Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (232)
Raspunsuri - Pagina 4

ceska777 spune:
Neata!
Aseara am negociat cu tati sa ma lase sa dorm ceva mai mult. Gaza la 06:30 s-a trezit, i-am dat lapte, am luat-o in pat la noi, tati a fost gadilat de copil pana la trezire si au iesit. Am mai dormit pana la 08:00 cand a scos bunicul copilul la plimbare. Imi beau cafeaua cu voi, mergem la cumparaturi (poate gasesc in sfarsit mobila pentru hol) si apoi gaza la nani iar ziua o sa fie foarte lunga pana vine tati deseara.
Laura_D,
a fost frumos ieri la grill. La final am copt vinete iar azi avem o salata adevarata cu miros/gust de fum, cum o stiu eu de acasa....
Si eu sufar de somn....
Stoisor,
spor la finalizat operatiunea bagaje si have fun la marea. Asteptam poze...
Roli,
vazut pozele. Tu te-ai muta la sat? Ma gandesc evident la un sat de munte....
Ellenuta,
wow, chiar intri pe ultima suta daca se apropie concediul....Inseamna ca o sa stai mai mult cu noi? Sau si cu noi?!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

laura_dimitris spune:
Inapoi pe prima pagina!!!
Mai, dar chiar toata lumea-i in vacanta ?
ce faceti fetelor ????
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009

kalosalina spune:
Buna zuzici! Bine v-am regasit!
Am revenit din concediu acum 2 saptamani dar nu am reusit sa va mai scriu, doar sa citesc asa, pe sarite...
In concediu a fost f frumos, Dariei i-a placut mult la mare, ar fi stat numai in apa; iar la Putna, ne-am odihnit si ne-am bucurat de aer curat si racoare.
In schimb, dupa concediu, am avut 2 sapatamani pline de evenimente mai placute si mai neplacute... am umblat sa inchid leasing-ul la masina, ne-am usurat de bani (pt taxe vamale si diverse alte taxe), dar macar am scapat de rate; am fost la un botez unde s-a lasat cu toxinfectie alimentara si bineinteles a trebuit sa fiu si eu printe victime si tata...am vomat si am vreo 2 ore dupa care a doua zi am fost fresh (bine ca a fost doar atat si nu am ajuns la spital ca altii); s-a hotarat si sora mea peste noapte sa faca nunta pe 31 octombrie si o ajut cu pregatirile; am fost si la inmormantarea
unei vecine de la tara de doar 21 ani care acum o luna jumate a aflat ca are cancer la ficat dar a fost prea tarziu
...mare tragedie...
Cam astea s-au intamplat...aaa si saptamana trecuta am lasat-o pe Daria la mama la tara. Primele zile au fost ok, dar incepand de joi, mi s-a facut un dor de ea...si tot atunci a inceput si Daria sa ma tot strige "mama" (chiar ma gandeam - o fi telepatie?!). Nu va spun cat de emotionanta a fost revederea...se uita in ochii mei si repeta continuu "mama-mama-mamii"
Astazi vreau sa merg la dr cu Daria ca saptamana trecuta la tara a avut o tuse seaca, i-a dat mama Paxeladine, a lasat-o, dar in momentul in care am oprit tratamentul, a revenit si parca astazi a inceput si sa rupa...sper sa nu fie nimic grav .
Si as vrea sa mai ajung cu ea la un oftalmolog ca din cand in cand zice ca o dor ochii si se freaca la ei...nu stiu ce ar putea fi.
Si a devenit si cam mofturoasa la mancare ...
Hai ca m-am intins...dar dc nu am scris de asa mult timp...
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Poze Daria

kalosalina spune:
Cu maaare intarziere urez si eu zuzelor noastre dragi Emma si Nour felicitari pentru bebelusi!!! Sa fie sanatosi, mancaciosi, fara colici si sa va aduca numai bucurii!
Elle ma bucur ca Anita mica este bine si abia astept sa scoatem majoretele la treaba!
Stoisor sa aveti parte de vreme frumoasa la mare! Concediu placut!
Poze Daria

roli25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui jelimoni
roli am vazut pozele,intradevar foarte frumos! ati fost in sibiu si orlat?offf mi-ar fi placut sa va cunosc,de ce n-ai zis nimic?? MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE SI FILME ROBERT ce mare am crescut!! |
Sa stii ca m-am gandit sa sun, insa din pacate nu am avut destul timp...nici in Orlat nu am apucat sa vizitam toti cunoscutii...iar in Sibiu am oprit de gura mea o ora, ca imi era f. dor de oras. Eram pe graba, iar sotul nu mai vroia sa opreasca. Nu mai fusesem din dec.2007 si eu sunt indragostita de Sibiu. Daca ar fi dupa mine as vrea sa ne mutam acolo, dar sotul nu e pregatit sa se desparta de Bucuresti. Oricum, promit ca la prima vizita in zona sun.
Roli mami de Andrei

