Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineata tuturor !

Am dat si eu o fuga din barlogul meu de la clubul scutecelor sa o felicit cu drag pe o zuza de'a noastra:

mary, felicitari !!! sa ai o sarcina usoara-usoara si un copil la fel de frumos si sanatos ca printesa pe care o ai !!!

sarcini usoare si fara evenimente va doresc din suflet tuturor!

si m-a bucurat faptul ca am vazut in mijlocul vostru o "burtica" din grecia
si sotul meu este grec iar pe copiii mei ii cheama dimitris si eleni.

a, si imi amintesc ca cineva intreba pe aici de doctorul alexandru badiu de la universitar... eu am nascut ambii copii cu el... daca va pot ajuta cu vreo informatie... nu ezitati sa ma intrebati !
si inca odata: sarcini usoare! sa va bucurati din plin de perioada asta minunata !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Vin si eu cu vesti de la echo, am fost aseara: bebe e bine, e ca un ursulet si e un mic dansator ne-a incantat cu niste miscari ca de dans, am fost foarte emotionati si incantati.
Este un pic mai mare decat varsta gestationala cam cu o sapt, deci as fi deja in 10 sapt!
M-a programat pt echo pt masurarea translucentei nucale si apoi trebuie sa dau si sange pt DT. A zis ca TT nu e cazul, abia dupa 35 de ani si ma bucur ca nu vroiam sa ma stresez in plus.

O intrebare: la cate sapt ati facut (sau sunteti programate) pt DT?
Mie mi-a zis la 12 sapt, dar mi-a zis sa ma programez peste 3 sapt si eu nu am calculat, dar atunci voi fi in 13 sapt. oare sa sun sa ma programez mai devreme?

la burtici si scuze ca nu reusesc sa tin pasul cu voi!

Ioana 9+ Doamne Ajuta!
*** animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

CoriMami, imi pare rau sa aud ca oamenii pot fi atat de cruzi. Dar...conform legii, ai dreptul la 16 ore /luna pt. consultatii medicale ce nu se pot efectua dupa terminarea programului de lucru. Deci explica-le clar cum stau lucrurile si i-ati o hartiuta de la dr. De asemenea, legea spune ca poti lucra cu 2 ore mai putin /zi, daca nu te simti ok....fara sa se modifice drepturile salariale. Trebuie sa duci doar o instiintare si o adeverinta de la medicul de familie.
Ai grija de tine, ca nu-ti face nimeni statuie la firma!
O zi buna.

7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Bravo ioana_p76!
Mi-ai facut mare bucurie cand am citit de ursuletul tau!
Sa creasca mare si sa fie cumintel!

Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
DPN 19 martie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_p76

Vin si eu cu vesti de la echo, am fost aseara: bebe e bine, e ca un ursulet si e un mic dansator ne-a incantat cu niste miscari ca de dans, am fost foarte emotionati si incantati.
Este un pic mai mare decat varsta gestationala cam cu o sapt, deci as fi deja in 10 sapt!
M-a programat pt echo pt masurarea translucentei nucale si apoi trebuie sa dau si sange pt DT. A zis ca TT nu e cazul, abia dupa 35 de ani si ma bucur ca nu vroiam sa ma stresez in plus.

O intrebare: la cate sapt ati facut (sau sunteti programate) pt DT?
Mie mi-a zis la 12 sapt, dar mi-a zis sa ma programez peste 3 sapt si eu nu am calculat, dar atunci voi fi in 13 sapt. oare sa sun sa ma programez mai devreme?

la burtici si scuze ca nu reusesc sa tin pasul cu voi!

Ioana 9+ Doamne Ajuta!
*** animalutele mele iubite

mie mi-a zis medicul ca intre sapt 12 si 14 se face DT. Eu joi merg la control cu analizele pe care le-am facut si o sa vorbesc cu dansul de programarea pt DT. Te tin la curent. Acum dupa calculele mele as avea 11 sapt si 2 zile.
CoriMami, imi pare rau sa aud de felul cum te trateaza cei de la firma. Msymo are dreptate...avem dreptul la 16 ore pe luna de concediu special pt vizitele la medic si analize. Este dreptul tau si ar trebui sa-ti ia in considerare acest lucru!!
Eu cand merg la medic de obicei imi iau toata ziua libera...deci 2 zile pe luna, ca oricum nu am fost mai des de atat pana acum. Apoi fac cerere de concediu special si atasez o copie dupa ecografie, buletin de analize etc.

