King of Pop Michael Jackson (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Aseara m-am culcat cu refrenul de la "The lost children" in gand... si acum imi rasuna in minte.. imi place mult piesa..

Despre sexualitatea lui..
sotul meu crede ca ar fi fost gay.. dar nici el nu e sigur, normal.. dar si-a pus intrebarea de ce nu a fost acuzat si de fete pt pedofilie, nu numai de baieti.. de aici i s-a ridicat lui niste semne de intrebare..
Acum eu cred ca nu a fost gay.. dar cum ziceati si voi nici prea multe experiente sexuale nu cred sa fi avut.. Si cred ca Diana a fost iubirea vietii lui.. ea l-a luat sub aripa ei exact la varsta la care esti asa de usor impresionabil si mai ales de asa o doamna culta si cu toate cele..
Si daca a fost gay chiar sa nu fi iesit la iveala nici macar o aventura? la cat de vanat a fost toata viata lui, chiar nimeni sa apara in lumina reflectoarelor?

uite ca am ajuns si la mesajul Neliei cu pedofilia.. si exact ce ziceam si eu cu aventurile a zis si Dana..
la fel nu cred ca e cazul sa luam dupa zodie.. primul iubit era fecioara si era un afemeiat, parca tot timpul era intr-o cursa sa aiba cat mai multe femei.. in fine, fiecare e unic iar Michael e cel mai unic..
nu mai stiu ce voiam sa scriu.. aseara aveam multe idei.. dar era prea tarziu sa mai scriu si deja am uitat..

hai ca mi-am adus aminte ceva..
daca ar fi fost mai asexual.. de ce nu ar putea sa fie? stiu ca barbatilor le e mai greu decat femeilor.. dar haideti sa ne gandim de exemplu la acei calugari cu har (nu stiu cati mai sunt in zilele de azi) care sunt convinsa ca nu aveau nici in clin nici in maneca cu sexul.. poate ca Michael a fost asa, mai ales dupa toate experientele alea din copilarie cu fratii,tatal si fetele etc.. pt el sexul insemna sa aiba copii si atat, eu asa cred.. ca zicea la un moment dat si Lisa Marie, nu mai stiu unde am citit, ca pt MJ sexul era doar pt a ramane ea gravida si atat..
oricum nimic in toate astea nu il scad ca valoare in ochii mei..

daca imi mai aduc aminte mai scriu..

Edit: mai voiam sa spun ca cine l-a iubit pe Michael indiferent de culoare, cred ca il iubeste si indiferent de orientarea sexuala.

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

Eu cred ca el, fiind un idealist, si avand si exemplele negative incepute din copilarie (cantat in cluburile de striptease, fratii..asa, tatal..asa... fanele..asa..si cine stie cate si mai cate), a dorit sa creada ca totusi dragostea poate fi exprimata si la modul idealist, care sa culmineze cu a face dragoste, nu sex. Cum era cam greu sa obtina asa ceva, fiind el, cred ca a fost dezamagit si a lasat-o balta. Exprimarea mea nu e prea buna, mai ales avand in vedere ora la care scriu, dar sper ca ati inteles.
Eu nu pot sa uit din "Moonwalker", faza in care spunea ca toate fetele pe care le cunoaste vor sa il salveze, impartind cu el singuratatea, dar nu poate sa faca nimanui asa ceva.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."
R. TAGORE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

E 2 noaptea si am stat pana acum sa citesc din Complotul impotriva lui MJ. Foarte interesant, transcrieri originale din timpul procesului, povestiri ale evenimentelor din acele 5 luni asa cum s-au intamplat in interiorul salii de tribunal din Santa Maria. Mi-am pus semne pt pasaje pe care o sa vi le transcriu, dar de maine ca acum imi pica ochii de somn, cred ca e cazul sa pun cartea pe noptiera...

Noapte buna Michael, oriunde ai fi, sper ca stii cat de tare ne lipsesti.
Noapte buna fetelor.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns birth_reborn spune:

salut, fete dragi si drag Michael.

Ce de Fecioare, ma inscriu si eu in club!

Motanik, io nu cred ca fu gay... nu-i ca nu vreau, dar nu-l pot asocia deloc cu asta... revin cu argumente cand oi avea mai mult timp.