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

alina023 spune:
Vin sa dau si eu cu subsemnatul desi nu prea-s in ale mele.
Multumesc fetelor care m-au incurajat cu inotul lui Luca. Se pare ca e mai mare tam tam decat credeam initial. Chiar azi m-a suna sotul sa-mi spuna ca a vorbit cu muma-sa si ca i-a zis ca ea nu poate sta si cu Ana si sa il ia si pe Luca de la scoala. Si in nici un caz sa-l duca la inot.
Pai frate, nimeni nu i-a spus ei sa-l duca pe Luca la inot! Asta una! Si a doua, m-am zburlit si la sot. Ca el nu vrea sa o dam pe Ana la cresa (si o tine in continuare pe a lui) ca va sta maica-sa cu ea! In iunie l-am anuntat ca vreau un raspuns cert din partea muma-sii (ca-mi tot vine sa-i spun "ma-sii" ) legat de statul cu copiii. Si el vine zambarte nevoie mare ca e totul aranjat si ca va sta cu ei. Ca acum sa-mi spuna ca face mutre.
Doamne si cat nu suport mutrele!!
Si as fi mers si eu la Madonna la concert (Elle ma gandeam sa iau doua bilete de la tine) dar cand a intrebat-o pe "dansa" daca poate sta miercuri seara cu Ana a vrut sa stie mai intai cat dureaza concertul! Evident ca nu-mi mai arde si nu mai vreau sa apelez la ea. Si as fi vrut asa mult sa merg...
M-am racorit!
Am citit tot ce s-a scris! Nu mai retin decat ca puiul de Lala a trecut cu bine de operatie (multa sanatate si sa nu va mai apropiati de spital!), ca Roli s-a plimbarit prin tara (bravo plimbaretilor! sunteti extraordinari!), Jelimoni pleaca la mare (drum bun si vreme super faina!), ca Elle s-a distrat de minune in weekend (uite dom'le ca se poate si asa...nu ca noi care trebuie sa zgariem un perete cand iesim ), ca Cesku e inapoi pe baricade (bravo mami!
)...si nu mai stiu.
Aaa...sa scriu putin din dictionarul Anei :
mireasa = shashasha
iepuras = pashu
broasca = boaca
citeste = tetete (tipa la mine furioasa si eu nu intelegeam ce vrea! )
fetita = tititza
si altele...nu va mai plictisesc...
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!

Ellenuta spune:
alinus uff cu soacrele astea .. e de cosmar a ta .. pe bune. cred ca e mai bine s-o dai la cresa pe ana si scapi de gura socrelei asa, iar pe luca sa incerci sa-l duci si sa-l iei tu de la inot.
da, am mai respirat si noi un pic in weekend .. ma intreb cum vom face cand vor fi doua? una bucata la mama, una bucata la soacra .. si gata .. mai iesim si noi pe ici pe colo, nu?
cum facem sa ne vedem sa-ti dau aparatul? saru-mana mult de tot de ajutor! te sun mai incolo!
sa stii ca am dat biletele .. imedat, ca paine calda ..
pupici anitei vorbareata ..
PS: eva zice sheshesea la cenusareasa ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si
34+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun

kalosalina spune:
Fetelor, fetelor! Am intrat si eu pe la odisee si ce credeti ca am descoperit? O zuzica draga este iar gravi!
Sper sa anunte si aici cat mai repede!
Aaa, Kossir este si ea gravi!
Doamne ajuta sa aiba sarcini usoare si copilasi sanatosi!
Poze Daria

roli25 spune:
Alina, off, cand citesc de soacre d'astea mi se strange stomacu' de nervi ca asa e si la noi...e toata numai zambete false si cand se pune problema concret, face 1000 de figuri, eu ma enervez, iar sotul zice ca am eu o problema cu ea ca de fapt in final uite dom'le ca a stat si ea cu copilul.
Sa va zic si 2 vorbe despre noi. Pana acum Andrei a stat multa vreme la ai mei pana am terminat aranjamentele prin casa. Odata cu revenirea din vacanta, a revenit si el in mijlocul nostru. Se culca cuminte...ii culc pe amandoi odata, cum faceam si in vacanta si n-avem proteste.
Dar dumnealui, piciul, e fundul lui frate-sau non stop, trebuie sa faca tot ce face el. Astfel nu mai vrea laptele cu bibe, ci cu cereale cu lingurita..si asta dureaza infinit...vrea sa se spele pe dint in acelasi moment, adica ar trebui sa-i spal la 2 maini simultan si tot felul de chestii din astea.
Iar azi de dimi, cand Marc a plecat cu tati la gradi, a facut o criza de nervi si plansete si o ora incheiata a urlat prin casa: "tata, unde e...Ma, unde e?" si se tot ducea la usa...nu s-a potolit pana nu am iesit afara.
Acum doarme si sunt curioasa ce comportament o avea cand se trezeste.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

roli25 spune:
Ceska, la sat nu ma vad. Visez sa ma mut din Bucuresti in Ardeal (la oras) ceea ce e doar utopie caci sotul nu vrea sa auda si mai visez sa am o casuta la tara pt refugiu de weekend, de vacanta, chestie cu care sotul e perfect de acord daca o da DD sa avem vreodata posibilitatea.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
BAIETII MEI IUBITI