asteptam un 11+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

oanka si eu am baut bere acum cateva zile , mmm ce pofta aveam!!! ca si tine nu mai bausem bere de ani de zile ... mama mea a zis ca e baietel, ca daca e fata si ii place berea nu-i de bine

ioanact super pozele, si noi fost la Ch Bicazului, P Neamt si Tg Neamt in concediu anul acesta, in iunie, hai k poate pun si niste poze. suuuuuuuuuperb! sa va traiasca mica minune, e nazdravana!

aaa, zicea victo mai devreme, odiseea de mai-iunie nu o mai deschide nimeni? ar trebui sa apara primele gravi in perioada asta. va dati seama, nu o sa mai fim cele mai mici gravi de pe DC

pup burticutzele

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Buna dimineata,tuturor!
Mi-a luat ceva timp sa recuperez ce nu am citit ieri,plus ca am admirat tot albumul foto/video al Alinei!A fost minunat,voi sunteti minunati,sa va traiasca Ioana,sa fiti sanatosi si fericiti impreuna pana la adanci batraneti!
ioana p76:felicitari pentru bb dansator,multa sanatate sa va dea Dumnezeu!
Oanka:sa va traiasca si sa fiti sanatosi cu totii!Poftesc deja si eu la bors!Bravo sotului ca gateste,si eu as merge cat de des la eco,daca ar meu macar s-ar apropia de bucatarie!
Dayanara:nu esti singura care nu se poate abtine de la a manca si iar a manca!Si eu sunt la fel!
babyangel:daca reusesti sa te tii de dieta,esti super-tare,mamico!
cenia:m-ai facut sa visez ca macar nepoatele mele,cand or naste, sa aiba parte la nastere de conditiile pe care le ai tu acolo,acum!
ellanik:buna idee sa ne amuzam de superstitiiHai sa iti spun si eu vreo doua,ca stiu mai multe,dar nu imi vin in minte(fac trafic "la greu" babele de pe aici cu superstitiile lor ).Deci:dupa ce ai nascut,sa nu treci peste ape(deci peste podete,poduri,cu vaporul sau cu barca) pna la sase saptamani,ca se leaga de tine blestemele si vrajile facute langa ape!
Alta,si mai mishto:sa nu ii tai bebelului unghiutele nici cu forfecuta,nici cu unghiera,pana la botez, ca va fi hot!(adica,va fura!)
Inca una:sa nu il pupi pe talpi!!!!Ca nu mai creste!!!Nota personala:eu il pup pe Sam pe talpite de cand era beban si chiar si acum,ca are 6 ani,si vreau sa va anunt solemn ca peste vreo 2-3 ani o sa aiba la picior cat port eu acum,deci...clar ca CRESTEEEEE!!!!
Astept alte nazdravanii babesti,sa mai radem!

Maria 9+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Buna ziua burtici !

Am si eu o intrebare. A fost vreuna din voi in timpul sarcinii la dentist ? Eu stiu ca nu e voie sa faci anestezie dar am zis sa va intreb si pe voi ! Ma chinuie o masea de mor si mai ales noaptea. Si vroiam sa stiu daca a facut cineva anestezie la stomatolog in timpul sarcinii si daca e atat de periculoasa pe cred eu ?

Sarcini usoare si bebei cuminti si ca tot vb de kg in plus eu pana azi am slabit 7 kg ceea ce e foarte bine ca am de unde, numai ca bebelu meu nu ma lasa sa pap mai nimic, nu ii place nimic si dam afara cam tot !

Msymo sa vii cu vesti bune ! Iti tin pumnii.

e in burtica +11
Dr Anca Moisa
IAD reusita 16.06.2009
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ioana76, felicitari pt eco, sa fie totul bine in continuare!

cori , e nesimtit seful, nu.l baga in seama, zi.i ca bine si fa ca tine :)

stefanna felicitari si tie pt vesti bune, chiar daca ai avut niste momente de asteptare mai putin placute

aici ti se ofera dublu, triplu si amnio dupa 35 de ani sau in cazul cand pliul sau tt ies rau, dar nu te obliga nimeni sa le faci si nu.ti masoara nimeni nimic daca nu vrei, eu insa vreau si am sa cer toate valorile

roxana 7+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Sensibila, eu am fost la dentist in timpul sarcinii. Nu e nici o problema cu anestezia, este o anestezie locala si produsul se metabolizeaza, si nu trece de placenta. Este chiar recomandat sa mergi, ca sa nu ai probleme mai mari. Eu am fost operata de fiere in in luna a 5-a, si am avut anestezie generala si totul a fost in regula.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput