Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

mcoca - am sunat de dimineata si mi-am facut programare la ora 18 insa asitenta de acolo mi-a zis ca nu se face anestezie la 12 saptamani ca e periculos si ca totusi sa ma duc sa ma vada. Sa vad acum ce zice doctorul, insa nici cu durerea asta nu pot sta si nici nu vreau. Poate cu gel din ala anesteziant sa rezolve cumva ca sa nu apelam la anestezie.

e in burtica +12
Dr Anca Moisa
IAD reusita 16.06.2009
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samaria

Buna dimineata,tuturor!
Mi-a luat ceva timp sa recuperez ce nu am citit ieri,plus ca am admirat tot albumul foto/video al Alinei!A fost minunat,voi sunteti minunati,sa va traiasca Ioana,sa fiti sanatosi si fericiti impreuna pana la adanci batraneti!
ioana p76:felicitari pentru bb dansator,multa sanatate sa va dea Dumnezeu!
ellanik:buna idee sa ne amuzam de superstitiiHai sa iti spun si eu vreo doua,ca stiu mai multe,dar nu imi vin in minte(fac trafic "la greu" babele de pe aici cu superstitiile lor ).Deci:dupa ce ai nascut,sa nu treci peste ape(deci peste podete,poduri,cu vaporul sau cu barca) pna la sase saptamani,ca se leaga de tine blestemele si vrajile facute langa ape!

Astept alte nazdravanii babesti,sa mai radem!

Maria 9+
Mami de Sammy

valeleuu......pai eu trec peste o apa, respectiv un pod, zi de zi...ca sa merg la serviciu si apoi ca sa ma intorc acasa.
Vai vai cate nebunii de superstitii!!!!!

asteptam un 11+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Sensibila, eu zic ca trebuie sa gasesti un doctor bun. Pai cate femei nu fac cerclaj la 12 saptamani, cu anestezie generala nu cu un kk maca de xilina... Bafta multa!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Hello burtici! Ce mai faceti ?

Am reusit sa citesc ce ati scris de iairi pana azi.
Vreua sa urez bun venit noilor burtici, nu dau nume pt ca nu vreau sa uit pe cineva. Sarcina usoara si la termen.

Alina- am vazut pozeledin concediu. Foarte dragut. Ioana a alergat peste tot. Nu a fost obositor ?? Pe mine ma oboseste facut si descafutul bagajului.

Am vazut ca vorbeati de vise. Eu am visat acum cateva nopti ca bebe va fi baiat, si inca cum!!! Eram la eco si se vedea doua mari bijuteri de baietel, dar mariiii, mai mari decat jumate din tot corpul lui bebe.

Denisa, 8 +
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paps spune:

Buna fetelor!

Am revenit din concediu si vad ca suntem din ce in ce mai multe !

L-am vazut si eu aseara pt prima data pe bebe are 3 cm si era voios tare!

Ioana O sa fac si eu DT la 13 saptamani. Tot atunci la eco masoara pliul nucal. N-am inteles de ce trebuie facut DT daca masuratorea de pliu iese bine dar ce rost are sa te certi cu doctorii?! Chiar si DT arata defecte cu o probabilitate de 85% si uite asa daca ai ghinion si intri in categoria celor 15% te trezesti la amniocenteza ca "nu vrei sa ai surpize". Amnio pe care nu iti vine sa o faci la noi in tara tara ca aici riscul e mare si uite asa agitatie si bani!

Sensibila mergi linistita la dentist ca n-o sa se intample nimic!

Child sper ca te simti mai bine si sangerarea s-a oprit! Uite a iesit si soarele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

ate 09,nu te ingrijora,sunt niste prostii,e bine sa iti dai seama de asta,inainte sa vina vreo baba atotstiutoare sa te ia "prin invaluire" cu cine stie ce bazaconii...

Maria 9+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

paps,felicitari pentru bb voios si bine te-ai intors!Vad ca ai DPN in 23.03.la fel ca mine,aproape,imi dai sperante ca la urmatorul eco o sa vad si eu miscari...

Maria 9+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Eu am o carte intrega despre superstitii legate de sarcina si nastere . Am vrut s-o pun pe mailul comun ,dar pt ca depaseste 10 MG nu a mers
Va scriu cateva aici. Eu am ras cu lacrimi la uneele din ele:
* În lumea traditionala, se credea ca; femeia însarcinata; are acces la tainele lumii si ii erau atribuite puteri paranormale;
• O femeie gravia; putea transmite fertilitatea ei vegetatiei si animalelor; putea aduce ploaia (aruncând mac în fantani în
timpul perioadelor de seceta) etc.
• Femeia gravida; NU trebuia sa ofere apa, sa; descalte pe cineva, sa sufle în foc, sa toarca, sa rosteasca vorbe de ocara, sa se mire de lucruri urâte, sa cunune, sa faca pomeni, sa loveasca animalele, sa râvneasca la ceva, sa paraseasca odaia noaptea etc.
* Pe timp de seceta, femeile gravide erau stropite cu apa ca sa provoace ploaia. În acelasi scop, de la femeile gravide se furau câte trei linguri cu toartele noi, pe care le aruncau în fântâna
* În timpul incendiilor, gravida înconjura casa în flacari si focul se potolea;
* Pe tot timpul sarcinii trebuia sa poarte diferite obiecte aparatoare împotriva duhurilor rele: ate rosii, panglici, brâie multicolore, noduri, ac, cutit, aschii de la un copac lovit de trasnet;
* Pentru preîntâmpinarea nasterilor premature: se bea apa de ploaie de pe o galeata întoarsa cu fundul în sus; se afuma cu coji de ceapa sau nari de vulpe; se bea o licoare preparata din
seminte de castraveti, din miez de nuca sau din coada de paun uscata si râsnita
* Pentru usurarea nasterii, femeii gravide îi este
interzis sa stea pe prag; sa paseasca peste par,
osie, grebla, matura si funie;

A trebuit sa editez mesajul ca nu se intelegea nimic din cauza diactiricelor . Sper sa va amuze . Mai am destule

Denisa, 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

da mie imi fug ochii intre cifrele si literele alea ...nu pot sa citesc mare lucru

aaaaaaa gata ai remediat buba!!! merci

asteptam un 11+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Da ate am vazut . Acum am editat mesajul .

Denisa, 8 +

Mergi la inceput