Burtici fericite de septembrie-octombrie (165)
Raspunsuri - Pagina 20
kawaichan spune:
Aida am modificat eu adineauri.
Cat despre modul in care ai ales sa comentezi..no comment..:((
Mihaela
38+ cu
baby Joshua
hatsumomo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kawaichan Aida am modificat eu adineauri. Cat despre modul in care ai ales sa comentezi..no comment..:(( Mihaela 38+ cu baby Joshua |
kawaichan ti-am trimis pm sper ca l-aiprimit
36 +
MangaGirl spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kawaichan
Maria arati superrrrrrrr Ce burtica mare ai facut![]() Si pe mine m-a apucat bocitul la filmulet,eu de cate ori vad un bebe tot incerc sa-mi imaginez cum o sa fie al meu si ma ia cu fiori efectiv...doamne de abia astept sa-l vad! Mihaela 38+ cu baby Joshua |
multumesc mihaela a crescut corespunzator spun eu
MangaGirl :-)
34+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kawaichan Aida am modificat eu adineauri. Cat despre modul in care ai ales sa comentezi..no comment..:(( |
intamplator m-am simtit de 2 bani avand in vedere cat insisti pe attachment parenting ca si cum se poate realiza numai intr-un singur fel ... ai idee cum suna pt mine? Ca si cum ai zice ca sunt de caca si tot ce am facut a fost naspa ca nu mi-am dezvoltat copilul si nu l-am apropiat ... huh si ce ma deranjeaza ca de fapt nu prea stii despre ce vorbesti.
Cand intra devyla si spune de ce a ales si cum pai o cred de ce pt ca ... nu este vorba ca nu accept si nu ma intereseaza ce zic fetele fara experienta , doar ma deranjeaza modul agresiv
Aida ... 36+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
capitol nou enjoy 
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
kawaichan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
intamplator m-am simtit de 2 bani avand in vedere cat insisti pe attachment parenting ca si cum se poate realiza numai intr-un singur fel ... ai idee cum suna pt mine? Ca si cum ai zice ca sunt de caca si tot ce am facut a fost naspa ca nu mi-am dezvoltat copilul si nu l-am apropiat ... huh si ce ma deranjeaza ca de fapt nu prea stii despre ce vorbesti. Cand intra devyla si spune de ce a ales si cum pai o cred de ce pt ca ... nu este vorba ca nu accept si nu ma intereseaza ce zic fetele fara experienta , doar ma deranjeaza modul agresiv Aida ... 36+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Aida draga eu nu am facut decat sa spun ce am citit si eu pe site-ul ala,ca sunt entuziasmata fparte tare de metoda-da,e adevarat-dar nu inteleg deloc de ce a trebuit sa te simti tu de kk..chiar nu inteleg de ce te ataci asa...ti-am adresat eu vreo vorba urata pana acum?? Te-am luat cumva cum m-ai luat tu pe mine in mesajul anterior? E chiar asa de greu sa ne expunem parerile civilizat? Pt ca pe bune ca eu nu inteleg...
Poate ca m-am mai exprimat gresit uneori,recunosc ca nu-s super organizata in idei,dar agresivitate vreau si eu sa-mi arati unde ai vazut...intreb si fetele,poate nu realizez eu:((
Mihaela
38+ cu
baby Joshua

Ce burtica mare ai facut