Mamici si Gravidute Italia (59)
Raspunsuri - Pagina 3
slimatei spune:
fetelor ..noi am primit un mesaj pe adresa noastra comuna..acum cateva zile..pt persoana respectiva e importtant..as
fi vrut sa pun mesajul aici dar nu cred ca persoana in cauza ar dori asta ...daca ar fi vrut ar fi pus'o ea,cred...
daca doriti.. va timit PM cu parola ...poate are cineva vre'un raspuns...
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
Nicky09 spune:
Neatza voua...tuturor fericitelor cu copii mai mari mai mici! Ce bine se sta acum de vreo doua zile cu racoarea asta! Slimatei- sa stii ca si in dimineata asta mi-am facut deja ceaiul, in plus cel de finocchio pt alaptare, dar cand intru de fiecare data vad cafeaua ta in prim plan...mmmmm...che buono...parca parca as bea si eu o cafea normala.O sa imi fac una mai pe la 10 -11 dar decafeinata ca sa nu mi-l agit pe Nicholas prea tare ca si asa e mereu agitat.Uite..deja simt mirosul... ..gata ma duc sa imi fac.O zi buna si linistita!
slimatei spune:
..ce ma bucur ca te'am starnit..
eu am baut mereu cate o cafea normala dimineata atat in gravi cat si in perioada alaptatului..(altfel nu ma puteam ridica din pat..am tensiuna mica ..si la recomandarea dr..ori cafea,ciocolata sau pastile...am ales cafeau..mi s'a parut cea mai convenabila dar numai una, rar pe a doua ...dar mi se parea ca dormea mai bine atunci cand avea mai multa cafeina in lapte..mbe..prostii de'ale mele..ce stiu eu...ea si acum mai incerca cateodata sa-mi fure cana cu cafea..cateodata chiaqr ii reuseste..alteori ii mai scap eu cate o picatura ..de pofta...nu ma consider mama denaturata pt asta..desi multi ar zice vrute si nevrute...
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
papa buuun
slimatei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicky09 Despre ce mesaj e vb? |
activeaza-ti PM si-ti trimit parola..
mergi la mesaje private si este obtiune...nu prea imi aduc aminte pas cu pas..daca nu reusesti ma bag sa vad exact cum e..si iti explic..
papa buuun
Ginger00 spune:
Slimateiiiiiiii-ce poze cu papa bun....
vreau si eu retetele de la placinta cu yoghurt si painicile alea...de fapt le vreau pe toate.Imi trimiti pe mailul meu privat?
Am citit si eu mailul acela...nu am cuvinte ...
Pupici...intru pe furis de la servici--
Nicky09 spune:
Slimatei-am activat mesajele private,acum astept pm-ul tau. Intre timp am privit pozele tale....ce scumpica e Stefy!Si ce familie frumoasa ai....sa iti traiasca!Misto si ceremonia de botez...cu grupul acela de baieti-dascali ce or fi....mi-a placut mult,in ce religie sunteti...ortodoxi nu? Pozele cu specialitati cred ca reprezinta munca ta nu-i asa? Bogat palmares nu am ce zice...mi-ai dat o idee: sa imi fotografiez si eu fiecare specialitate cand o fac....nu-i rau.Cand mai am nitzel timp libero sa ma uit si la nunta si la celelalte poze. Acum iesim la plimbare.
Irina20 spune:
Ciao!
Stefi vreau si eu pm,cas curioasa
Nicki multumesc pt raspunsuri,cu filmuletele poti intra pe www.onetruemedia.com iti faci adresa acolo si dupa cauti si tu pe acolo,daca vrei trimitemi pm cu adresa ta de yahoo siti explic acolo cum sa faci,ca e ceva mai complicat,mie miau trebuit vreo 2 saptamani sa ma descalcesc.Mia dat si Katia o adresa tot asa de pus pozele dar cu ala nam reusit sai dau de capat si am lasato balta
Scuze daca am mai mancat litere dar fara ochelari tare greu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
slimatei spune:
citat din mesajul lui Ginger00 Slimateiiiiiiii-ce poze cu papa bun.... vreau si eu retetele de la placinta cu yoghurt si painicile alea...de fapt le vreau pe toate.Imi trimiti pe mailul meu privat? Am citit si eu mailul acela...nu am cuvinte ... Pupici...intru pe furis de la servici-- Mamica de gemenasi smecherasi |
ce ma bucur ca asa am reusit sa te re-vad pe aici
o sa incerc sa-ti trimit cate ceva...dar mai bine iti trimit un blog a unei priete dragi miha..are de toate..si buune...eu una nu le'am scris pe nicaieri(si tb sa recunosc ca de multe ori m'am inspirat de la ea..ori daca nu m'am inspirat ...mi le'am inventat in functie de am avut prin casa..si in functie de pofte..dar mai mereu eu la cantitati am pus din ochi..deci ar tb sa'ti spun aproximativ cantitatile..dar daca pui suflet si inspiratie cred ca se fac singur bune
mai e cartea de bucate de pe DC , culinar.ro idei sunt multe ..timp si mai ales chef...trebuie sa avem..eu una am ceva timp de cand am cam renuntat sa mai fac bunatati..de cand cu dietele astea ale mele...am si uitat multe retete...unele mi le'am salvat in doc..si cand s'a stricat comp meu s'a dus pe basca tot..dar tb sa mi'aduc aminte de pe unde le'am mai colectionat si sa recopar..
papa buuun
slimatei spune:
citat din mesajul lui Nicky09 Slimatei-am activat mesajele private,acum astept pm-ul tau. Intre timp am privit pozele tale....ce scumpica e Stefy!Si ce familie frumoasa ai....sa iti traiasca!Misto si ceremonia de botez...cu grupul acela de baieti-dascali ce or fi....mi-a placut mult,in ce religie sunteti...ortodoxi nu? Pozele cu specialitati cred ca reprezinta munca ta nu-i asa? Bogat palmares nu am ce zice...mi-ai dat o idee: sa imi fotografiez si eu fiecare specialitate cand o fac....nu-i rau.Cand mai am nitzel timp libero sa ma uit si la nunta si la celelalte poze. Acum iesim la plimbare. |
ti-am trimis PM
multumesc de complimente suntem catolici
la ce te refereai cu munca mea..a ca le-am facut eu ? da..pai sa se vada...dovada mey ca sunt gospodina..nu trec prin viata asa fara dovada( e singura care o pot avea )..si ca satisfactie..
ca si asa curatul care-l fac nu se vede oricum..desi asta imi ia cel mai mult timp din viatza si ma mananca si prin interior.. si mai sunt si alegica la praf...plimbare placuta!
papa buuun