Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (84)
Raspunsuri - Pagina 8
monis5 spune:
Katy, eu mai sunt pe aici, dar iti spun cu mana pe inima si fara nici o suparare ca eu nu te pot urmari - scrii parca intr-o limba straina. Si nu stiu ce sa-ti spun ca tot timpul faci mancare sau curat sau nu ai chef de ele. Si la toate sfaturile fetelor sa te duci la doctor daca te doare burta, ai zis ca nu ai cum... so... repet, fara suparare
monis 28
acum si cu poze
Katyuscha21 spune:
pai nu am cum sa merg cand vreau eu ca s fi vrut.acum am mai avut si un transfer de la un doctor la altul nu stiu de ce dar am sa ma clarific pe 4 sept.cum adica scriu in alta limba?
28+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
miany75 spune:
buna din nou ,fetele ..am revenit de la plimbare...sunt obosita de zici ca am tras in jug..
Lorelix analizele tale nu sunt rele pt o femeie insarcinata ( partea de hematologie-hematocrit ,hematii etc e mereu mai scazuta la gravide)..nu e cazul sa te ingrijorezi ...probabil iti va prescrie ceva preparate de fier..
miany
28+ DAVID ANDREI
monis5 spune:
Am inteles cu doctorul. Neplacut la voi acolo.
Cu scrisul ma refer la faptul ca e f greu sa citesti ce scrii tu cu 'k' foarte multe (care nu exista in lb noastra) si fara cratima si fara virgula si punct... Stiu ca asta nu e un forum de gramatica, iti spun doar de ce mi-e mie greu sa inteleg ce scrii
monis 28
acum si cu poze
Katyuscha21 spune:
scriu repede si imi este greu sa fiu atenta si la gramatica mea ddar am sa fac tot posibilul sa scriu mai pe intelesul tuturor.
28+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
smaranditza spune:
Am ajuns acum de la medic. Bebele nostru e un shmeker si jumatate. Pana acum, la fiecare ecografie dadea din maini si din picioruse, de abia l-a putut masura; acasa la fel: meciuri peste meciuri. Insa, la medic, prima imagine pe care am vazut-o a fost un cascaatt luuuunnnng, si apoi inca unul , dupa care ne-a intors poponetul si si-a continuat somnul
I-am zis eu sotului: asta a facut-o asa, ca sa ne arate ca poate fi si baietel cuminte...nu cum l-am tot "barfit" noi ca n-are stare
Are 1 kg 300 de grame si 35 de cm.
Despre nastere nu a vrut medicul sa vorbim acum. A spus ca doar in ultima luna vom discuta despre asta
M-a cam suparat medicul...pentru ca desi i-am spus ca in fiecare noapte deja am carcei, nu mi-a dat nici calciu nici magneziu, nimic in plus sa beau Eu iau doar niste vitamine ("O'mami") care contin si calciu si magneziu si mai multe...dar nu iau calciu separat. Mai este cienva ca mine? Acum mi-am facut un castron mare de fulgi cu lapte; poate poate se prinde ceva calciu si de oasele mele blegite
Edit: am uitat sa spun ca analizele mi-au iesit ff bune ultima data. Nu aveam probleme cu calciul, si probabil asta e motivul pt care nici nu vrea sa ma indoape acum...Saptamana viitoare voi face din nou analizele la urina si sange, si vom vedea cum iasa.
27+
douradoudou spune:
ce inseamna cand iti curge nasul, te doare gatul si te simti ca si cum ai fi batuta cu o bata de baseball???...asa sunt eu acum...eu nu racesc cu anii si tocmai acum m-a apucat ...hmmmm.....v-am mai citit din urma dar acum am apucat sa scriu pt ca am si dormit cateva ore meanwhile....ah si parca nu era destul cu raceala dar m-am si lovit la genunchi rau ..mi s-a facut vanataie oribila plus un fel de umflatura tare...sper ca pana ma culc sa nu cad sau sa ma ard cu ceai sau ceva..sper ca voi sunteti si faceti mult mai bine ca mine...eu nici nu mai stiu ce ma citit azi sau ce vroiam sa va mai intreb..pana si sinapsele au facut scurt circuit
24+ cu
smaranditza spune:
douradoudou, daca simti ca esti slabita si te doare asa tot corpul, toata carnea pe tine, ca si cum ai fi batuta, plus secretii nazale si dureri de gat...astea toate, din cate stiu eu...sunt simptome de gripa. Temperatura nu ai? Ai mare grija sa nu te culci cu temperatura.
