Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Mcoca -- deci tu acum nu mai ai fierea? Eu sunt in aceeasi situatie, dar la celelalte sarcini am avut-o si ma intreb (abia acum mi-a dat prin cap) daca nu trebuiesc luate ceva medicamente ca sa ajute digestia. Eu deseori vomit numai bila, multa si amaaaaraaa si ma gandeam ca poate trebuie luat ceva in timpul sarcinii, ca sa nu se streseze ficatul prea mult. Stii ceva??? Chiar voiam sa deschid un topic pe tema asta.

Si pe mine ma amuza cu batutul la usa -- pai daca e cabinetul tau si oricum o sa ma vezi dezbracata, ce rost are sa mai bati la usa. Mereu ma amuza treaba asta.

Si eu am nascut primul copil in Romania (m-am intors special ca sa nasc ca ziceam eu ca aici, cu familia, o sa fie grozav). Mare greseala am facut, a fost o experienta traumatizanta si mi-a stat ca o pata pe creier pe toata durata celei de-a doua sarcini. Din fericire, a doua experienta a fost incomparabila, asa ca acum nu am nici o frica.

Mie azi iar imi e rau, m-am trezit de azi noapte si am vomitat la greu, de dimineata la fel -- of of of, tare greu e!!!

Va pup si sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Continuarea ....

• Partea în care misca pentru prima data copilul (stânga – fat#259;; dreapta – baiat)
• Diverse “teste”: se pune sare pe crestetul femeii gravide fara ca aceasta sa stie (“Dese va prinde cu mana de gura, va avea fata; de se va prinde de nas, va avea baiat.”)

Se crede ca exista o suita de factori
care influenteaza viata nou-nascutului

• Ora nasterii (ceasuri bune si ceasuri rele);
• Ziua nasterii:
• Duminica – “copiii norocului”;
• Lunea – copii norocosi si cu viata lunga;
• Miercurea – “vor trai cam 30 de ani si vor fi
saracaciosi”;
• Vinerea – copii fara noroc;
• Sambata – prunci care nu vor trai mult;

• Exista obiceiul, în mediul rural francez, de a taia lung cordonul ombilical al baie#355;ilor, pentru a le asigura virilitatea

Denisa, 8 +
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Fredelia, eu nu am avut ever probleme cu fierea. Cand am ramas gravida si am fost la eco, acolo mi-a zis ca am fierea atrofiata si plina de pietre si ca de fapt ea nu functioneaza. Ca dupa ce nasc, va trebui sa ma operez. Eu in gandul meu : visezi tu nene, ce am sa ma operez cand pe mine nu ma doare. Buun, eram in 20 de saptamani cand ma trezesc cu o durere groaznica in spate. M-am gandit ca am dormit rau, mi-a facut sotzul masaj, nimic, peste o ora plecam la spital. Acolo mi-au zis ca am o criza de fiere, ca e inflamata, si ca probabil o pietricica plecase, de unde criza. Hormonii de sarcina o zgandarasera (de aia ai si tu probleme). Buun, cum aveam pietre multe si mici, au hotarat sa ma operze, ca era riscul sa plece la plimbare si sa blocheze cananul coledoc - parca se numeste. Si mi-a zis ca cel mai bun moment e atunci, in trim 2. Asa ca m-am operat, totul e fost ok, si nu am mai avut nici o problema ever.
Acum la tine depinde ce problema ai, dar sigur exista ceva medicamente ca sa te ajute ... Sanatate multa.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna fetele!
mergem si noi azi la eco si sper ca totul este bine si o sa vedem un bb zglobiu
analizele mi-au iesit toate si sunt bune inafara de hemoglobina si nu mai stiu ce care cred ca indica o anemie.
colesterolul il am 146, e cam mic? voi ce stiti?
cenia si aici se naste in conditii civilizate la spital privat, unde ai conditii de 4 sau 5 stele, cu meniu de mancare si tot ce ii trebuie mamei si copilului, si tot pe bani
la spitalele de stat se ramane cu trauma intr-adevar, eu stiu pe pielea mea

nu am mai mancat creveti aseara pt ca mi-au picat ochii pe niste paste picante si am baut si un pahar de bere, sper sa nu aiba nimic!
va pup!!!!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Si eu fierea scoasa si ma gandeam ca poate sarcina pune ficatul la prea multa munca, fara fiere. Nu stiu. Cred ca ar trebui sa intreb un doctor, cert e ca am greturi care dureaza mai mult ca la sarcinile precedente si vomit o gramada de bila. Ma gandeam ca si tu, neavand fierea, poate ti-au recomandat doctorii ceva sa ajute ficatul in sarcina. Ma gandeam si io... din disperare ca nu mai stiu ce sa fac cu greturile astea.

Acum am comandat mancare Chinezeasca. Mi-era pofta si daca tot vomit la greu, macar sa mananc ceva care imi place.

Mai am 3 zile pana plec acasa si mi-e groaza de drumul ingrozitor de lung...sper sa imi ajute DUmnezeu sa ma simt mai bine...sunt foarte deprimata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

freedelia cate ore faci pe drum? unde o sa faceti escala?

roxana 7+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Fetelor, va rog nu ma ingrijorati.
Totusi am gasit mult feedback pozitiv si despre nasterile in Ro la stat. Adica eu am ales Spit Universitar dupa ce am citit toate forumurile si am facut un raport calitate pret. Iar pe dna doctor Delia Gradinaru la fel, tot dupa feedback. Acum daca spuneti ca se lasa cu traume, imi vine sa renunt la tot si sa nasc in privat, dar...parca miile alea de euro ar fi mai bune de folosit pt bebe, dupa nastere si pt un concediu frumos in primul an.

10+

Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
DPN 19 martie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna burtici.
am vesti despre uta_ciun... este bine... a vazut bebelina cum da din manute si din picioruse. are 12 s si 2z. va saluta pe toate.
cand va putea, va scrie chiar ea.

numai bine tuturor.

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

cori, imi pare rau daca te-am speriat, nu am vrut asta!!
prietenele mele au nascut la stat si au avut parte de nasteri ok, fara probleme. Problemele apar in momentul cand doamne fereste ai complicatii....ehe....
si daca ai bani si iti permiti sa nasti la privat e ok, dar sa te imprumuti sau sa fie un efort asa mare, si eu zic ca nu are rost.
eu ii multumesc lui Dumnezeu ca ne permitem si cum prima nastere a fost la stat, am zis ca acum sa incerc privatul poate o fi mai bine....
eu o sa nasc la maternitatea CMU Regina Maria, sa vedem....

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

DAYANARA, referitor la DT si TT, la fel fac medicii si in orasul meu...daca masuratorile sunt ok, si nu au fost malformatii , nu te trimit la "stres suplimentar"..dar cvum zicea Ella, pana la urma noi, mamicile alegem ca nu te obliga nimeni sa faci testele.

SAMARIA, referitor la dieta sunt super happy ca e a 2 a zi fara dulciuri uraa...dar am o foame de lup: dimineata mananc f.f. putin (1 iaurt cu fulgi, sau 1 felie de painecu ceva), la 10- un morcov, la 12 -1 mar la 14 pranzul la 18:30 cina si la 20 alt fruct..dar mi-e foame rau pana la ora 14 .

ALINA -am vazut pozele cu scumpetea de Ioana, care mie mi se pare ca seamana bine cu tine. E frumos la manastiri...am fost si eu in Moldova la manastiri..sunt! super

Anca
11+

Mergi la inceput