Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (232)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Mai stim ceva de Ploscariu si scumpul de Ionut? Oare au adunat banutii?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Yellow!

Mai stiti cine suntem? Oricum, ati fi indreptatite sa nu ne mai tineti minte, am intrat si noi sa postam un link catre un rand de poze mai 'proaspete'. Enjoy! Va pupaaam!

Lavi, de baby Conrad

Poze cu iubirea lui mami
Precious memories

Povestea nasterii
Ne facem mari!
Blog CONRAD!
Blog LAVI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Buna dimi! Se pare ca azi dau eu cafeaua! elle ti-am luat locul ! Poftiti!

Oau!!! Lavinia, ce surpriza! Tare frumusel e Conrad! Sunteti la mare acum?

David s-a trezit azi pe la 5 si nu mai voia sa doarma. A avut chef de inspectie a casei, s-a plimbat in fiecare camera si cand sa il pun la loc in pat mi-a zis ca "p-aco" adica vrea sa doarma dincolo, in celalalt pat. Acuma, daca am vrut 2 camere, sa-mi fie de bine daca fi-miu are preferinte, plimba-te, Ano, prin toata casa!
Acum se uita la o emisiune cu si pt copii pe tvr 3. Se pare ca tvr e singura care mai face emisiuni pt copii, din pacate!

Va pup!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Aventurile lui David
Mutzupusha

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Anandrei,
buna cafeaua ta!!!! B. s-a trezit la 06:30 doar dar a reusit sa ma oboseasca deja, si pe mine (mai mult nervos) si pe bunic cu care a fost la brutarie dupa baguette si chifle. Noi la 07:00 faceam aluat de pancake la 08:00 l-am invitat pe bunic la micul dejun:pancake cu sirop de artar si peanut butter sau marmelada!!!!!
Acuma scot in 5 min si placinta cu mere din cuptor..... buna treaba am facut, nu? Sa vedem daca e si buna la gust.

Gaza mea a invatat zilele trecute cand a fost aici canicula (!!!!!) 36C sa spuna "30 grad"..."und mehr" (si mai mult). Spunea asta tuturor: acasa, la strand, le soptea pestilor din iaz.... azi insa nu ajungem la cote asa inalte..... desi el e optimist.

Mitsu,
l-am admirat pe Conrad, e un scump cum doarme si ce mutrite face
Ati fost la mare??????
Mai spune-ne de voi! Mai scrii pe blog?!

Fug sa scot placinta din cuptoriu.....

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi

Mergi la inceput

Uf! Nici azi n-aveti tastarnitza!

Noi mergem sa vizitam o gradinita, sa ne tineti pumnii!

Aventurile lui David
Mutzupusha

Mergi la inceput

Vai, ceska ce harnica ai fost de dimineata, asa! Serios, sa trimiti o felie de placinta si la noi ca mi-ai facut pofta de placinta aburinda, abia scoasa din cuptor...

Gata, plecam!

Aventurile lui David
Mutzupusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Hello,hello...

Pe fuga, sa va dau linkul cu cateva POZICI :

http://community.webshots.com/slideshow/574251336SwzVgS

Va pupic pe toti si sper ca sunteti bine, mamici si pitici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna zuzici!

vad ca azi e zi de poze, asa ca am pus cateva noi in albumul "1,5 - 2 ani" dar si cateva foarte dragi mie in cel cu instantanee de pe tel mobil.

Noi suntem bine, Sofia accepta aparatele (dar alte progrese extraordinare nu am observat deocamdata, mai asteptam si intre timp lucram ce ne invata tanti logoped). Maine voi pleca pentru trei zile la Varsovia, am inima cam stransa pentru ca de cand s-a nascut Sofia eu nu am lipsit nici o seara de acasa, dar sper sa se descurce gashca ce ramane in urma mea: tati, bona, mama si sora mea.

Ereena, ti-am trimis PM cu poza cu biroul nostru.

Lavinia, Honey, aveti doi flacaiasi pe cinste! S-au facut niste frumosi!

Lala, bine ca s-a terminat cu bine ... Ati trecut si peste asta.

Elle, pupam mamica si cele doua surioare. Ce ma intristez cand aud ca Eva ia bataita la fundulet ... tocmai ea care e asa un copil extraordinar ...

Ema, ce fac voiniceii? Tu cum te descurci? Au inceput colicii la Sasha?

Mai vroiam sa mai scriu, dar am uitat ce ... va pup pe toate si sper sa reusesc din nou sa va scriu peste cateva zile!

Mergi la inceput

Oh, chiar ca e pustiu pe la noi pe forum.... sper ca numai in week end sa fie asa. De luni e dl tati iar in priza si eu si gaza singurei acasa... si vreau sa am ce citit.

Anandrei,
daaaa, tare harnica am mai fost azi..... dupa placinta cu mere am luat o pauza si acuma seara am facut o salata de macaroane
(macaroane spirala, sos de usturoi cu maioneza, castraveti murati, ardei gras murat, mazare, porumb si sunca totul taiat cubulete) pentru maine dupa masa ca iesim in livada la grill.

Honey,
blondinul tau e foarte simpatic si sugubat! Cum merge munca in laborator? Ati avut concediu? Mi se pare mie sau tati de AJ a slabit?

Stancutza,
imi plac mult pozele cu voi doua....si instantaneele cu telefonul mobil. Sunt convinsa ca Sofia o sa fie foarte bucuroasa cand vei reveni acasa.... E business trip la Varsovia? Cred ca merita vazut orasul, nu?

Merg sa pun o tura de rufe si sa fac un dus apoi nani....
Ne "vedem" maine la cafea?

Blogu` nostru
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Stankuta eu te inteleg perfect, pana sa stau doua nopti in maternitate nici eu nu lipsisem ever de langa milan vreo zi sau noapte. Se vor descurca cu brio, nu iti fa griji.
Pai deja e un progres ca reaccepta sofia aparatele, ura!
Noi nu avem colici dar eu am deficit de somn ca spre dimi ne trezim si din ora in ora .

Elle multumim si tie de intrebare, suntem bine si petrecem cate doua trei ore in parc cu fratiorii seara, apoi seara suntem 1 la 1 fiecare cu cate un copil de spalat, hranit, linistit cand plange,culcat si tot asa. Apoi cadem lati si se trezeste sasha ca vrea papa, nah.
Cel mai greu e cand se plange stereo, din ambele camere.
E foarte frumos insa si ii iubesc mult si mai tarziu va fi mai usor.

Ma retrag la somn ca e f pretios in perioada asta, nu inainte de a saluta mamicile active d pe aici si de a ura vacanta frumoasa in continuare tuturor.

Mergi la inceput