Imi pare rau pentru tine! Incearca sa bei multe ceaiuri cu miere si lamaie. Atat e tot ce stiu sa-ti spun
27+
RamonaCopot spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou ce inseamna cand iti curge nasul, te doare gatul si te simti ca si cum ai fi batuta cu o bata de baseball???...asa sunt eu acum...eu nu racesc cu anii si tocmai acum m-a apucat ...hmmmm.....v-am mai citit din urma dra acum am apucat sa scriu pt ca am si dormit cateva ore meanwhile....ah si parca nu era destul cu raceala dar m-am si lovit la genunchi rau ..mi s-a facut vanataie oribila plus un fel de umflatura tare...sper ca pana ma culc sa nu cad sau sa ma ard cu ceai sau ceva..sper ca voi sunteti si faceti mult mai bine ca mine...eu nici nu mai stiu ce ma citit azi sau ce vroiam sa va mai intreb..pana si sinapsele au facut scurt circuit 24+ cu |
La simptomele tale de mai sus mai adaug si transpiratia in exces si stranutatul, de am impresia ca fac pe mine de fiecare data (cred ca mi-ar prinde bine un pampers acuma) si ce greu respir...offf..sper sa treaca repede la amandoua.
Ramona,
29+ DOMINIC ANDREI
noi 3
BoboMom spune:
Smaranditza, tare frumos ai scris despre bebe Felicitari pt rezultatele bune! S-o tineti tot asa!
Alexa, imi pare rau ca te-a luat raceala Hidrateaza-te bine de tot, da-i cu lamaie si miere si ia-ti temperatura des. Daca faci febra, merci neaparat la dr. Sper sa fie doar o raceala, nu gripa. Ai grija de voi! Sanatate multa!
Monis, nici eu nu sunt adepta 'drobului de sare', cel putin asa cred, dar atunci cand cadre medicale te avertizeaza de anumite chestii legate de siguranta bebelusului, eu iau acele avertismente in considerare. Acum fiecare face cum crede, bineinteles, dar cum am mai spus, mi se pare ca e de datoria mea sa dau mai departe informatii care mie cel putin mi se par vitale. Mai postez aici un articol (imi pare rau daca repet, dar se pare ca nu toata lumea a citit) si puteti cauta si voi pe net informatii - eu am facut o cautare pentru 'why not use crib bumper' si am gasit o gramada de info, toate rezumand aceleasi idei.
Which Groups Have Recommended Against Bumper Pads?
Some major children's safety organizations have recently suggested that parents and child care providers should remove crib bumper pads from baby cribs. The groups include: American Academy of Pediatrics, Health Canada, National Center for Health and Safety in Child Care, the Consumer Product Safety Commission and the First Candle/National SIDS Alliance. Some state and regional Back to Sleep campaigns now recommend removing bumper pads, as well.
Why Do These Groups Recommend Against Crib Bumper Pads?
One reason child safety organizations recommend against crib bumpers is that they pose a risk of suffocation. Just like a pillow or thick blanket, crib bumper pads can restrict a baby's breathing if the bumper is up next to the baby's nose or mouth. Suffocation risk is greatest when babies are very young and unable to move themselves away from potential hazards.
Rebreathing of air is another concern with crib bumper pads. The bumper reduces the flow of fresh air around baby during sleep. The American Academy of Pediatrics suggests that some infants, when they are overheated or lack sufficient oxygen during sleep, are unable to arouse themselves enough to prevent hypoxia and death. The AAP states that re-breathing of air may in fact be a contributing factor to SIDS.
Solutions
Since many infant safety organizations now recommend that nothing be inside the crib at all, the safest route for parents and babies would be to remove crib bumper pads altogether. For day care centers, the push for increased sleep safety may soon result in states mandating that child care providers no longer use crib bumper pads. For parents who are still concerned about their child sticking arms and legs through the crib slats, and feel that they must use a bumper pad, there are new mesh crib bumpers on the market today that allow more air to flow through the crib.
Laura 28+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze