital!

TEO, tu chiar aveai dreptate cand ai zis ca-s nehotarata . Toata dimineata m-am gandit ce sa aleg intre Allure Sensuelle si Inger sau demon pentru ca, la final, sa aleg PRADA!

Mergi la inceput

TEO, poate imi spui si mie ce zice in Cartea parfumurilor de PRADA!
sper sa fie inclus acolo, e aparut in 2004!

Sper sa ma prinda combinatia ambra( multa) + patchouli!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

Sper sa ma prinda combinatia ambra( multa) + patchouli! [/purple]

Pe tine te prinde orice
Acum imi amintesc de parfum, e persistent, il simteam si seara dupa dus la incheietura mainii, e discret, treci neobsevata, e un parfum reusit. Sunt tare curioasa ce vei zice de el. Acum eu intre Prada si Allure Sensuelle as fi ales Allure, e Chanel Sau poate pt ca am Allure S si stiu cum e. Ai vazut filmul The Devil Wears Prada (Diavolul se imbraca de la Prada)?

Mergi la inceput

Asa deci...e discret....trec neobservata.....hm....mai dar ce-ti mai place sa ma perpelesti!

Bineinteles ca am vazut filmul, e frate pe subiect cu " Confesiunile..." doar ca mi s-a parut mai bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

parerea mea despre Prada-un parfum bine facut,discret,persistent,totusi nu te va scoate in evidenta,sunt alte parfumuri mai bune...e dulcel(vanilie) dar si amarui,picant,eu am fost intrigata de o nota amaruie(de la patchouli cred)ceva aduce usor cu Angel (cel putin mie)si nu sunt fan Angel...

Mergi la inceput

raluca, multumesc mult de tot! parerea ta conteaza pt mine mult!
da, sunt multe persoane care spun ca seamana cu angel, tocmai din cauza notei de patchouli. Dar nu are dulceata lui Angel, pt ca nu are ciocolata.
Mie nu imi place sa miros a parfum de la o posta dar nici sa nu simt ca m-am dat cu parfum! Voi imi spuneti ca PRADA nu( prea) se simte?
Discret , nu zic, dar nici asa...Dana, eu credeam ca e o gluma asta cu discretia !
Probabil ca fata de Angel sau Allure S. . e discret dar fata de alt parfum ...hai ca nu o fi chiar asa de sters!
Pe de alta parte, ziceti ca e un parfum reusit! De fapt, parerile voastre sunt izbitor de asemantoare, folositi aproape aceleasi cuvinte!
Raluca, zi-mi te rog care consideri ca sunt acele parfumuri mai bune!
Si tie iti place mai mult Allure S? Spuneti, ca mai am timp sa schimb comanda! Desi, am eu asa o chemare catre Prada!
Ce fac? Imi urmez instinctul ?

rose selavie, tu ce spui de PRADA?

HEEEEEEEEELP!

Mergi la inceput

Raluca are perfecta dreptate, Prada e ok, dar nu e ceva despre care sa spui ca e "minunat", ca-ti ramane mirosul, intelegi? Intr-adevar Angel e extrem de puternic, eu il folosesc iarna, pe langa el Prada paleste sigur, dar nu le poti compara. Desi e EDP mi se pare f.light. Prima data m-a impresionat, dar acum a doua oara m-a lasat indiferenta.
Nu am glumit cu discretia, Prada se potriveste unei femei mai timide, retrase nu unei femei cu o personalitate puternica Asta e doar parerea mea. Citeam ca parfumul pe care il folosim poate sa se simta la o distanta de un metru fata de noi si nu mai mult. Sali, cu Prada doar cine te imbratiseaza il va simti

Am editat ca am facut greseli din graba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

sali-intotdeauna urmeaza ti instinctulpoate tie ti se potriveste Prada...pt nasul meu si doar al meu iti dau exemple de parfumuri mai bune,si uite, ca sa nu zici ca le am eu si de aia,iti dau exemplu de ce nu mai am momentan...Le classique de JPG,24 Faubourg de Hermes,Coco Mademoiselle, Violette Angel de Thierry Mugler,etc...

Mergi la inceput