Acum, repetitiile pt 29 incep dimineata,la ora 10:

" http://www.youtube.com/watch?v=0H4R-iiDXK0 http://www.youtube.com/watch?v=t1BUYXI_oeA Aici sunt cele doua filmulete cu muzica si versurile din colaj.Repetitiile vor incepe maine,la ora 10,si vor avea loc in barul BIKERS,barul motociclistilor,pe Str MATEI VOIEVOD.Barul are o curte mare,se afla cam la jumatatea strazii pe partea stanga venind dinspre Pache Protopopescu"

Am pus tarziu, dar va tin la curent mai din timp despre urm. repetitii. Cine vrea sa participe, imi poate lasa nr tel, id-ul, la pm.

Noapte buna! Abia astept sa ma trezesc, sa merg la cantecele lui dragi, dragi!!!
Va pup, si va rog mai eliberati locul la anka, ca am o prietena care asteapta cam de mult... de cand se stie.

un dansator infocat:
http://www.youtube.com/watch?v=cNAAZ5Nt6pk&eurl=file%3A%2F%2F%2FC%3A%2FPROGRA%7E1%2FYahoo%21%2FMESSEN%7E1%2FKOCZVZ3oPq%2Ef0SqKx6D7MQ%2D%2D&feature=player_embedded

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Woau!!! Cel mai frumos tribut vazut pina acum! Da' ce ritm are maestrul! Si si-l schimba de la melodie la melodie, cred ca si MJ ar fi invidios pe anumite miscari lae motatului!

Mey, mey, vedeti ca Freddie a fost bisexual, ca ma apucau nervii sa fi fost si asta tot numai din ala! Cum vezi unul mai acatarii, pac, auzi ca nu se va uita la tine-n veci! Si despre MJ am spus la fel: bi in fata!

Si are dreptate Danat, asa cum l-a pus ea va ramine posteritatii, imaginea cealalta este doar o etapa trecatoare intr-o viata cu bune si cu rele, ca oricare alta viata. E ca si cum una din pozele mele imediat de dupa nastere (cu parul vilvoi, palida, stresata, obosita), dragi mie, dar cumplite ochiului daca le vede, ar fi reprezentative pentru duamna care sint! Ei, na! Acum sint o mama mindra cu trei ieduti, departe de femeia desfigurata de durere din acele poze. Asa si la MJ, acolo era cum era, dar a fost de atitea ori altfel!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui birth_reborn

salut, fete dragi si drag Michael.

Ce de Fecioare, ma inscriu si eu in club!

Motanik, io nu cred ca fu gay... nu-i ca nu vreau, dar nu-l pot asocia deloc cu asta... revin cu argumente cand oi avea mai mult timp.

Acum, repetitiile pt 29 incep dimineata,la ora 10:

" http://www.youtube.com/watch?v=0H4R-iiDXK0 http://www.youtube.com/watch?v=t1BUYXI_oeA Aici sunt cele doua filmulete cu muzica si versurile din colaj.Repetitiile vor incepe maine,la ora 10,si vor avea loc in barul BIKERS,barul motociclistilor,pe Str MATEI VOIEVOD.Barul are o curte mare,se afla cam la jumatatea strazii pe partea stanga venind dinspre Pache Protopopescu"

Am pus tarziu, dar va tin la curent mai din timp despre urm. repetitii. Cine vrea sa participe, imi poate lasa nr tel, id-ul, la pm.

Noapte buna! Abia astept sa ma trezesc, sa merg la cantecele lui dragi, dragi!!!
Va pup, si va rog mai eliberati locul la anka, ca am o prietena care asteapta cam de mult... de cand se stie.

un dansator infocat:
http://www.youtube.com/watch?v=cNAAZ5Nt6pk&eurl=file%3A%2F%2F%2FC%3A%2FPROGRA%7E1%2FYahoo%21%2FMESSEN%7E1%2FKOCZVZ3oPq%2Ef0SqKx6D7MQ%2D%2D&feature=player_embedded

Super frumos sper sa iasa

Am cantat si eu dupa acele filmulete...si evident mi-au dat iar lacrimile...si mi s-a facut iar si iar dor....oare cand o sa treaca mai fetelor durerea asta...si dorul...

