Burtici fericite de septembrie-octombrie (165)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Am vazut ca ati deschis un alt cont ptr poze pe photobucket As vrea si eu id si passw pls, avand in vedere ca nu le stiam nici pe cele de pe webshots. Am PM activat.

Multam'

_
33+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Ti-am trimis si eu user si parola, in cazul in care nu o primisesi deja.

Nela, viitoare mamica de Ana, 34+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Neata fetele,

Am ajuns si noi azi noapte pe la 2 acasa,toate bune se pare,nu e lichid amniotic.Inainte sa plecam mai citisem inca o data instructiunile de la pad-urile amniosense si mi-am dat seama unde gresisem-chiar daca banda aceea se albastrea trebuia sa astept inca 10 min si sa verific culoarea apoi...ori benzile mele reveneau la culoarea initiala,asta insemnand negativ.Anyway,nu cred ca as fi stat linistita asa ca bine am faut ca m-am dus la spital,am mai bagat o monitorizare,am mai ascultat ceva vocalize de mamici si primele tipete a doi bebei

L-am intrebat pe doc daca crede ca e posibil sa nasc in curand dar nu m-am ales decat cu un dat din umeri Colul se pare ca e deschis la exterior dar inchis pe interior asa ca io una m-am impacat si cu o eventuala nastere la 40+ sapt,cand o vrea cupilu' sa vina,atunci e binevenit

Va pup,inca n-am recuperat cap trecut,revin mai pe dupa-masa eventual cand va treziti voi.O dimineata frumoasa !

Mihaela 38+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Ah,sa nu uit si eu s-o felicit pe Ioanact,ce veste frumoasa Ioana,ma bucur din tot sufletul sa aud !
Sa ai o sarcina usoara si sa ne anunti peste 9 luni de nasterea bebitzului tau sanatos,frumos si pufos De-abia astept !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

EU tot aici inca.
Mai bantui putin.
Bebelina mea dupa vreo 2 zile de miscari firave cred ca stie ca e sambata noapte si a mers la disco. Ca de vreo trei ore tot dantuie. Eu sunt foarte happy din acest motiv . Sau poate aude muzica de prin vecini ca astia is tot in chef de aseara.
Tot asa sa faca sa fiu eu linistita.

Incerc inca o data sa ma bag la patut. Poate imi iese un somnic ca imediat rasre soarele.

la toate fetele

37+ cu

Mergi la inceput

Citat:

L-am intrebat pe doc daca crede ca e posibil sa nasc in curand dar nu m-am ales decat cu un dat din umeri Colul se pare ca e deschis la exterior dar inchis pe interior asa ca io una m-am impacat si cu o eventuala nastere la 40+ sapt,cand o vrea cupilu' sa vina,atunci e binevenit

Va pup,inca n-am recuperat cap trecut,revin mai pe dupa-masa eventual cand va treziti voi.O dimineata frumoasa !

Vesti bune, Mihaela! Bine ca ai fost la doc. Si eu tot asa o sa fac, la cel mai mic dubiu, tusti la doc. Better safe than sorry. Apropo de nascutul la 40 sapt, eu am o idee fixa ca Ana o sa vrea sa stea cat mai mult la caldurica, presimt eu ca va veni pe 1 oct, la 40+. Pai cum sa nu ii placa la mama in burtica, la cate bunataturi dulci mancam, cum zicea o fata pe forum zilele trecute...

Azi noi mergem la cinema, daca se trezeste sotul in timp util si nu doarme pana la pranz! Daca nu, stam acasa si gatim (a se citi gateste ), vedem noi ce. As avea pofta de peste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

inca nu dorm..am vrut sa ma pacalesc..mi-a luat un strudure si am mers la tv...da..da..vezi sa nu dorm..ca de la struguri acum mi-e foame.. ..si uite asa...fac eu plimbari noapte..si bebe asa miscaaaaaaaaaa
Cred ca si baiatul meu va fi un petrecaret

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

fetele care vorbiti de sarcini la 40s+... eu anul trecut cand eram la odiseea de iulie-aug cu Darius, am observat ca cam 90% din bebelusi se nasc la 40s...serios...
Cei la 38s sunt cazuri foarte rare...

Acum na...nu-i o regula...
Mie mi-au facut cezariana la 39s si 4 zile...si la prietena mea i-a facut cezariana la 40s si 3 zile...

Stiu ca ultimele 2 saptamani au fost super haioase./...ca aveam contractii si stateam cu ceasul langa mine sa vad la cate minute sunt ..dar mereu au fost alarme false

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

inca nu dorm..am vrut sa ma pacalesc..mi-a luat un strudure si am mers la tv...da..da..vezi sa nu dorm..ca de la struguri acum mi-e foame.. ..si uite asa...fac eu plimbari noapte..si bebe asa miscaaaaaaaaaa
Cred ca si baiatul meu va fi un petrecaret

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

POZE

Cami, Carina, de ce nu incercati un lapte cald indulcit cu miere (nu stiu daca e bine acuma la tine, Cami, dupa strugure, sa nu te apuce altele...)? Poate ajuta. Sau sa recititi pasaje din ceva carte ce v-a placut. Daca nu vine si nu vine somnul, nu va stresati, stie organismul ce si cat sa doarma, in definitiv. Faceti ceva ce va face placere, daca tot sunteti treze. Eu la insomnii ma dau pe net sau ma uit pe poze.

Ce fain ca sunt activi bbii, e asa de placut sa ii simtim in burtica. O sa imi fie tare dor de asta dupa ce o sa nasc.

si somnic usor!

Mergi la inceput

si eu cred ca o sa-mi fie dor de perioada asta...chiar azi vorbeam cu sotul meu...ca sarcina asta chiar mi-a priit, iar bebe mi-a facut pe plac...a miscat ca un nazdravan...
Ma gandesc foarte serios sa mai fac un bebe....deja bb3 la mine...
Sotul ma pune sa ma interesez sa-mi comand din afara vaccinul pt rh-.
Cred ca asta o sa si fac...ca daca mai fac unul?????

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

fetele care vorbiti de sarcini la 40s+... eu anul trecut cand eram la odiseea de iulie-aug cu Darius, am observat ca cam 90% din bebelusi se nasc la 40s...serios...
Cei la 38s sunt cazuri foarte rare...

Acum na...nu-i o regula...
Mie mi-au facut cezariana la 39s si 4 zile...si la prietena mea i-a facut cezariana la 40s si 3 zile...

Stiu ca ultimele 2 saptamani au fost super haioase./...ca aveam contractii si stateam cu ceasul langa mine sa vad la cate minute sunt ..dar mereu au fost alarme false

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

POZE

Super, ce bine! Acuma na, cum zici si tu, nu e o regula, dar m-as bucura din suflet sa stea cat mai mult, avand in vedere situatia noastra. N-o sa fie un capat de tara nici daca se hotaraste sa ne onoreze cu prezenta mai devreme. Sanatoase sa fim.

Mergi la inceput