Burtici fericite de septembrie-octombrie (165)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Aida am modificat eu adineauri.
Cat despre modul in care ai ales sa comentezi..no comment..:((

Mihaela 38+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hatsumomo spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

kawaichan ti-am trimis pm sper ca l-aiprimit

36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

fetele, am pus un video de la nasterea baiatului unei amice...anul vtrecut in iulie 2008...m-am apucat de bocit de cat de emotionant a fost. am mai pus si poze noi acolo pe webshots.

http://family.webshots.com/video/3008882770104955882JHjgss

MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Maria arati superrrrrrrr Ce burtica mare ai facut
Si pe mine m-a apucat bocitul la filmulet,eu de cate ori vad un bebe tot incerc sa-mi imaginez cum o sa fie al meu si ma ia cu fiori efectiv...doamne de abia astept sa-l vad!

multumesc mihaela a crescut corespunzator spun eu . cred ca eu o sa bocesc cand il nasc pe al meu...am asa o presimtire ca ma apuc sa pis ochii acolo :)

MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:

intamplator m-am simtit de 2 bani avand in vedere cat insisti pe attachment parenting ca si cum se poate realiza numai intr-un singur fel ... ai idee cum suna pt mine? Ca si cum ai zice ca sunt de caca si tot ce am facut a fost naspa ca nu mi-am dezvoltat copilul si nu l-am apropiat ... huh si ce ma deranjeaza ca de fapt nu prea stii despre ce vorbesti.
Cand intra devyla si spune de ce a ales si cum pai o cred de ce pt ca ... nu este vorba ca nu accept si nu ma intereseaza ce zic fetele fara experienta , doar ma deranjeaza modul agresiv

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

capitol nou enjoy

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:

intamplator m-am simtit de 2 bani avand in vedere cat insisti pe attachment parenting ca si cum se poate realiza numai intr-un singur fel ... ai idee cum suna pt mine? Ca si cum ai zice ca sunt de caca si tot ce am facut a fost naspa ca nu mi-am dezvoltat copilul si nu l-am apropiat ... huh si ce ma deranjeaza ca de fapt nu prea stii despre ce vorbesti.
Cand intra devyla si spune de ce a ales si cum pai o cred de ce pt ca ... nu este vorba ca nu accept si nu ma intereseaza ce zic fetele fara experienta , doar ma deranjeaza modul agresiv

Aida ... 36+
Poze cu noi

Aida draga eu nu am facut decat sa spun ce am citit si eu pe site-ul ala,ca sunt entuziasmata fparte tare de metoda-da,e adevarat-dar nu inteleg deloc de ce a trebuit sa te simti tu de kk..chiar nu inteleg de ce te ataci asa...ti-am adresat eu vreo vorba urata pana acum?? Te-am luat cumva cum m-ai luat tu pe mine in mesajul anterior? E chiar asa de greu sa ne expunem parerile civilizat? Pt ca pe bune ca eu nu inteleg...
Poate ca m-am mai exprimat gresit uneori,recunosc ca nu-s super organizata in idei,dar agresivitate vreau si eu sa-mi arati unde ai vazut...intreb si fetele,poate nu realizez eu:((

Mergi la inceput