NELIA...ador sa te citesc

Asa il iau si eu pe Michael,cu bune si rele,ca oricare om,toti avem bune si rele in viata,coborasuri si urcusuri...poza aceea in pijama e devastatoare,ce-o fi fost in sufletul lui cand o fi vazut-o in ziare/reviste...urasc paparazi astia,ii urasc din suflet...pe Michael il voi iubii si va fi in sufletul meu mereu

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Nelia , relax..take a deep breath...il iubim pe Freddie oricum si oriunde (adica eu). am voie sa iubesc doi barbati?

Revnind la subiect, eu personal nu cred ca Michael a fost homosexual sau bisexual. Cred ca a fost straight. Daar...parerea mea e ca el pur si simplu si-a sublimat energia sexuala prin muzica. A investit tot, dar tot ce era si ce avea in actul creatiei. Care trebuia sa fie perfecta. Cred ca avea dreptate tipul ala pe blog cand remarca faptul ca el parca facea dragoste cu muzica lui...pe scena, in concerte.
Calugarii aceeia cu har, pe care i-ati amintit, tot asa, isi sublimeaza sexualitatea prin credinta. Michael o facea prin muzica. Atat de simplu. Ca e bine, ca nu e bine, eu nu stiu; eu (un eu generic, da?) sunt doar un om ordinar, care, cel mult poate sa isi refuleze sexualitatea (cu consecinte nashpa de altfel), dar nu pot ajunge la a o sublima...asa ca nu pot intelege cum cineva nu are nevoie de sex...

I'm alive and I'm here forever

Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Neata fetelor!

Chiar ca wow, ce de Fecioare, si care mai de care mai diferita
Sunt firi complexe, din cate mi-am dat seama eu pina acum, foarte creative si perfectioniste, dar cu picioarele totusi pe pamint. Probabil pina la un anumit moment.

Nelia, iubitul nostru Freddie a fost si el bisexual pina la un moment, cand i-a recunoscut logodnicei de atunci ca are alte inclinatii. Adica de la un anumit moment, probabil cand s-a convins ca e asa, nu a mai putut amesteca lucrurile.

Birth-reborn foarte tare dansatorul inedit! ce ritm are in el...

Motanik abia astept rezumatele din "Complot" cand vei avea timp

Mihutza asa este, ai dreptate, cine l-a iubit cu adevarat pe Michael, dintotdeauna, il iubeste si acum (poate si mai mult, daca e loc) si il va iubi mereu, orice "adevaruri" se vor mai descoperi despre el

Nu ati ascultat Tabloid Junkie? Mie mi-a placut refrenul in mod special, credeam ca o sa vi se para si voua interesant, ca spunea lucrurilor pe nume, chiar din prisma asta a sexualitatii

Ce melodie avem astazi?

Dana mama lu' Radu Stefan

Hobby

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

"Man in the Mirror" - Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mj_girl spune:

Buna fetelor
sunteti incredibile, ma asteptam sa treceti la partea a6a dar la pagina a3a deja..., am restante la citit dar promit sa recuperez.
M, I love you more
anka77 : You'll never make him stay
So take your wight off of him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna fetelor!
Am lipsit cateva zile si am citit acum vreo 12 pagini...

Birth reborn, deci cum e programul pentru 29?
Primul pas - Incep maine la 10 dimineata repetitiile in barul acela ?
Apoi?

Despre sexualitatea lui si alte aspecte care s-au tot discutat pe parcursul vietii lui si care de fapt au fost sursa declinului si suferintelor lui, nu vreti sa facem un exercitiu? Anume, sa lasam non-fanii sa spuna despre el tot ce s-a cam spus deja de sute de mii de ori, toate lucrurile rele, iar noi, FANII, sa vorbim despre lucrurile frumoase care l-au definit si care vor ramane in inimile noastre si a milioanelor de inimi care l-au iubit si care ii simt lipsa acum...

M-am cautat si nu m-am gasit pe listuta.Trebuie sa fac ceva special pentru a aparea acolo?

Pup.

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput