Burtici fericite de septembrie-octombrie (165)
Raspunsuri - Pagina 18
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac MangaGirl frumoasa ca intotdeauna cat despre nastere am ras cat de suparat era bebe si mama ce frumoasa si linistita era ![]() Aida ... 36+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
asa e aida ea e foarte frumoasa mereu, fara prea multe eforturi de machiaj...iar bb...e copilasul din poza mea de la 34 de sp, adik de ieri cand eu arat ca tuta cu degetul :)
MangaGirl :-)
34+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
selen80 spune:
nah, ca am zis ca e un weekend fara nasteri si uite ca avem surprize 
FELICITARI ADELA, RECUPERARE USOARA SI LAPTIC DUPA CERERE!
BINE AI VENIT BEBE GRASUN CALIN, SA FII SANATOS, FERICIT SI NOROCOS!
38+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 2 SAPTAMANI! 
nunta
hatsumomo spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl Felicitari, Adela!!! Bine ai venit pe lume bb Calin!!! Asteptam detalii despre baietelul grasunel! fetele, am pus un video de la nasterea baiatului unei amice...anul vtrecut in iulie 2008...m-am apucat de bocit de cat de emotionant a fost. am mai pus si poze noi acolo pe webshots. http://family.webshots.com/video/3008882770104955882JHjgss ![]() ![]() ![]() ![]() MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian ![]() varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com |
multam mangagirl siuuuperrrr filmuletul ce mamica frumoasa si ce bebic splendid iti vine sa i papi pe amandoi ....ce moment emotionant wow

36 +
techila spune:

FELICITARI ADELAAAAAA!!!

UELCOM BEBE CALIN!!!!!

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze
si 
AMR 2 zile
- azi e ultima zi de duminica ca "punguta cu 2 bani"
MangaGirl spune:
prietena mea Mihaela a facut cezariana, ca bb era cu capul in sus, dar i-au facut numai rahi, asa ca a fost constienta pe tot parcursul operatiei. eu l-am vazut pe bb la vreo 1-2 dupa ce se nascuse....era asa frumos si mancacios :)
34+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
mary_07 spune:
salutare dragele mele

in sfarsit am net pe laptop

va multumesc pt galerie si ca ne-ati fost alaturi
noi suntem f bine,razvanel e tare cuminte ,papa si doarme toata ziua...de multe ori nici nu trage mult ca si adoarme![]()
la nastere a avut 3.5 kg si 52 de cm...exact ca alex![]()
eu sunt f bine,de ieri dimineata m-am ridicat si ieri dupa-masa deja m-am spalat singura si am iesit pe hol sa ma mai plimb
vad ca a nascut Adela...felicitari!!!!!
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
38+, cu
-Razvan
_
AMR 4 zile
kemsy spune:

FELICITARI ADELA!!!

Sa traiasca bebe Calin!!! 

Gianina
34+ cu
Loris Stefan
Loris
Fotografii
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui mary_07 salutare dragele mele ![]() ![]() ![]() in sfarsit am net pe laptop ![]() ![]() ![]() va multumesc pt galerie si ca ne-ati fost alaturi noi suntem f bine,razvanel e tare cuminte ,papa si doarme toata ziua...de multe ori nici nu trage mult ca si adoarme la nastere a avut 3.5 kg si 52 de cm...exact ca alex eu sunt f bine,de ieri dimineata m-am ridicat si ieri dupa-masa deja m-am spalat singura si am iesit pe hol sa ma mai plimb vad ca a nascut Adela...felicitari!!!!! My family ![]() Poze cu noi ![]() _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)si 38+, cu -Razvan_ AMR 4 zile![]() |
mary sa schimbi semnatura...
34+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
MangaGirl spune:
apropo de wrap...mie imi palce ala verde inchis (kaki) rau de tot. cred ca imi iau unul ca e tare dragutz 

34+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
anco spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
mary sa schimbi semnatura... MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian ![]() varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com |
felicitari meli, ma bucur sa aud vesti bune despre voi, poate reussti sa pui si vreo pozica. am inteles ca ai trimis pe tel lui petrean, dar ea nu le poate pune sa vedem si noi.
chestii tehnice, meli, cat ai cotizat??
anco
36+
???? si 
poze