Confuza
Imi cer scuze de la moderatori ca indraznesc sa deschid un subiect nou in legatura cu medicul pediatru, am scris la celalat subiect dar fara nici un rezultat, sper ca mamiciile sa vizioneze un subiect nou deschis si sa imi dea un sfat daca se poate.
Dupa indelungi cercetari, care nu m-au lamurit deloc, indraznesc sa va intreb ceva, poate cineva ma poate scoate din ceata.Sunt insarcinata in 32 de sapt si caut un pediatru pt bb.Sunt din Cluj si am gasit recomandari bune pentru Campean Dana. Ce vreau sa va intreb?! Bb trebuie neaparat inscris pe ceva lista la un pediatru la stat, care sa ii urmareasca evolutia si pt vaccinuri? Sau daca mergi la cabinet particular din prima zi, pediatrul urmareste evolutia si face vaccinurile? Acum stiu ca la particular fiecare consultatie trebuie platita, dar vaccinurile?Si poate dau pe aici fetele care o recomandau pe Dana Campean, sa imi spuna si mie daca nu e prea mare deranjul daca cabinetul acesteia este particular sau are relatie contractuala cu CAS-ul si se deconteaza vaccinurile.Imi cer scuze daca par aberante intrebarile mele dar nu prea am avut de a face cu sistemul medical.
Raspunsuri
cristi_2003 spune:
nu conteaza daca mergi la privat sau la stat - important e sa ai un pediatru bun, cu care sa comunici bine.
trebuie sa-l anunti cand ajungi cu bebele acasa, vine in prima luna in fiecare saptamana acasa sa-l vada
vaccinurile - este cel de la ministerul sanatatii, care e gratuit, sau cele contra cost daca tu alegi sa i le faci. o sa te intrebe pediatra de care vrei sa faci.
la noi in oras nu sunt cabinete private - doar pediatri care au contract cu CAS si toate consultatiile (2 pe luna) sunt gratuite. doar ca noi am optat pentru un vaccin cu plata.
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
puisorul spune:
Nitzuc, si pediatra noastra este dr. Campean. Dar fetita e inscrisa la un medic de familie care se ocupa de foarte multi bebelusi deci are cumva specializare pe pediatrie. Medicul de familie a venit la primul consult acasa si tot el i-a facut vaccinurile. Daca te intereseaza medicul de familie iti raspund in privat.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele